Apple sletter gamle apps – udviklere raser

Apple er i gang med at ”rydde op” i App Store og sletter apps, som ikke er opdateret længe. Udviklerne raser da det går ud over velfungerende apps.

Apple App Store logo 2021
Udviklere raser over Apple, som har slettet en række gamle apps, selvom de var funktionsdygige, da ikke længere blev opdateret (Foto: Apple)

Apple har startet en større forårsrengøring i App Store. Udviklere har derfor de seneste dage modtaget besked om, at deres apps vil blive slettet indenfor 30 dage, hvis de ikke opdaterer dem inden.

Dette gør Apple for, at der ikke skal være ”døde”-apps. Altså nogle der ikke længere er understøttet af soft- og hardware.

Oprydningen rammer også velfungerende apps, hvor der ikke er et behov for de opdateres. Det betyder også, at en række udviklere raser over Apple.

Firmaet Protopop Games, som har det gratis spil Motivoto, der har været tilgængeligt i to år, er blandt dem der har råbt op og vist deres utilfredshed. Spillet har ikke haft behov for fejlrettelser eller udvidelser i de år.

Det er dog ikke noget nyt. Apple har for mange år siden meldt ud, at de ville ”rydde op” i apps, som ikke blev vedligeholdt af udviklere. Det skriver The Verge. Apple har dog aldrig oplyst, hvor ofte en app skal opdateres for, at den bliver kvalificeret som ”aktiv”.

Mere til historien

Ifølge The Verge har Google også planer om at ”rydde op” i Play Store senere på året. De har ellers også fjernet nogle, som ikke levede op til krav omkring sikkerhed og privatliv. Fra 1. november 2022 vil Android-apps, som ikke er opdateret i to år, blive fjernet fra Play Store automatisk.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Apple Intelligence – hvad går det ud på?

Kunstig intelligens kommer til iPhone, iPad og Mac. Her er nyhederne i Apple Intelligence.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram