Google I/O 2022 afholdes virtuelt i maj

Google har sendt invitationerne ud til deres store udviklerkonference, Google I/O, der afholdes i maj.

Google I/O 2022 afholdes 11. og 12. maj 2022
Google I/O 2022 afholdes 11. og 12. maj 2022

Google annoncerede i sidste uge, at deres årlige I/O-udvikler konference finder sted i Shoreline Amphitheater den 11. og 12. maj 2022. Den foregår online og kun et begrænset antal deltagende personer har fysisk fremmøde.

Dog markerer det begrænsede antal mennesker, at der er lidt normalitet på vej. Det er første gang siden 2019, at der er fysisk fremmøde.

Det fysiske fremmøde består ´ af Google ansatte og partnere, så det er ikke fordi, at andre kan komme til at deltage i eventen – andet end virtuelt. Det skriver The Verge.

Sidste år blev Google I/O også livestreamet, mens det i 2020 blev helt aflyst, da det var i det tidlige stadie af COVID-19 pandemien.

Selvom smittetallene også ser ud til at have toppet i USA tidligere i år, takket være omikron-varianten, så tyder det på, at Google sætter sikkerheden først og ikke vil risikere noget – og derfor afholder eventen virtuelt.

Det er spændende, hvad Google I/O 2022 byder på.

Sidste år gav de en forsmag på Android 12's Material You-design, afslørede opdateringer til Google Workspace og fortalte at Googles Wear OS og Samsung Tizen ville smelte sammen til en platform, der nu kendes under Wear OS 3.

Du kan læse mere om Google I/O her.

Mere til historien

Der har været mange skriverier omkring Android 12L, som skulle være tilpasset større skærme. Er det måske Googles svar på iPadOS? Læs kommentaren fra chefredaktør John G.

Google Maps gør det nemmere at finde en ladestander til elbilen

Den nyeste version af Google Maps gør det lettere at finde frem til opladestandere til elbiler. Du kan endda søge ud fra ladeeffekt og stiktype.

(mere…)
Træt af Android? Så skal du have en Pixel 7 Pro

VIDEO: Se testen af Pixel 7 Pro, som nok er den bedste Android-telefon du kan købe.

(mere…)
Ny version af Android Auto er langt om længe på vej

Der er en ny og forbedret version af Android Auto på vej. Den skulle være kommet i sommer, men skulle altså nu være klar.

(mere…)
Specifikationerne lækket på Google Pixel 7a

Pixel 7a er ikke offentliggjort, men specifikationerne er angiveligt i frit omløb. Pixel 7a skal efterfølge Pixel 6a.

(mere…)
Gmail på vej med smart funktion til online-shoppere

Elsker du at shoppe online? Glæd dig til en ny funktion i Gmail. Den hjælper med at holde styr på forsendelserne.

(mere…)
Google dropper gamle apps på Pixel 7 og Pixel 7 Pro

Pixel 7 og Pixel 7 Pro understøtter apps, der er baseret på gammel teknologi. Gevinsten er bedre sikkerhed og højere ydelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram