Oister giver 6 måneders gratis adgang til Podimo

Elsker du podcasts eller lydbøger, så har Oister måske et tilbud, som du vil finde interessant. 6 måneders gratis adgang til Podimo.

Oister giver deres abonnenter 6 måneders gratis adgang til Podimo (Foto: Oister)
Oister giver deres abonnenter 6 måneders gratis adgang til Podimo (Foto: Oister)

Har du et mobilabonnement hos Oister, så kan du (gratis) tilmelde dig Oister+, som er deres fordelsklub, der giver en lang række rabatter i samarbejde med Visma LogBuy.

Nu er der et nyt tilbud til medlemmer af Oister+.

Oister nu giver 6 måneders gratis adgang til Podimo, som er Danmarks største betalingstjeneste for podcasts. Podimo har også et udvalg af lydbøger.

LÆS OGSÅ: Stadig flere kunder vælger 3 og Oister

Bag Podimo står blandt andre serieiværksætteren Morten Strunge og tidligere tv-vært og underdirektør i Tivoli Nikolaj Koppel. Du får adgang til de podcasts, som du allerede kender, samt en række eksklusive podcast.

Kendte podcasts og værter

Nogle af de eksklusive podcasts er ”Anden til Venstre”, ”Fiskers Egen Sø”, ”Mads og A-holdet”, ”Sitter - med Signe Lindkvist og Iben Hjejle”, ”Livet ifølge Emil og Thomas” og mange andre. Så der er noget for enhver smag.

Oisters tilbud gælder i øvrigt både nye og "gamle" Oister-kunder.

Har du ikke Oister og dermed ikke er Oister+ medlem, så koster det fra 59 kroner om måneden at have abonnement hos Oister.

TECHPODCAST PÅ DANSK: Jeg minder lige om, at vi på MereMobil.dk siden 2013 har haft vores egen techpodcast på dansk. Du kan finde podcasten her, via Spotify, Apple Podcast og naturligvis på Podimo. Du kan desuden finde podcasten i alle podcastapps ved at søge efter "MereMobil.dk".

Mere til historien

Er du Oister-kunde, men endnu ikke Oister+ medlem, så skal du blot tilmelde dig. Oister-kunder, som i forvejen har Podimo, kan også gøre brug af dette tilbud.

Bang & Olufsen: Ting du ikke vidste

EP122: B&O er mere end højttalere til 10-tusindevis af kroner. Det danske luksusbrand er bare rigtigt spændende. Lyt med og hør hvorfor.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Tæt på Apple Watch Ultra – og sirenetest

EP120: Hør min anmeldelse af Apple Watch Ultra hvor jeg også afprøver nødsirenen på 86db.

(mere…)
Oister nu klar med TV 2 Play

Oister har nu to abonnementer hvor TV 2 Play Favorit er en mulighed. Læs mere om det her.

(mere…)
Lyden er vild i Sonys noise-cancelling headset

EP119: Hør hvor gode mikrofonerne og samtalekvaliteten er på Sony WH-1000XM5. Jeg fortæller også om musik- og lydkvaliteten.

(mere…)
Smartkøkken: Kogepladerne som gør alle til mesterkok

EP118: Jeg har testet en dansk (smart)køkkenopfindelse. Jeg besøger Ztove, hvor vi går tæt på stegning af bacon og andre hovedretter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram