Disney+ vil få 4 minutters reklamer i timen

Der tales meget om en billigere reklamebaseret variant af Disney+. Nu forlyder det, at den får 4 minutters reklame per time.

Disney+ streaming
Disney+ vil vise fire minutters reklamer i timen, forlyder det (Foto: MereMobil.dk)

Når Disney+ senere i år er klar med deres abonnement, som vil indeholde reklamer og derfor ventes at blive billigere end det eksisterende, vil der angiveligt komme fire minutters reklamer på film eller serier, der varer i en time eller mindre. Det skriver Variety og The Wall Street Journal.

Disney+ på vej med reklamer

Variety påpeger, at Disney+ dermed vil tilbyde færre reklamer i timen end nogle af deres konkurrenter på det amerikanske marked. Her har NBC’s Peacock mindst fem minutters reklamer per en times indhold.

HBO Max bringer også fire minutters reklamer i timen. Disney-ejede Hulu har mellem 9 og 12 minutter i timen med reklamer.


Følg MereMobil.dk på Instagram
- klik her -


Forbud mod bestemte typer af reklamer

Når det kommer til selve indholdet af reklamer, så forlyder det, at Disney vil bevare deres ”familievenlige” image. Disney skulle fjerne alle annoncer, som inkluderer alkohol, politik og reklamer fra konkurrenter.

Dernæst skulle reklamer fjernes, hvis det ses af en børneprofil. I hvert fald så ”børn før skolealderen” ikke får reklamer vist. Hvordan det helt lavpraktisk vil ske og blive styret, er uvist.

Star på Disney+ - se indholdet på Star her

Disney+ har udtalt, at det reklamebaserede abonnement vil blive tilgængeligt før årets udgang. Hvad prisen for dette bliver er fortsat uvist. Det eksisterende Disney+ abonnement koster 79 kroner om måneden og 790 kroner for et helt år.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Disney+ har haft et godt første kvartal i 2022, hvor de fik næsten 8 millioner nye abonnenter, hvilket er en del mere end forventet.

TV 2 Play har succes med at bremse gratister

Deling af adgangskoder koster anslået TV 2 et trecifret millionbeløb om året.

(mere…)
Oister tilføjer lydunivers

Lyd-platformen Podimo bliver en del af Oistertainment-universet.

(mere…)
Sådan stopper Netflix deling af login

Netflix har meldt ud, hvordan de vil stoppe deling af logins. Deler du risikerer din konto at blive spærret.

(mere…)
CBB Mobil lader dig mixe mobil og streaming

CBB Mix er navnet på et nyt koncept, der lader mobilkunderne, kombinere mobiltelefoni og streamingtjenester.

(mere…)
Deling af din Netflix-konto kommer snart til at koste ekstra

Det skal snart være HELT slut med at dele din Netflix konto - uden at betale for det. 

(mere…)
Hver uge streamer 90 procent af danskerne

Danskerne har for alvor taget streaming til sig. DR-rapporten "Medieudviklingen 2022" viser, at 90 procent af danskerne streamer hver uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram