Apple er klar med iOS 15.4 i næste uge

Den næste store Apple-opdatering er klar i næste uge, lød meldingen ved årets første Apple event. iOS 15.4 og flere andre opdateringer er stærkt på vej.

Apple er klar med iPhone 13 Pro i en ny grangrøn farvevariant (Foto: Apple)
Apple er klar med iPhone 13 Pro i en ny grangrøn farvevariant (Foto: Apple)

Apple har netop afholdt det første event i 2022. Her præsenterede de nye farver af iPhone 13-serien, ny iPhone SE (2022), ny iPad Air og en ny Mac.

Du kan læse meget mere om alle disse nye enheder i nedenstående links.

Har du allerede et eksisterende Apple-produkt, kan du også glæde dig. Det er nemlig kommet frem, at der i næste uge er softwareopdateringer på vej.

Har du en iPhone kan du glæde dig til iOS 15.4, mens Apple Watch brugere kan se frem til watchOS 8.5. Til Apple TV er tvOS 15.4 på vej og Mac-brugere kan se frem til macOS Monterey 12.3.

iOS 15.4 har været ude i betaversion i noget tid, men nu er den snart klar i den endelige version. iPhone-brugere (i nogle lande) kan glæde sig til, at Face ID virker selvom man har mundbind på. Det er efterhånden ikke vigtigt i Danmark, da det er yderst begrænset, hvor vi har påkrævet mundbind i skrivende stund.

Apple klar med opdatering med fejlrettelser

iPad-brugere kan se frem til, at både iPadOS 15.4 og macOS Monterey 12.3 inkluderer Universal Control.

Det er uvist præcis, hvornår i næste uge Apple frigiver de endelige softwareopdateringer. Det er blot nævnt, at de er klar til offentligheden i ”næste uge”.

De nye modeller kommer formentlig med iOS 15.4 eller iPadOS 15.4 fra salgsæsken ellers er de i hvert fald alle klar til at blive opdateret til den seneste opdatering.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

👉 Tilmeld
til MereMobil's nyhedsbrev
Næste step 🖱️
Mit navn er

Mere til historien

Der har været mange rygter om en foldbar iPhone, men det tyder altså nu på, at vi skal hen til 2025 før Apple er klar med en foldbar enhed. Det er uvist om det er en iPhone, iPad eller et andet produkt.

HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod Mini kommer endelig til Danmark. HomePod Mini er nu på Apples danske webshop.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Stor opdatering til danske Pixel telefoner

Pixel 7 og Pixel 7 Pro modtager nu en stor funktionsopdatering – en såkaldt ”Feature Drop”.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram