Waoo er endnu engang kåret for bedst internet

Waoo sætter rekord igen. Waoo er nemlig for 11. år i træk blevet kåret til “bedste internet” i Loyality Groups årlige undersøgelse Branche Index Internet 2022.

Loyality Group har netop annonceret deres årlige undersøgelse af bedste internet Og Waoo løber for 11. år i træk med 1. pladsen (Kilde: Waoo)
Loyality Group har netop annonceret deres årlige undersøgelse af bedste internet Og Waoo løber for 11. år i træk med 1. pladsen (Kilde: Waoo)

Loyality Group er klar med deres årlige undersøgelse Branche Index Internet 2022. Waoo er for 11. år i træk blevet kåret til ”Bedste internet”.

Her er Danmarks bedste internetudbyder

Prisen handler ikke nødvendigvis om, hvordan ens forbindelse er, men derimod hvilken udbyder, som flest internetkunder er mest tilfredse med og mest loyale overfor.

Waoo vinder igen i år også på området ’produktkvalitet’, hvilket betyder, at de endnu et år kan kaldes leverandør af Danmarks bedste internet.

Det er en stor rekord, at Waoo nu har vundet for 11. år i træk. Rekorden i sig selv er flot, men når man lægger til, at virksomheden kun har eksisteret i 11,5 år, er det endnu vildere.

-”Vi ser igen i år, at Waoos fokus på produktet i form af fiberteknologi, og et stærkt image, sikrer førstepladsen. Waoo stiger 3 point i årets undersøgelse, men de to lavsprisselskaber Hiper og Fastspeed, følger lige efter. Hiper stiger hele 9 indekspoint, Fastspeed, som deltager i undersøgelsen for første gang, placerer sig fint i toppen af undersøgelsen.Efter den faldende score i Coronakrisen og kundernes dertilhørende øget forbrug af deres internet i forbindelse med hjemmekontorer, skoleundervisning, gaming og streamingtjenester, hvilket øgede kravene til internetforbindelsen i hele hjemmet, ser vi nu at scoren hos internetselskaberne igen er begyndt at stige. Den gennemsnitlige score ligger på det højeste niveau, vi har set igennem de 11 år BrancheIndex™ Internet er blevet gennemført.”, siger Lars Jepsen, researchchef i Loyalty Group.

Loyalitetsindeks (indeks 0-100, baseret på kryds af loyalitetsspørgsmål med 1-7 svarskalaer) (Kilde: Loyalitets Group)
Loyalitetsindeks (indeks 0-100, baseret på kryds af loyalitetsspørgsmål med 1-7 svarskalaer) (Kilde: Loyalitets Group)

Waoo forsøger at forbedre kundeoplevelsen hele tiden, hvilket blandt andet gøres ved, at alle 450 medarbejdere løbende er med på medlyt i både kundeservice og Teknisk Support. Så kender de til henvendelserne fra flere sider af.

Kigger vi på oversigten, så scorer Hiper, Fastspeed og Telenor næsten ligeså mange point som Waoo. Så det er tæt løb. Så Waoo skal altså ikke hvile på laurbærrene, hvis de ønsker at vinde igen næste år. I bunden ses Telia og YouSee, som er et godt stykke bagud.

Mere til historien

I undersøgelsen bliver danskerne spurgt om en række parametre som loyalitetsindeks, produktkvalitet, servicekvalitet og værdi for pengene. I undersøgelsen deltog 4.700 danskere. Her er Waoo altså vinderen igen.

Nu er der 30 dages prøvetid på 5G-internet

Virker 5G-internet godt nok? Teleselskaberne er klar med gode tilbud og nogle lader dig endda afprøve 5G-internet i 30 dage.

(mere…)
Alt det du ikke vidste om 5G-internet til hjemmet

PODCAST: Er 5G lige så godt som fiber? Lyt med når jeg fortæller de fascinerede detaljer om 5G-mobilnettet.

(mere…)
Er TDC’s 10 Gbit/s forbindelse til private nødvendigt?

KOMMENTAR: Nu bliver jeg småsur! 10 Gbit/s er unødvendigt og udbyderen ikke fortæller kunderne hele historien om deres forbindelse.

(mere…)
5G vs fiber – mine oplevelser

PODCAST: Internet i hjemmet. Skal det være 5G eller fiber? Og virker 5G-internet ordentligt? Hør om mine erfaringer.

(mere…)
Nyt Wi-Fi 7 system er på vej i butikkerne

Den nyeste trådløs teknologi, WiFi 7, bliver tilgængelig i et nyt Orbi-system fra Netgear.

(mere…)
TDC slukker ADSL-forbindelserne

Hvis din internetforbindelse er baseret på ADSL-teknologi, bliver den lukket.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram