Bekræftet: OnePlus Nord N20 får opgradering af skærmen

Inden længe ventes det, at OnePlus Nord N20 annonceres. Allerede nu er det bekræftet, at den vil komme med AMOLED-skærm og ikke LCD.

OnePlus Nord N10 5G
OnePlus Nord N10 5G ventes inden længe at få en efterfølger i OnePlus Nord N20 (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus har bekræftet overfor PC Mag, at deres kommende OnePlus Nord N20 vil få en 6,43 tommer FHD+ AMOLED-skærm. Det er altså en opgradering i forhold til en LCD-skærm.

Normalt benytter langt de fleste billige Android-telefoner LCD-skærme. Dermed kan OnePlus Nord N20 få et forspring, hvis man som mobilkøber går op i det.

OnePlus Nord smartwatch rygtes på vej

Nord N20 vil også understøtte SuperVooc hurtig opladning, samt have en fingeraftrykslæser i skærmen.

Rygterne har tidligere svirret om, at den vil komme med Qualcomms Snapdragon 695 processor og et triple-kamera, hvor hovedsensoren er på 48 megapixels. Samt den vil komme med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse, hvilket forgængeren Nord N10 også gjorde. Dette er dog ikke bekræftet. Det skriver Android Central.

LÆS OGSÅ: Er OnePlus' søster-brand Oppo på vej til Danmark?

OnePlus Nord N10 5G havde en 6,49 tommer FHD+ LCD-skærm med en opdateringshastighed på 90 Hz.

OnePlus Nord N20 er ikke den første budgettelefon i år, som opgraderes til en AMOLED-skærm. Det har Samsung også gjort med deres Galaxy A33 5G.

Kinder Liu, COO i OnePlus, har tidligere udtalt, at der blev solgt 2,5 millioner Nord-telefoner i 2021, så forventningerne til den kommende Nord N20 er store.

ANMELDELSE: OnePlus Nord N10 5G | rammer ved siden af skiven

Der er i skrivende stund ingen meldinger omkring prisen på Nord N20, men det ventes, at den vil blive annonceret inden længe - i hvert fald på det amerikanske marked.

Mere til historien

OnePlus har tidligere denne uge haft salgsstart herhjemme på topmodellen, OnePlus 10 Pro. Du kan læse vores anmeldelse af telefonen her.

OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Nyt om Xiaomis kommende 200 megapixels telefon

Xiaomi 12T Pro kommer med 200 megapixels kamera og mange andre nyheder. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Apple på vej med billigt Apple Watch?

Mange forventer, at Apple i aften lancerer et Apple Watch Pro, men der spekuleres også i et billigt Apple Watch, der er billigere end Apple Watch SE.

(mere…)
Nye AirPods Pro på vej

RYGTER: Foruden iPhone 14 kommer også Apple Watch-series 8 og en ny generation af AirPods Pro.

(mere…)
Apple går all-in på eSIM

RYGTER: Apple dropper det fysiske simkort og satser på eSIM i nogle af de nye iPhones.

Ω
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram