Oister giver 6 måneders gratis adgang til Podimo

Elsker du podcasts eller lydbøger, så har Oister måske et tilbud, som du vil finde interessant. 6 måneders gratis adgang til Podimo.

Oister giver deres abonnenter 6 måneders gratis adgang til Podimo (Foto: Oister)
Oister giver deres abonnenter 6 måneders gratis adgang til Podimo (Foto: Oister)

Har du et mobilabonnement hos Oister, så kan du (gratis) tilmelde dig Oister+, som er deres fordelsklub, der giver en lang række rabatter i samarbejde med Visma LogBuy.

Nu er der et nyt tilbud til medlemmer af Oister+.

Oister nu giver 6 måneders gratis adgang til Podimo, som er Danmarks største betalingstjeneste for podcasts. Podimo har også et udvalg af lydbøger.

LÆS OGSÅ: Stadig flere kunder vælger 3 og Oister

Bag Podimo står blandt andre serieiværksætteren Morten Strunge og tidligere tv-vært og underdirektør i Tivoli Nikolaj Koppel. Du får adgang til de podcasts, som du allerede kender, samt en række eksklusive podcast.

Kendte podcasts og værter

Nogle af de eksklusive podcasts er ”Anden til Venstre”, ”Fiskers Egen Sø”, ”Mads og A-holdet”, ”Sitter - med Signe Lindkvist og Iben Hjejle”, ”Livet ifølge Emil og Thomas” og mange andre. Så der er noget for enhver smag.

Oisters tilbud gælder i øvrigt både nye og "gamle" Oister-kunder.

Har du ikke Oister og dermed ikke er Oister+ medlem, så koster det fra 59 kroner om måneden at have abonnement hos Oister.

TECHPODCAST PÅ DANSK: Jeg minder lige om, at vi på MereMobil.dk siden 2013 har haft vores egen techpodcast på dansk. Du kan finde podcasten her, via Spotify, Apple Podcast og naturligvis på Podimo. Du kan desuden finde podcasten i alle podcastapps ved at søge efter "MereMobil.dk".

Mere til historien

Er du Oister-kunde, men endnu ikke Oister+ medlem, så skal du blot tilmelde dig. Oister-kunder, som i forvejen har Podimo, kan også gøre brug af dette tilbud.

Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Min mening om OnePlus Nord 2T

EP110: Lyt med i få minutter og få de vigtigste pointer fra min test af OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Min mening om OnePlus Nord CE 2

EP109: Lyt med og find ud af, hvorfor OnePlus Nord CE 2 ingen mening giver.

(mere…)
Min mening om Xiaomi Redmi Note 11 Pro

EP108: Jagter du en telefon til lidt under 3.000 kroner, så er Xiaomi Redmi Note 11 Pro måske et bud? Her får du min mening på nogle få minutter.

(mere…)
Min mening om iPhone SE 2022

EP107: iPhone SE er en god budget-iPhone, men der er kompromisser du skal være parat til at indgå. Lyt med her.

(mere…)
Min mening om Samsung Galaxy S22 Ultra

EP106: Om få minutter har du min mening om Samsung Galaxy S22 Ultra og de vigtigste konklusioner fra testen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram