Apple sletter gamle apps - udviklere raser

Apple er i gang med at ”rydde op” i App Store og sletter apps, som ikke er opdateret længe. Udviklerne raser da det går ud over velfungerende apps.

Apple App Store logo 2021
Udviklere raser over Apple, som har slettet en række gamle apps, selvom de var funktionsdygige, da ikke længere blev opdateret (Foto: Apple)

Apple har startet en større forårsrengøring i App Store. Udviklere har derfor de seneste dage modtaget besked om, at deres apps vil blive slettet indenfor 30 dage, hvis de ikke opdaterer dem inden.

Dette gør Apple for, at der ikke skal være ”døde”-apps. Altså nogle der ikke længere er understøttet af soft- og hardware.

Oprydningen rammer også velfungerende apps, hvor der ikke er et behov for de opdateres. Det betyder også, at en række udviklere raser over Apple.

Firmaet Protopop Games, som har det gratis spil Motivoto, der har været tilgængeligt i to år, er blandt dem der har råbt op og vist deres utilfredshed. Spillet har ikke haft behov for fejlrettelser eller udvidelser i de år.

Det er dog ikke noget nyt. Apple har for mange år siden meldt ud, at de ville ”rydde op” i apps, som ikke blev vedligeholdt af udviklere. Det skriver The Verge. Apple har dog aldrig oplyst, hvor ofte en app skal opdateres for, at den bliver kvalificeret som ”aktiv”.

Mere til historien

Ifølge The Verge har Google også planer om at ”rydde op” i Play Store senere på året. De har ellers også fjernet nogle, som ikke levede op til krav omkring sikkerhed og privatliv. Fra 1. november 2022 vil Android-apps, som ikke er opdateret i to år, blive fjernet fra Play Store automatisk.

Apple i modvind med nye iPhone-covers

Apple har i mange år solgt covers til iPhones i læder, men dette er slut nu. Men de covers, som erstatter lædercovers får høvl.

(mere…)
iPhone 15 Pro og Pro Max: Et gigantisk skridt frem i mobilfotografi og video

VIDEO: Se denne video og kom tæt på de nye foto- og videofunktioner i iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max.

(mere…)
Har din iPhone dårlig batteritid efter opdatering? Her er (måske) svaret
(mere…)
iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Din iPhone skal opdateres nu – det er faktisk vigtigt

Center For Cybersikkerhed er på banen med en melding til ejere af Apple-produkter.

(mere…)
Apple opdaterer allerede

Få dage efter iOS 17 blev frigivet, er Apple klar til at rette sikkerhedsfejl.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram