Spotify runder 180 millioner betalende brugere

Selvom 1,5 millioner russiske brugere er suspenderet fra Spotify, så er tjenesten vækstet alligevel. Der er nu over 180 millioner betalende brugere af Spotify.

Spotify
På Spofity får du masser af musik, men også podcasts (Foto: MereMobil.dk)

Spotify rundede i første kvartal 2022 hele 182 millioner betalende brugere, til trods for Spotify har suspenderet alle russiske brugere.

Spotify HiFi udsat på ubestemt tid

I første kvartal 2022 viser tallene, at Spotify har haft en vækst på 15 procent i forhold til samme tidspunkt sidste år. I første kvartal 2021 var der 158 millioner abonnenter hos Spotify.

Selvom Spotify har ”mistet” deres 1,5 millioner abonnenter i Rusland, så nåede de forventningerne til kvartalet og lidt til, da de har klaret sig godt i Latinamerika og Europa. Samlet set står europæiske brugere for 39 procent af de betalende abonnenter, mens latinamerikanerne står for 21 procent. Det skriver Android Central.

Spofify koster fra 49 kroner om måneden – for studerende, mens de almindelige abonnementer koster fra 99 kroner (individuel) til 149 kroner (familie) om måneden.

SE OGSÅ: Se prisen på mobilabonnement med Spotify hos Call me Sponseret link

Mere til historien

I slutningen af sidste år introducerede Spotify sangtekster i real-time, så all brugere kan skråle med det bedste de har lært – og få sangteksten korrekt.

TV 2 advarer mod hjælp til at opsige abonnement

Udenlandske tjenester kræver penge for at hjælpe med opsigelse af TV 2 Play-abonnementer.

(mere…)
Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

(mere…)
Stjernerne har et fast greb om danskernes streaming

Store begivenheder med danske stjerner er det store trækdyr i ny stigning af danskernes streamingforbrug.

(mere…)
Disney+ klar med vildt tilbud

KORT NYT: Disney har annonceret nye abonnementer og prisstigninger, men inden de træder i kraft er Disney+ sat på tilbud.

(mere…)
YouSee Streamer er unødvendig - læs testen

MINI TEST: Streamingtjenester og flow-TV i én brugerflade, lover YouSee. Jeg har testet YouSee Streamer.

(mere…)
Spar penge på TV 2 Play og 5 andre tjenester

CBB har netop lanceret abonnementer med op til 6 kendte streamingtjenester, og der er penge at spare.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram