Ny app giver gavekort i bytte for mindre skærmtid

En ny app vil forsøge, at motivere danskerne til mindre skærmtid. Det skal ske gennem gavekort og konkurrencer.

Billeder af appen Breakpoints4U, som vil forsøge at motivere danskerne til mindre skærmtid (Foto: Breakpoints4U
Billeder af appen Breakpoints4U, som vil forsøge at motivere danskerne til mindre skærmtid (Foto: Breakpoints4U

En ny dansk app har set dagens lys og lidt overraskende, så har den til formål at forsøge at hjælpe dig med at lægge mobilen fra dig.

Appen hedder ”Breakpoints4U” og skal forsøge, at motivere brugerne til at minimere skærmtiden. Det sker via konkurrencer og gavekort.

Var træt af skærmtid

Nick Brincker, der er stifter af Breakpoints4U, har udviklet appen, da han var træt af at bruge for lang tid på telefonen. Vi kan formentlig alle nikke genkendende til, at sociale medier m.m. fylder for meget i hverdagen. Appen er derfor tænkt, som et værktøj til at mindske skærmtiden.

GUIDE: For meget iPad? Så let begrænser du børnenes skærmtid

I appen sætter du ”pauser” ind på f.eks. en halv time. Når du har gennemført denne pause uden problemer, så vibrerer telefonen og du får point i belønning. Disse point kan konverteres til gavekort og give adgang til konkurrencer om forskellige gavekort.

Appen kan bruges af dig alene, men det er også muligt, at oprette grupper, som gør det muligt for venner og familie at benytte appen samtidig. Så kan I også holde pauser sammen og udnytte tiden til nærvær.

Ikke et opgør med mobilen

Det kan virke underligt, at en app skal hjælpe med mindre skærmtid. Det er heller ikke fordi, at stifter Nick Brincker mener, at man slet ikke skal benytte telefonen. Appen er som sagt blot et værktøj.

LÆG OGSÅ: Hjælper skærmtids-apps overhovedet?

-”Den digitale udvikling er overordnet set en stor gave, der giver utallige fordele. Derfor er Breakpoints4U heller ikke et opgør med hverken udviklingen eller mobilen. Appen er et værktøj, der kan være med til at skabe et mere balanceret skærmforbrug, hvor der også er plads til pauser med ro og nærvær,” siger Nick Brincker.

For at benytte appen kræver det, at man har et medlemskab og der udbydes to forskellige. Det ene er gratis og hedder Freemium, mens det andet hedder Premium og er gratis de første to måneder, derefter koster det 69 kroner om måneden.

Mere til historien

Producenterne er forlængst begyndt, at indbygge "skærmtid" i deres produkter.

Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Grindr har solgt lokationsdata til kommercielt brug

En gammel sag er dukket op til overfladen og afslører, at Grindr-appen har solgt lokationsdata til kommercielt brug.

(mere…)
NemID’s nedlukning er udskudt – MitID volder problemer

Mange danskere har endnu ikke fået MitID, men nu udskydes fristen med 4 måneder.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram