Apple sletter gamle apps - udviklere raser

Apple er i gang med at ”rydde op” i App Store og sletter apps, som ikke er opdateret længe. Udviklerne raser da det går ud over velfungerende apps.

Apple App Store logo 2021
Udviklere raser over Apple, som har slettet en række gamle apps, selvom de var funktionsdygige, da ikke længere blev opdateret (Foto: Apple)

Apple har startet en større forårsrengøring i App Store. Udviklere har derfor de seneste dage modtaget besked om, at deres apps vil blive slettet indenfor 30 dage, hvis de ikke opdaterer dem inden.

Dette gør Apple for, at der ikke skal være ”døde”-apps. Altså nogle der ikke længere er understøttet af soft- og hardware.

Oprydningen rammer også velfungerende apps, hvor der ikke er et behov for de opdateres. Det betyder også, at en række udviklere raser over Apple.

Firmaet Protopop Games, som har det gratis spil Motivoto, der har været tilgængeligt i to år, er blandt dem der har råbt op og vist deres utilfredshed. Spillet har ikke haft behov for fejlrettelser eller udvidelser i de år.

Det er dog ikke noget nyt. Apple har for mange år siden meldt ud, at de ville ”rydde op” i apps, som ikke blev vedligeholdt af udviklere. Det skriver The Verge. Apple har dog aldrig oplyst, hvor ofte en app skal opdateres for, at den bliver kvalificeret som ”aktiv”.

Mere til historien

Ifølge The Verge har Google også planer om at ”rydde op” i Play Store senere på året. De har ellers også fjernet nogle, som ikke levede op til krav omkring sikkerhed og privatliv. Fra 1. november 2022 vil Android-apps, som ikke er opdateret i to år, blive fjernet fra Play Store automatisk.

Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram