Få din iPhone på abonnement - lejeordning på vej

RYGTE: Apple på en abonnementsløsning til køb af iPhones og andre hardwareprodukter. Ordningen går ud på, at man lejer / leaser en iPhone.

iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro og nyere iPhone-modeller vil måske i fremtiden kunne "lejes" på abonnementsbasis og dermed udskiftes når nye modeller annonceres (Foto: MereMobil.dk)

Der er snart ikke det, som man ikke kan få abonnement på. Det gælder alt fra briller, streamingtjenester og ja nu tilføjes nye produkter måske.

Skal man skal tro Bloombergs Mark Gurman, så er Apple ved at gøre klar til, at tilbyde en ny måde at købe en iPhone eller andre produkter fra Apple på. Nemlig med en abonnementsløsning. Det skriver GSMArena.

Ny iPhone SE (2022) – Apple opdaterer lavpris-iPhone

Det betyder, at kunderne vil skulle betale et fast månedligt beløb for at "leje" en iPhone. Man kan desuden have med i abonnementet, at telefonen opgraderes til nyeste model, når der komer nye udgaver.

Denne abonnementsordning vil adskille sig fra afdragsordningerne, som Apple eller andre forhandlere tilbyder.

Bloombergs Mark Gurman forventer, at denne abonnementstjeneste vil være klar til iPhones i år eller i starten af 2023. Derefter vil de øvrige Apple-produkter formentlig følge efter - såsom iPads, MacBooks og Apple Watch.

Der nævnes ikke et prisniveau eller hvordan abonnementet præcis vil være udformet, men holder rygterne stik, så ventes det, at vi bliver klogere i de kommende måneder.

Analytiker: Apple Watch Series 3 udgår til efteråret

Apple har ikke kommenteret de mange rygter og spekulationer.

Selvom Apple måske lancerer iPhones på abonnement, så er det heller ikke sikkert, at det finder vej til det danske marked.

Mere til historien

Det er ikke nyt på det amerikanske marked at købe en smartphone på abonnement. Google sælger deres Pixel 6 eller Pixel 6 Pro sammen med deres tjenester til 45 dollars eller 55 dollars om måneden via deres Pixel Pass-program.

Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram