Apple er klar med iOS 15.4 i næste uge

Den næste store Apple-opdatering er klar i næste uge, lød meldingen ved årets første Apple event. iOS 15.4 og flere andre opdateringer er stærkt på vej.

Apple er klar med iPhone 13 Pro i en ny grangrøn farvevariant (Foto: Apple)
Apple er klar med iPhone 13 Pro i en ny grangrøn farvevariant (Foto: Apple)

Apple har netop afholdt det første event i 2022. Her præsenterede de nye farver af iPhone 13-serien, ny iPhone SE (2022), ny iPad Air og en ny Mac.

Du kan læse meget mere om alle disse nye enheder i nedenstående links.

Har du allerede et eksisterende Apple-produkt, kan du også glæde dig. Det er nemlig kommet frem, at der i næste uge er softwareopdateringer på vej.

Har du en iPhone kan du glæde dig til iOS 15.4, mens Apple Watch brugere kan se frem til watchOS 8.5. Til Apple TV er tvOS 15.4 på vej og Mac-brugere kan se frem til macOS Monterey 12.3.

iOS 15.4 har været ude i betaversion i noget tid, men nu er den snart klar i den endelige version. iPhone-brugere (i nogle lande) kan glæde sig til, at Face ID virker selvom man har mundbind på. Det er efterhånden ikke vigtigt i Danmark, da det er yderst begrænset, hvor vi har påkrævet mundbind i skrivende stund.

Apple klar med opdatering med fejlrettelser

iPad-brugere kan se frem til, at både iPadOS 15.4 og macOS Monterey 12.3 inkluderer Universal Control.

Det er uvist præcis, hvornår i næste uge Apple frigiver de endelige softwareopdateringer. Det er blot nævnt, at de er klar til offentligheden i ”næste uge”.

De nye modeller kommer formentlig med iOS 15.4 eller iPadOS 15.4 fra salgsæsken ellers er de i hvert fald alle klar til at blive opdateret til den seneste opdatering.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

👉 Tilmeld
til MereMobil's nyhedsbrev
Næste step 🖱️
Mit navn er

Mere til historien

Der har været mange rygter om en foldbar iPhone, men det tyder altså nu på, at vi skal hen til 2025 før Apple er klar med en foldbar enhed. Det er uvist om det er en iPhone, iPad eller et andet produkt.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram