Ny app giver gavekort i bytte for mindre skærmtid

En ny app vil forsøge, at motivere danskerne til mindre skærmtid. Det skal ske gennem gavekort og konkurrencer.

Billeder af appen Breakpoints4U, som vil forsøge at motivere danskerne til mindre skærmtid (Foto: Breakpoints4U
Billeder af appen Breakpoints4U, som vil forsøge at motivere danskerne til mindre skærmtid (Foto: Breakpoints4U

En ny dansk app har set dagens lys og lidt overraskende, så har den til formål at forsøge at hjælpe dig med at lægge mobilen fra dig.

Appen hedder ”Breakpoints4U” og skal forsøge, at motivere brugerne til at minimere skærmtiden. Det sker via konkurrencer og gavekort.

Var træt af skærmtid

Nick Brincker, der er stifter af Breakpoints4U, har udviklet appen, da han var træt af at bruge for lang tid på telefonen. Vi kan formentlig alle nikke genkendende til, at sociale medier m.m. fylder for meget i hverdagen. Appen er derfor tænkt, som et værktøj til at mindske skærmtiden.

GUIDE: For meget iPad? Så let begrænser du børnenes skærmtid

I appen sætter du ”pauser” ind på f.eks. en halv time. Når du har gennemført denne pause uden problemer, så vibrerer telefonen og du får point i belønning. Disse point kan konverteres til gavekort og give adgang til konkurrencer om forskellige gavekort.

Appen kan bruges af dig alene, men det er også muligt, at oprette grupper, som gør det muligt for venner og familie at benytte appen samtidig. Så kan I også holde pauser sammen og udnytte tiden til nærvær.

Ikke et opgør med mobilen

Det kan virke underligt, at en app skal hjælpe med mindre skærmtid. Det er heller ikke fordi, at stifter Nick Brincker mener, at man slet ikke skal benytte telefonen. Appen er som sagt blot et værktøj.

LÆG OGSÅ: Hjælper skærmtids-apps overhovedet?

-”Den digitale udvikling er overordnet set en stor gave, der giver utallige fordele. Derfor er Breakpoints4U heller ikke et opgør med hverken udviklingen eller mobilen. Appen er et værktøj, der kan være med til at skabe et mere balanceret skærmforbrug, hvor der også er plads til pauser med ro og nærvær,” siger Nick Brincker.

For at benytte appen kræver det, at man har et medlemskab og der udbydes to forskellige. Det ene er gratis og hedder Freemium, mens det andet hedder Premium og er gratis de første to måneder, derefter koster det 69 kroner om måneden.

Mere til historien

Producenterne er forlængst begyndt, at indbygge “skærmtid” i deres produkter.

Mobilitet for alle: Mobilitetsapps gør transport lettere

Biludlejning. Live-tracking i taxatjenester og mulighed for at leje en cykel eller scooter. Mobilitetsapps har virkelig gjort mange ting lettere.

(mere…)
Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Fartkontrol-apps overvåger dig konstant

Saphe og Drive One kan tracke din adfærd døgnet rundt. Det samme gør Rejsekort-appen. Det kan være et problem, siger Datatilsynet.

(mere…)
Hold øje med strømpriserne – og spar penge

Selvom strømpriserne netop nu ikke er skyhøje, så er der stadig penge at spare ved at holde øje med priserne.

(mere…)
Svenskere stikker ulovligt parkerede biler med ny app

Svensk firma er klar til, at rulle stikker-app ud til store dele af Sverige.

(mere…)
Denne app giver et estimat på om du får penge tilbage i skat

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram