Den nye Digitale Post-app klar til download

Digital Post-app nu klar til download på iPhone og Android efter lang tids forsinkelse.

Den Digitale Post-app er klar til download (Foto: Digitaliseringsstyrelsen)
Den Digitale Post-app er klar til download (Foto: Digitaliseringsstyrelsen)

Den nye Digital Post-app fra Digitaliseringsstyrelsen er klar til download efter tre en halv måneds forsinkelse.

Appen er klar til både iPhone og Android.

Den nye Digital Post-app er et supplement til e-boks, som du har brugt indtil nu. Ifølge loven skal IT-løsningen bag Digital Post i udbud jævnligt. Derfor er der nu kommet en ny mulighed.

Du kan udover at læse post i appen og skrive til myndigheder, samt besvare beskeder fra myndighederne i appen. Den nye app gør det også muligt for at videresende post og organisere post i forskellige mapper, så du hurtigt og nemt kan finde relevante beskeder.

Det er muligt at læse Digital Post for andre, hvis du har læseadgang til deres Digital Post.

Corona har fremmet digitaliseringen

Foretrækker du E-boks kan du også fortsat benytte den til at modtage digital post fra det offentlige, da E-boks har indgået en tilslutningsaftale med Digitaliseringsstyrelsen, hvilket betyder. at -boks fortsat vil kunne bruges som visningsklient.

Den Digitale Post-app er klar til download (Foto: Digitaliseringsstyrelsen)
Den Digitale Post-app er klar til download (Foto: Digitaliseringsstyrelsen)

Det kræver NemID eller MitID for at komme i gang med den nye Digitale Post-app den første gang, hvor du logger ind. Derefter kan du selv vælge, at det skal benyttes hver gang du logger ind eller du blot ønsker at bruge en pinkode eller biometrisk login (fingeraftrykslæser eller ansigtsgenkendelse).

Du kan læse mere om den nye Digital Post-app her.

Appen er gratis at downloade både i Google Play Store og Apples App Store.

Mere til historien

Du kan læse din Digitale Post på Borger.dk, virk samt hos Mit.dk og selvfølgelig E-boks, samt den nye Digitale Post-app.

Too Good To Go hitter i krisetiden

Stigende priser på alt fra energi, brændstof og madvarer har betydning for, at appen Too Good To Go er en af de mest downloadede i år.

(mere…)
Prisen på apps stiger i App Store

Apple sætter prisen op på apps i App Store. Prisstigningen sker pr. 5. oktober 2022 og gælder også in-app køb.

(mere…)
Send billeder og videoer til Frameo fotorammer

Fotorammen fra Frameo kan vise billeder, som bliver sendt til den fra telefonen, selvom mobilen er flere hundrede kilometer væk.

(mere…)
Cyklusapps giver private oplysninger videre

Mange kvinder gør brug af cyklusapps. Nye undersøgelser viser, at flere cyklusapps deler private oplysninger vidt og bredt.

(mere…)
Pas på disse apps i Google Play

Sikkerhedsfirmaet Bitdefender har fundet 35 apps i Google Play, som du ikke må downloade. Læs her og bliv klogere på hvad skade de kan gøre.

(mere…)
Hver femte bekæmper madspild via apps

Stigende priser er måske grunden til, at danskerne i stigende grad bruger madspilds-apps til sig. Nu er de unge kommet med på vognen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram