Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

Forbruger panter i den nye pantstation, som er åbnet i Fields. Her kan du hælde mange flasker og dåser i på én gang. (Foto: Dansk Retursystem)
Forbruger panter i den nye pantstation, som er åbnet i Fields. Her kan du hælde mange flasker og dåser i på én gang. (Foto: Dansk Retursystem)

Afleverer du din pant på en af de nye pantstationer rundt i landet, kan du fremadrettet nøjes med at medbringe din mobiltelefon og selvfølgelig de tomme flasker og dåser.

Dansk Retursystem er nemlig klar med appen ”Pant”, der gør det muligt, at udbetale pant-pengene digitalt til din konto. Ligesom den også giver overblik over dine transaktioner og du kan derfor se, hvor meget du reelt panter for. Historik og udbetalinger fremgår tydeligt over alt du har pantet.

Dovne danskere har mindst 12 mio. gamle værdifulde telefoner liggende

Pant-appen har i en periode været testet på pantstationen i Horsens med gode erfaringer. Dermed kommer turen nu til de øvrige nye pantstationer.

På de nye pantstatationer hælder man sine flasker og dåser direkte i maskinen.

-”Vi vil gerne gøre det nemt og smart at pante, og med Pant-app’en har vi lyttet til Danmarks pantere og forsøgt at opfylde behovet for at gøre pantoplevelsen mere tidssvarende og bekvem for alle, uanset hvilken korttype man har,” siger projektleder Jane Foged.

Panter du og benytter appen, så kan du nemt donere panten til velgørenhed og ellers tilføje kontonumre, så der overføres direkte til, hvis man panter for eksempelvis klassekassen, fodboldklubben eller en anden forening.

Når du har downloadet appen i App Store eller Google Play Store, så skal du verificere dig med NemID/MitID første gang du logger på. Efterfølgende vælger du selv den konto, som pengene skal sættes ind på, når du panter.

Mere til historien

Du kan se på Dansk Retursystem, hvor du finder en pantstation nær dig.

Too Good To Go hitter i krisetiden

Stigende priser på alt fra energi, brændstof og madvarer har betydning for, at appen Too Good To Go er en af de mest downloadede i år.

(mere…)
Prisen på apps stiger i App Store

Apple sætter prisen op på apps i App Store. Prisstigningen sker pr. 5. oktober 2022 og gælder også in-app køb.

(mere…)
Send billeder og videoer til Frameo fotorammer

Fotorammen fra Frameo kan vise billeder, som bliver sendt til den fra telefonen, selvom mobilen er flere hundrede kilometer væk.

(mere…)
Cyklusapps giver private oplysninger videre

Mange kvinder gør brug af cyklusapps. Nye undersøgelser viser, at flere cyklusapps deler private oplysninger vidt og bredt.

(mere…)
Pas på disse apps i Google Play

Sikkerhedsfirmaet Bitdefender har fundet 35 apps i Google Play, som du ikke må downloade. Læs her og bliv klogere på hvad skade de kan gøre.

(mere…)
Hver femte bekæmper madspild via apps

Stigende priser er måske grunden til, at danskerne i stigende grad bruger madspilds-apps til sig. Nu er de unge kommet med på vognen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram