Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

Apple iPad Air (5. generation) (Foto: Apple)
Apple iPad Air har M1-chippen, men M2-chippen kan være på vej til iPad Pro (5. generation) (Foto: Apple)

Der florerer rygter om, at Apple arbejder på en ny formfaktor til iPad Pro, som vil se dagens lys i 2023. Men der skulle alligevel arbejdes på opdaterede versioner af de eksisterende iPad Pro-modeller på henholdsvis 11 og 12,9 tommer. I hvert fald hvis vi skal tro Bloombergs Mark Gurman. Det skriver MacRumors.

De nuværende modeller af iPad Pro skulle få den nye M2-chip og trådløs opladning, samt opgraderinger til kameraet, lyder det fra Gurman. Apple har vanen tro ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer.

GUIDE: Din iPad er fyldt op! Sådan sparer du plads

Bagside i glas

Får den trådløs opladning, så vil det formegentlig være en glasbagside, da aluminium ikke kan lade sig gøre, hvis man ønsker trådløs opladning. Desuden vil opladning ske med MagSafe-teknologien.

Oplysningerne er fortsat ret sparsomme og Apple har heller ikke kommenteret disse. Men vi må altså væbne os med tålmodighed og se hvad det ender med – om der er nye iPads i både 2022 og 2023.

Det er ikke første gang, at vi hører om rygter om en iPad Pro med M2-chippen. Så måske der er hold i rygterne. MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt.

iPad Pro er ikke den eneste iPad-model med den hidtidige chip i serien, M1. I forbindelse med Apple-eventen tidligere i marts, lancerede Apple en iPad Air med M1-chippen.

iPad Air har fået M1-chip og mange flere kræfter

Det vil nok blive til efteråret, at Apple er klar med deres nye iPad Pro.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag? Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

iPad Pro vs. computer

Mere til historien

Den kommende iPad Pro, som får ny formfaktor, skulle efter sigende få en 14,1 tommer skærm med mini-LED og ProMotion. Holder rygterne stik er den klar på markedet i starten af 2023. Det er blandt andet oplysninger fra analytikeren Ross Young, skriver MacRumors.

Apple Watch 8 kan måle om du har feber

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at det kommende Apple Watch Series 8 vil få et indbygget termometer.

(mere…)
Apple tvunget til nedskalering på iPhone 14-produktion

Inden vi kender salgsstarten og specifikationerne på iPhone 14-modellerne, så forlyder det, at Apple har nedjusteret produktionen grundet chipmangel.

(mere…)
Se dette før du køber MacBook Pro 13”, M2

VIDEO: Inden du køber MacBook Pro 13-tommer med M2-chip, så skal du se denne video.

(mere…)
Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram