Adobe: Vi tester netop nu gratis-webversion af Photoshop

Adobe arbejder på en gratisversion af af deres populære fotoredigeringsprogram Photoshop, som netop nu testes i Canada.

Photoshop på iPad
Photoshop på iPad, PR-billede (Foto: Adobe)

Adobe Photoshop er en af de absolut bedst kendte foto-redigeringsprogrammer og henvender sig til både professionelle og private brugere.

Adobe oplyser, at de arbejder på en gratis webversion. Det skriver Winbuzzer.

Flere Adobe programmer understøtter nu Apple M1-chip

Der er dog, som ved så meget andet, et men. Det kræver nemlig, at man har en Adobe-konto. Heldigvis er den gratis at oprette, så det er ikke et større ”men” end du skal oprette en profil.

Gratisversionen er netop nu i preview og ved at blive testet af i Canada, men det er planen, at Adobe udvider den til flere lande rundt i verden. Det er uvist om den vil blive frigivet globalt, når de er færdige med at teste i Canada eller den frigives pletvist rundt på forskellige markeder.

Gratisversionen vil ikke have alle funktioner, som der er på betalingsversionen, men den har langt flere funktioner end der tidligere har været på gratis prøveversioner.

Photoshop gør det lettere at spore billeder der er … ‘photoshopped’

Maria Yap, som er Vice President for Digital Billedbehandling ved Adobe fortæller, at Adobe ønsker, at Photoshop bliver mere tilgængeligt for flere mennesker, så de kan prøve og opleve produktet.

Photoshop blev tilgængeligt i browseren i 2021, men det har været i en yderst begrænset version, hvis ikke brugeren valgte at betale for flere funktioner.

Mere til historien

Betalingsversionen af Photoshop koster 186,25 kroner om måneden, men kan prøves i syv dage. Hvis du ikke kan ”nøjes” med gratisversionen, som forhåbentlig snart kommer mod vores breddegrader.

FC Bayern München vil fange fans digitalt

Et nyt samarbejde mellem fodboldklubben FC Bayern München og Adobe vil forsøge at fange de mange fans digitalt.

(mere…)
Flere Adobe programmer understøtter nu Apple M1-chip

OVERBLIK: Her kan du se, hvilke Adobe-programmer der i juni 2021 understøtter M1-baserede computere fra Apple.

(mere…)
Windows 10 lukker for Flash senest i juli

KORT NYT: Adobe Flash udfases nu i Windows 10.

(mere…)
Flash-epoke er slut – det samme er Flash-krigen

Android- og iPhone fans har gennem mange år bekriget hinanden med Adobe Flash som omdrejningspunkt. Nu er Flash død… Også på Android.

(mere…)
De første Adobe programmer er klar til Apple M1

Betaudgaver af tre Adobe-programmer er klar til Apple M1-baserede computere.

(mere…)
Photoshop gør det lettere at spore billeder der er … ‘photoshopped’

Adobe udvikler nyt værktøj, der kan spore originalbilledet og fotografen med ophavsretten. En betaudversion af Photoshop er på vej.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram