Google I/O 2022 afholdes virtuelt i maj

Google har sendt invitationerne ud til deres store udviklerkonference, Google I/O, der afholdes i maj.

Google I/O 2022 afholdes 11. og 12. maj 2022
Google I/O 2022 afholdes 11. og 12. maj 2022

Google annoncerede i sidste uge, at deres årlige I/O-udvikler konference finder sted i Shoreline Amphitheater den 11. og 12. maj 2022. Den foregår online og kun et begrænset antal deltagende personer har fysisk fremmøde.

Dog markerer det begrænsede antal mennesker, at der er lidt normalitet på vej. Det er første gang siden 2019, at der er fysisk fremmøde.

Det fysiske fremmøde består ´ af Google ansatte og partnere, så det er ikke fordi, at andre kan komme til at deltage i eventen – andet end virtuelt. Det skriver The Verge.

Sidste år blev Google I/O også livestreamet, mens det i 2020 blev helt aflyst, da det var i det tidlige stadie af COVID-19 pandemien.

Selvom smittetallene også ser ud til at have toppet i USA tidligere i år, takket være omikron-varianten, så tyder det på, at Google sætter sikkerheden først og ikke vil risikere noget – og derfor afholder eventen virtuelt.

Det er spændende, hvad Google I/O 2022 byder på.

Sidste år gav de en forsmag på Android 12’s Material You-design, afslørede opdateringer til Google Workspace og fortalte at Googles Wear OS og Samsung Tizen ville smelte sammen til en platform, der nu kendes under Wear OS 3.

Du kan læse mere om Google I/O her.

Mere til historien

Der har været mange skriverier omkring Android 12L, som skulle være tilpasset større skærme. Er det måske Googles svar på iPadOS? Læs kommentaren fra chefredaktør John G.

I dag slettes din gamle Gmail

Gmail, YouTube, kalender og dokumenter forsvinder. Fredag er skæringsdatoen.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Ikke alle er tilfredse med de nye farver på Google Maps

Nye farver er kommet til Google Maps, og det frustrerer nogle brugere. Hvad tænker du?

(mere…)
iPhone vil understøtte RCS-beskeder næste år

Konkurrenterne har længe ønsket, at Apple understøttede RCS i tekstbeskeder. Nu oplyser Apple, at det er på vej.

(mere…)
Google Fotos kan selv organisere billeder

Google er klar med en opdatering til Google Fotos, der giver bedre organisering.

Google Fotos 2023
Google Fotos vil kunne stacke billeder som næsten er ens (Foto: Google)

Ved hjælp af kunstig intelligens går Google til værks med deres Google Fotos. Mulighed for bedre organisering i skærmbilleder, vil gøre det hurtige for dig. Det skriver Google i et blogindlæg.

Ved at gøre brug af netop AI kan Google Fotos nu sortere i ens skærmbilleder, og give en bedre organisering. Brugen af dette kan nemlig adskille dokumenter af forskellige art, så de er nemmere at finde.

Skærmbilleder med for eksempel kvitteringer vil være mere adskilt. Din kvittering fra supermarkedet vil derfor ikke længere ligge ved siden af familiebilledet.

LÆS OGSÅ: Google vil have at Apple ”åbner” iMessage

Sorterering af identiske billeder bliver nemmere

Hvis du har taget flere fotos, som er tæt på ens, så kan Google Fotos for fremtiden "stacke" fotos sammen.

Dette kan være særligt brugbart, hvis du fx har familiefotos der er tæt på identiske, så vil Google Fotos ved hjælp af kunstig intelligens sortere dem.

Måden det sker på er, at den udvælger det bedste billede, men giver dig stadig mulighed for at ændre valget. De andre billeder gemmer sig nemlig bagved det der er fremhævet, så du mister ikke billedet.

Mere til historien

De nye funktioner bliver langsomt rullet ud på både Android og iOS snarest, og man vil måske ikke se det lige med det samme.

Google vil have at Apple ”åbner” iMessage

Google mener, at Apples beskedsystem iMessage skal åbnes for andre. Google har bedt EU om hjælp.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram