Studio Display: Ny vanvittig 5K-skærm fra Apple

Det nye Studio Display fra Apple er lavet til at komplementere Mac Studio, men kan også nemt tilsluttes enhver anden Mac. Lad os se hvad du får ud over lækkert design.

Apple-Studio-Display
Studio Display byder på 27 tommer 5K skærm, godt kamera og god lyd (Foto:Apple)

Studio Display er lavet i aluminium, med en slank profil, skærm fra kant til kant og en smal ramme. Den indbyggede fod giver mulighed for at ændre skærmens hældning med op til 30 grader. Og mod en merpris, kan der også tilføjes ændring af højden.

LÆS OGSÅ: Mac Studio er en kompakt (men vild) desktop-Mac

5K opløsning og True Tone

Selve skærmen i Studio Display består af en 27 tommer, 5K skærm med 600 nits lysstyrke og True Tone teknologi for at give brugerne en mere naturlig visuel oplevelse.

I standardudgaven kommer Studio Display med en antirefleksbelægning, men kan også fås med en type glas, der har nanotekstur som spreder lyset for at reducere genskinnet endnu mere. Noget vi tidligere har set på Pro Display XDR.

Der er lagt vægt på godt kamera og god lyd

Inde i Studio Display sidder en A13 Bionic-chip og det giver nogen fordele til kamera og lydsystemet. Skærmen kommer med 12 megapixels ultravidvinkel kamera, der har Center Stage; funktionen holder brugeren midt i billedet. Også selvom de bevæger sig lidt rundt.

Men det er ikke nok bare at se godt ud. Det skal også lyde godt. I den forbindelse har Apple tilføjet tre indbyggedemikrofoner i hvad de kalder studiekvalitet. De skal sørge for krystalklare stemmer under videomøder eller optagelser.

Studio Display indeholder også et “hi-fi-lydsystem” med seks højttalere. Det bedste nogensinde på en Mac, hvis man skal tro Apple. Det består af fire bashøjtalere og to diskanthøjtalere, der understøtter spatial audio (kendt som ‘rumlig lyd’) til musik og video med Dolby Atmos. Det lyder lovende.

Kan hurtiglade din MacBook

Apple_Studio_Display_stand
Bagsiden af Studio Display byder på tre USB-C porte, samt en Thunderbolt port (Foto: Apple)

Studio Display har tre USB-C porte, der leverer hastigheder på op til 10 GB/s og en Thunderbolt port. Sidstnævnte kan for eksempel bruges til at tilslutte en MacBook og samtidig oplade denne med 96 watt.

Studio Display kan forudbestilles i nu. Prisen starter ved 13.999 kroner. Levering sker dog først fra den 18. marts 2022.

Mere til historien

Er Studio Display for lille til dig kan man stadig købe Apples Pro Display XDR. Her får du 32 tommer (6K) til “kun” 42.999 kroner. Men så må du også undvære kamera og smart lydsystem.

iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram