Få din iPhone på abonnement – lejeordning på vej

RYGTE: Apple på en abonnementsløsning til køb af iPhones og andre hardwareprodukter. Ordningen går ud på, at man lejer / leaser en iPhone.

iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro og nyere iPhone-modeller vil måske i fremtiden kunne “lejes” på abonnementsbasis og dermed udskiftes når nye modeller annonceres (Foto: MereMobil.dk)

Der er snart ikke det, som man ikke kan få abonnement på. Det gælder alt fra briller, streamingtjenester og ja nu tilføjes nye produkter måske.

Skal man skal tro Bloombergs Mark Gurman, så er Apple ved at gøre klar til, at tilbyde en ny måde at købe en iPhone eller andre produkter fra Apple på. Nemlig med en abonnementsløsning. Det skriver GSMArena.

Ny iPhone SE (2022) – Apple opdaterer lavpris-iPhone

Det betyder, at kunderne vil skulle betale et fast månedligt beløb for at “leje” en iPhone. Man kan desuden have med i abonnementet, at telefonen opgraderes til nyeste model, når der komer nye udgaver.

Denne abonnementsordning vil adskille sig fra afdragsordningerne, som Apple eller andre forhandlere tilbyder.

Bloombergs Mark Gurman forventer, at denne abonnementstjeneste vil være klar til iPhones i år eller i starten af 2023. Derefter vil de øvrige Apple-produkter formentlig følge efter – såsom iPads, MacBooks og Apple Watch.

Der nævnes ikke et prisniveau eller hvordan abonnementet præcis vil være udformet, men holder rygterne stik, så ventes det, at vi bliver klogere i de kommende måneder.

Analytiker: Apple Watch Series 3 udgår til efteråret

Apple har ikke kommenteret de mange rygter og spekulationer.

Selvom Apple måske lancerer iPhones på abonnement, så er det heller ikke sikkert, at det finder vej til det danske marked.

Mere til historien

Det er ikke nyt på det amerikanske marked at købe en smartphone på abonnement. Google sælger deres Pixel 6 eller Pixel 6 Pro sammen med deres tjenester til 45 dollars eller 55 dollars om måneden via deres Pixel Pass-program.

Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram