SmartGlass beskytter iPhone og Samsung billigt

Billig skærmbeskyttelse til iPhone og Samsung-telefoner, der er let at montere. Tjek NORTAGG SmartGlass her.

Nortagg smartglass
Skærmbeskyttelse til en billig penge, der virker og er let at montere. Det er NORTAGG SmartGlass (Grafik: NORTAGG / MereMobil.dk)

####

NORTAGG SmartGlass er det nyeste skud på stammen indenfor skærmbeskyttelse til telefoner.

Med stigende priser på nye telefonmodeller hvor nogle koster mere end 10.000 kroner, er det vigtigere end nogensinde at beskytte telefonen optimalt.

Du er sikret let montering med NORTAGG SmartGlass – og glasset forringer ikke følsomheden i skærmen. På Samsung-telefoner vil fingeraftrykssensoren i skærmen fortsat fungere. Glasset er desuden prismæssigt fornuftigt.

Skærmbeskyttelse der ikke flosser i kanten

Du kender sikkert den typiske skærmbeskyttelse i glas. Har du prøvet den type skærmbeskyttelse, er du garanteret også bekendt med at glasset med tiden knækker.

Typisk forekommer det langs kanten, hvor du til sidst må tage skærmbeskyttelsen af for ikke at få glas i fingrene, når du benytter din telefon.

Det aalborgensiske brand NORTAGG har videreudviklet på den klassiske skærmbeskyttelse i rent glas.

Ved at kombinere forskellige typer af materialer, får NORTAGG SmartGlass en utrolig fleksibilitet uden at knække som regulær glasbaseret skærmbeskyttelse ellers gør. Det øger stødabsorberingen ved slag og tab, når du har denne nye type af skærmbeskyttelse på din telefon.

RABATKODE TIL SKÆRMBESKYTTELSE: Du kan prøve NORTAGG SmartGlass af hos PanzerScreen.dk, der med koden Mobil10 giver 10 procents rabat. Koden gælder hele 2022.

Forringer ikke touch-oplevelsen – heller ikke på Samsung

Kombinationen af flere materialer sørger for at bibeholde 100% touch-sensitivitet.

På Samsungs telefoner der er kendte for at have problematikker indenfor fingeraftrykslæseren, når der monteres skærmbeskyttelse, vil funktionen fortsat virke med NORTAGG SmartGlass monteret.

Udover at have udviklet en stærkere skærmbeskyttelse, der ikke knækker som den regulære glasskærmbeskyttelse, har NORTAGG haft kunden i fokus hele vejen og videreudviklet måden skærmbeskyttelsen monteres på.

Sådan monteres et SmartGlass fra NORTAGG

Alt efter hvilken model du køber til, vil der sammen med dit NORTAGG SmartGlass medfølge en monteringsapplikator i form af enten en applikator, som sættes i opladningsporten, eller en ramme der let lægges omkring din telefon, inden du monterer dit nye NORTAGG SmartGlass.

Du kan se en video om monteringen herunder.

Vil du beskytte din telefon maksimalt og reducere risikoen for en ødelagt telefonskærm, så bør du købe i et NORTAGG SmartGlass. Det vil både din telefon og pengepung takke dig for.

Det koster SmartGlass til iPhone og Samsung

Du kan få SmartGlass til iPhone-modeller fra iPhone 6S og fremefter. Inklusive glas til den populære iPhone SE og naturligvis til iPhone 11-, 12,- og 13-serien.

På Samsung-telefoner dækker SmartGlass fra Samsung Galaxy S20-serien og fremefter.

NORTAGG SmartGlass fås til 186,75 kroner. Vil du have glasset med privacy-beskyttelse, hvor uvedkommende ikke kan kigge med over skulderen og se hvad der står på din skærm, så er prisen 224,25 kroner.

Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Giga powerbank med nødstrøm til hele huset og shelterturen

VIDEO: Forbliv online ved strømafbrydelser. Med EcoFlow Delta2 powerstation går du ikke død for strøm derhjemme eller på shelterturen.

(mere…)
Urrem til Apple Watch – er billige remme gode?

GUIDE: Hvorfor er en original urrem til Apple Watch så dyr? Jeg har prøvet billigere urremme til Apple Watch. Er de pengene værd?

(mere…)
AirPods Pro (2nd) test | en sejr for musikken

TEST: Musikken lyder bedre med AirPods Pro (2nd). Jeg har brugt AirPods Pro med stor fornøjelse.

(mere…)
Nervøs for strømafbrydelser? Her er nødløsningen

Du skal købe en Delta 2 powerstation, hvis køleskabet og netforbindelsen skal køre, såfremt du rammes af strømafbrydelser.

(mere…)
Advarer mod falske AirPods

En ny funktion i din iPhone vil fremover advare om falske AirPods.

(mere…)
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram