Google I/O 2022 afholdes virtuelt i maj

Google har sendt invitationerne ud til deres store udviklerkonference, Google I/O, der afholdes i maj.

Google I/O 2022 afholdes 11. og 12. maj 2022
Google I/O 2022 afholdes 11. og 12. maj 2022

Google annoncerede i sidste uge, at deres årlige I/O-udvikler konference finder sted i Shoreline Amphitheater den 11. og 12. maj 2022. Den foregår online og kun et begrænset antal deltagende personer har fysisk fremmøde.

Dog markerer det begrænsede antal mennesker, at der er lidt normalitet på vej. Det er første gang siden 2019, at der er fysisk fremmøde.

Det fysiske fremmøde består ´ af Google ansatte og partnere, så det er ikke fordi, at andre kan komme til at deltage i eventen – andet end virtuelt. Det skriver The Verge.

Sidste år blev Google I/O også livestreamet, mens det i 2020 blev helt aflyst, da det var i det tidlige stadie af COVID-19 pandemien.

Selvom smittetallene også ser ud til at have toppet i USA tidligere i år, takket være omikron-varianten, så tyder det på, at Google sætter sikkerheden først og ikke vil risikere noget – og derfor afholder eventen virtuelt.

Det er spændende, hvad Google I/O 2022 byder på.

Sidste år gav de en forsmag på Android 12's Material You-design, afslørede opdateringer til Google Workspace og fortalte at Googles Wear OS og Samsung Tizen ville smelte sammen til en platform, der nu kendes under Wear OS 3.

Du kan læse mere om Google I/O her.

Mere til historien

Der har været mange skriverier omkring Android 12L, som skulle være tilpasset større skærme. Er det måske Googles svar på iPadOS? Læs kommentaren fra chefredaktør John G.

Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Disse fede Google produkter går vi (nok) glip af i Danmark

Google I/O 2022: Google har fremvist en række interessante produkter bl.a. Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel 7 og meget mere, som nok aldrig kommer i Danmark.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
1 million færre apps i Play Store

De seneste år er en masse apps fjernet fra Google Play Store.

(mere…)
Google Pixel Watch lækket igen – afslører Fitbit-integration

Der er netop lækket nye billeder af det kommende Google Pixel Watch, som viser en Fitbit integration.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram