Oister giver 6 måneders gratis adgang til Podimo

Elsker du podcasts eller lydbøger, så har Oister måske et tilbud, som du vil finde interessant. 6 måneders gratis adgang til Podimo.

Oister giver deres abonnenter 6 måneders gratis adgang til Podimo (Foto: Oister)
Oister giver deres abonnenter 6 måneders gratis adgang til Podimo (Foto: Oister)

Har du et mobilabonnement hos Oister, så kan du (gratis) tilmelde dig Oister+, som er deres fordelsklub, der giver en lang række rabatter i samarbejde med Visma LogBuy.

Nu er der et nyt tilbud til medlemmer af Oister+.

Oister nu giver 6 måneders gratis adgang til Podimo, som er Danmarks største betalingstjeneste for podcasts. Podimo har også et udvalg af lydbøger.

LÆS OGSÅ: Stadig flere kunder vælger 3 og Oister

Bag Podimo står blandt andre serieiværksætteren Morten Strunge og tidligere tv-vært og underdirektør i Tivoli Nikolaj Koppel. Du får adgang til de podcasts, som du allerede kender, samt en række eksklusive podcast.

Kendte podcasts og værter

Nogle af de eksklusive podcasts er ”Anden til Venstre”, ”Fiskers Egen Sø”, ”Mads og A-holdet”, ”Sitter – med Signe Lindkvist og Iben Hjejle”, ”Livet ifølge Emil og Thomas” og mange andre. Så der er noget for enhver smag.

Oisters tilbud gælder i øvrigt både nye og “gamle” Oister-kunder.

Har du ikke Oister og dermed ikke er Oister+ medlem, så koster det fra 59 kroner om måneden at have abonnement hos Oister.

TECHPODCAST PÅ DANSK: Jeg minder lige om, at vi på MereMobil.dk siden 2013 har haft vores egen techpodcast på dansk. Du kan finde podcasten her, via Spotify, Apple Podcast og naturligvis på Podimo. Du kan desuden finde podcasten i alle podcastapps ved at søge efter “MereMobil.dk”.

Mere til historien

Er du Oister-kunde, men endnu ikke Oister+ medlem, så skal du blot tilmelde dig. Oister-kunder, som i forvejen har Podimo, kan også gøre brug af dette tilbud.

5G vs fiber – mine oplevelser

PODCAST: Internet i hjemmet. Skal det være 5G eller fiber? Og virker 5G-internet ordentligt? Hør om mine erfaringer.

(mere…)
I dybden med OnePlus 12 og 12R

PODCAST: Jeg fortæller om OnePlus' nyeste modeller. Hør også når jeg overrasker Ida på 9 år med hendes første telefon.

(mere…)
Facebook lockout og lidt om Galaxy S24+

Mød Henrik, der blev hacket og smidt ud af Facebook. Hør, hvordan han genvandt kontrollen og adgangen til Facebook.

(mere…)
Podcast gør klar til overhaling

De unge er sultne efter indhold, viser DR's årlige rapport om medieudviklingen i Danmark.

(mere…)
Så fed er Samsung Galaxy S24 Ultra

PODCAST: Lyt med når vi anmelder Samsung Galaxy S24 Ultra, sætter fokus på, at TV 2 dropper snigpremierer og ser på faldgruber ved mobilkameraer.

(mere…)
Tæt på Samsungs prisvenlige S23-telefon og lidt om vi voksne

PODCAST:Jeg anmelder den prisvenlige Samsung Galaxy S23 FE og taler om vi voksnes mobilopførsel. Galaxy S24 og lyttermail når jeg også.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram