Apple reducerer allerede i iPhone SE produktionen

iPhone SE er næsten kun lige landet i handlen, men allerede nu forlyder det, at Apple reducerer kraftigt i produktionen.

iPhone SE (2022), 3rd gen
iPhone SE, 2022-model, er netop kommet i handlen. Forventningerne til salgstallene for telefonen var højere ved lanceringen. Der er netop reduceret i produktionen, forlyder det. (Foto: MereMobil.dk)

Apple har for mindre end en måned siden præsenteret deres nyeste iPhone-model – nemlig iPhone SE (2022), der er tredje generation.

De tidligere modeller af iPhone SE har været utroligt populære og forventningerne til denne model var ved lanceringen også endnu større end iPhone SE (2020). Men nu reduceres produktionen.

Ifølge Nikkei Asia vil Apple producere 20 procent færre eksemplarer af iPhone SE (2022) i det kommende kvartal end der oprindeligt var planlagt. Det er dog ikke kun iPhone-produktionen, som bliver reduceret. Nikkei Asia oplyser, at produktionen af AirPods vil blive skåret ned med 10 millioner for hele 2022. Det skriver The Verge.

Kuo: Mindre salg

Analytikeren Ming-Chi Kuo har angivet specifikke tal i hans notat omkring efterspørgslen for iPhone SE. Han forventer, at Apple vil sælge 15 til 20 millioner iPhone SE (2022) i år. Dette er en markant nedgang i forhold til hans tidligere estimat på 25-30 millioner eksemplarer.

Det forlyder ikke, at grunden til reduktionen i produktionen skyldes forsyningsproblemerne eller chipmanglen, der generelt har plaget elektronikindustrien. Det nævnes blot, at den forventede efterspørgsel bliver lavere end først antaget.

ANMELDELSE: iPhone SE | kompakt budgetmobil med superkræfter

Der er dog mange faktorer, som kan være skyld i dette.

Nikkei Asia nævner frygten for krigen i Ukraine og inflationen, som følge deraf.

Dernæst er størstedelen af de købere, som køber iPhone SE-modellerne heller ikke nødvendigvis nogen, der køber telefonen lige så snart den er tilgængelig. De generelle prisstigninger rundt i verden på andre varer kan også have betydning for, at det ikke er nu, at mobilkøberne skifter telefon, hvis det ikke er absolut nødvendigt.

Så det er altså for tidligt endnu at sige, at iPhone SE (2022) er et flop.

Apple selv har ikke kommenteret på dette.

NYT OM APPLE: Vil du have de seneste Apple-nyheder og andre technyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag?

Næste step 👆

Mere til historien

Det kan selvfølgelig for nogen også have en betydning, at designet ikke har ændret sig fra iPhone SE (2020) til iPhone SE (2022), selvom indmaden er opgraderet.

Læs også:
iPhone SE (2022) har lige så mange RAM som iPhone 13

iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram