Studio Display: Ny vanvittig 5K-skærm fra Apple

Det nye Studio Display fra Apple er lavet til at komplementere Mac Studio, men kan også nemt tilsluttes enhver anden Mac. Lad os se hvad du får ud over lækkert design.

Apple-Studio-Display
Studio Display byder på 27 tommer 5K skærm, godt kamera og god lyd (Foto:Apple)

Studio Display er lavet i aluminium, med en slank profil, skærm fra kant til kant og en smal ramme. Den indbyggede fod giver mulighed for at ændre skærmens hældning med op til 30 grader. Og mod en merpris, kan der også tilføjes ændring af højden.

LÆS OGSÅ: Mac Studio er en kompakt (men vild) desktop-Mac

5K opløsning og True Tone

Selve skærmen i Studio Display består af en 27 tommer, 5K skærm med 600 nits lysstyrke og True Tone teknologi for at give brugerne en mere naturlig visuel oplevelse.

I standardudgaven kommer Studio Display med en antirefleksbelægning, men kan også fås med en type glas, der har nanotekstur som spreder lyset for at reducere genskinnet endnu mere. Noget vi tidligere har set på Pro Display XDR.

Der er lagt vægt på godt kamera og god lyd

Inde i Studio Display sidder en A13 Bionic-chip og det giver nogen fordele til kamera og lydsystemet. Skærmen kommer med 12 megapixels ultravidvinkel kamera, der har Center Stage; funktionen holder brugeren midt i billedet. Også selvom de bevæger sig lidt rundt.

Men det er ikke nok bare at se godt ud. Det skal også lyde godt. I den forbindelse har Apple tilføjet tre indbyggedemikrofoner i hvad de kalder studiekvalitet. De skal sørge for krystalklare stemmer under videomøder eller optagelser.

Studio Display indeholder også et "hi-fi-lydsystem" med seks højttalere. Det bedste nogensinde på en Mac, hvis man skal tro Apple. Det består af fire bashøjtalere og to diskanthøjtalere, der understøtter spatial audio (kendt som 'rumlig lyd') til musik og video med Dolby Atmos. Det lyder lovende.

Kan hurtiglade din MacBook

Apple_Studio_Display_stand
Bagsiden af Studio Display byder på tre USB-C porte, samt en Thunderbolt port (Foto: Apple)

Studio Display har tre USB-C porte, der leverer hastigheder på op til 10 GB/s og en Thunderbolt port. Sidstnævnte kan for eksempel bruges til at tilslutte en MacBook og samtidig oplade denne med 96 watt.

Studio Display kan forudbestilles i nu. Prisen starter ved 13.999 kroner. Levering sker dog først fra den 18. marts 2022.

Mere til historien

Er Studio Display for lille til dig kan man stadig købe Apples Pro Display XDR. Her får du 32 tommer (6K) til "kun" 42.999 kroner. Men så må du også undvære kamera og smart lydsystem.

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Apples næste præsentation - datoen er klar

Datoen for den næste præsentation fra Apple er netop annonceret. Se tid og dato her.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram