Apple sletter gamle apps - udviklere raser

Apple er i gang med at ”rydde op” i App Store og sletter apps, som ikke er opdateret længe. Udviklerne raser da det går ud over velfungerende apps.

Apple App Store logo 2021
Udviklere raser over Apple, som har slettet en række gamle apps, selvom de var funktionsdygige, da ikke længere blev opdateret (Foto: Apple)

Apple har startet en større forårsrengøring i App Store. Udviklere har derfor de seneste dage modtaget besked om, at deres apps vil blive slettet indenfor 30 dage, hvis de ikke opdaterer dem inden.

Dette gør Apple for, at der ikke skal være ”døde”-apps. Altså nogle der ikke længere er understøttet af soft- og hardware.

Oprydningen rammer også velfungerende apps, hvor der ikke er et behov for de opdateres. Det betyder også, at en række udviklere raser over Apple.

Firmaet Protopop Games, som har det gratis spil Motivoto, der har været tilgængeligt i to år, er blandt dem der har råbt op og vist deres utilfredshed. Spillet har ikke haft behov for fejlrettelser eller udvidelser i de år.

Det er dog ikke noget nyt. Apple har for mange år siden meldt ud, at de ville ”rydde op” i apps, som ikke blev vedligeholdt af udviklere. Det skriver The Verge. Apple har dog aldrig oplyst, hvor ofte en app skal opdateres for, at den bliver kvalificeret som ”aktiv”.

Mere til historien

Ifølge The Verge har Google også planer om at ”rydde op” i Play Store senere på året. De har ellers også fjernet nogle, som ikke levede op til krav omkring sikkerhed og privatliv. Fra 1. november 2022 vil Android-apps, som ikke er opdateret i to år, blive fjernet fra Play Store automatisk.

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Apples næste præsentation - datoen er klar

Datoen for den næste præsentation fra Apple er netop annonceret. Se tid og dato her.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram