Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

Motorola Razr 5G
Motorola Razr 5G får en efterfølger inden længe, når Motorola er klar med Razr 3 (Foto: MereMobil.dk)

Der florerer netop nu rygter om Motorola Razr 3 kommer til en billigere pris end dens forgængere.

Motorola bekræfter: Motorola Razr 2022 er på vej

Rygterne indikerer, at telefonen vil få en pris omkring 1.159 € fremfor 1.399 €, som var prisen på Motorola Razr 5G. Sådan lyder oplysningerne fra Steve Hemmerstoffer (@OnLeaks) og CompareDial i hvert fald.

Modsat forgængeren, Razr 5G, så ser det endda ud til Razr 3 får specifikationer, som er en topmodel værdig. Det ventes, at den eksempelvis får den nye Snapdragon 8+ Gen 1 processor fra Qualcomm.

Hukommelsesmæssigt vil den nok komme i en variant med 12 GB RAM og 512 GB intern hukommelse. Det er uvist om der også vil være andre konfigurationer. Det skriver Androidcentral.

Fra salgsstarten vil der angiveligt kun være en farvevariant, mens der skulle komme flere på et senere tidspunkt. Farven den ventes at komme i fra salgsstart er Quartz Black. Evan Blass mener at vide, at den også vil komme i farven Tranquil Blue.

Motorola klar med Moto G62 5G – en lavprismobil

Hvornår Motorola Razr 3 er klar til lancering er uvist, men det kan være i nær fremtid. Der har været rygter om en lancering allerede her i juni måned, men CompareDial tror mere en lancering i juli er tilgængelig på det kinesiske marked, mens den globale lancering vil følge.

Mere til historien

Samsung Galaxy Z Flip 4 og Galaxy Fold 4 er nogle af konkurrenterne til Motorola Razr 3.

Nu skal Motorola-telefoner være stærkere

Et nyt tiltag skal gøre alle nye smartphones fra Motorola mere holdbare.

(mere…)
Google Pixel Fold 2 er lækket på billeder

De næste foldbare smartphones fra Google kan få et helt nyt design, viser lækkede billeder af det, som ventes at være Pixel Fold 2.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Apple har bøvl med en foldbar iPhone

JEG MENER: Har vi brug for en foldbar iPhone eller klapskærme i almindelighed?  End ikke Apple kan udvikle en foldbar iPhone, som fungerer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram