Disney+ vil få 4 minutters reklamer i timen

Der tales meget om en billigere reklamebaseret variant af Disney+. Nu forlyder det, at den får 4 minutters reklame per time.

Disney+ streaming
Disney+ vil vise fire minutters reklamer i timen, forlyder det (Foto: MereMobil.dk)

Når Disney+ senere i år er klar med deres abonnement, som vil indeholde reklamer og derfor ventes at blive billigere end det eksisterende, vil der angiveligt komme fire minutters reklamer på film eller serier, der varer i en time eller mindre. Det skriver Variety og The Wall Street Journal.

Disney+ på vej med reklamer

Variety påpeger, at Disney+ dermed vil tilbyde færre reklamer i timen end nogle af deres konkurrenter på det amerikanske marked. Her har NBC’s Peacock mindst fem minutters reklamer per en times indhold.

HBO Max bringer også fire minutters reklamer i timen. Disney-ejede Hulu har mellem 9 og 12 minutter i timen med reklamer.


Følg MereMobil.dk på Instagram
klik her


Forbud mod bestemte typer af reklamer

Når det kommer til selve indholdet af reklamer, så forlyder det, at Disney vil bevare deres ”familievenlige” image. Disney skulle fjerne alle annoncer, som inkluderer alkohol, politik og reklamer fra konkurrenter.

Dernæst skulle reklamer fjernes, hvis det ses af en børneprofil. I hvert fald så ”børn før skolealderen” ikke får reklamer vist. Hvordan det helt lavpraktisk vil ske og blive styret, er uvist.

Star på Disney+ – se indholdet på Star her

Disney+ har udtalt, at det reklamebaserede abonnement vil blive tilgængeligt før årets udgang. Hvad prisen for dette bliver er fortsat uvist. Det eksisterende Disney+ abonnement koster 79 kroner om måneden og 790 kroner for et helt år.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Disney+ har haft et godt første kvartal i 2022, hvor de fik næsten 8 millioner nye abonnenter, hvilket er en del mere end forventet.

Max: Her er priserne i Danmark

I næste måned sættes stikket i til Max. Her er priserne på abonnementerne. Læs mere om dem her.

(mere…)
Sportfan? Du kommer til at betale

Fra den kommende sportssæson er det nye tider på streamingtjenesterne. Regningen ender hos dig som sportsfan.

(mere…)
Disney+ overtager fodboldrettigheder

Disney+ Danmark har sikret sig rettighederne til en række europæiske topkampe.

(mere…)
Danskernes streaming når nye højder

TV 2 Play og DRTV driver udviklingen i danskernes streaming-lyst med blandt andet sport og dækning af tronskifte.

(mere…)
Fandt logins på Google – nu er han dømt

En mand fra Odense fandt brugernavne og kodeord til streamingtjenester via simpel søgning på Google.

(mere…)
Disney vil også stoppe konto-deling

Disney+ er klar til at følge i Netflix’ fodspor i kampen mod konto-deling.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram