Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

Samsung Galaxy A52 5G
Samsung Galaxy A52 5G (Foto: MereMobil.dk)

Ifølge tal fra analysefirmaet Counterpoint Research så førte Samsung an på Android-markedet for 5G-telefoner i februar måned. På top-10-listen over de mest solgte 5G-telefoner, sad Samsungs Galaxy-enheder på fem af pladserne.

Samsung tegnede sig for næsten en fjerdedel af alt salg af 5G Android-telefoner på verdensplan.

TEST: Samsung Galaxy A52 5G | klar til fremtiden

Galaxy A-serien har uden tvivl styrket Samsungs mobilforretning. Ifølge Android Central stod A-serien for 58 procent af Samsungs smartphonesalg i 2021, viser tal fra Counterpoint Research.

Og det er altså Galaxy A52s 5G, der er den bedst solgte Android-telefon med 5G på verdensplan. Generelt har den også været i toppen af salgslister rundt i verden det sidste halve år.

Samsung Galaxy A52 5G | JA! Den er værd at købe | REVIEW

Anden- og tredjepladsen

Galaxy S22 Ultra 5G kommer på andenpladsen takket være salget i særligt USA og Sydkorea. Ifølge Counterpoint tegnede flagskibsmodellen sig for to tredjedele af det samlede salg af Galaxy S22-serien i februar.

På tredjepladsen kommer Samsung Galaxy S21 FE 5G, mens Galaxy A32 5G kom på fjerdepladsen. Dermed har Galaxy S21 FE 5G haft en fremgang, da den i januar kun var placeret på tiendepladsen. En fremgang som særligt tilskrives det tyske og amerikanske marked.

De øvrige pladser er besat af 5G-telefoner fra de kinesiske producenter Honor, Vivo, OPPO og Xiaomi.

5G-telefonerne har overtaget

- "Kinas marked drev salget af disse smartphones. 5G er blevet et standardtilbud i Kina med en 5G-penetration i landet på 83 procent i februar 2022," lyder det fra Counterpoint Research i et blogindlæg.

Analysefirmaet har også tidligere meldt ud, at salget af 5G-smartphones nåede 51 procent i januar.

Mere til historien

Samsung solgte, ifølge analysefirmaet Canalys, samlet 73,7 millioner smartphones på verdensplan i årets første kvartal. Det samlede antal solgte smartphones i kvartalet var 311,2 millioner. Dette er 11 procent færre end samme kvartal sidste år.

Samsung gør SmartThings klar til Matter

Den kommende standard for smarthome-teknologi, Matter, er på trapperne. Nu tester Samsung enheder med Matter på deres SmartThings-platform.

(mere…)
Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Samsung bekræfter at nye foldbare er på vej

Samsung officielt bekræftet, at de er på vej med flere foldbare smartphones i andet halvår af 2022.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Særlig Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition revnet væk

KORT NYT: Få minutter tog det for Samsung at få udsolgt af den nye særlige Pokémon Edition af Galaxy Z Flip 3.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram