Smartwatch fra Google kan blive realitet i maj måned

Rygterne svirrer om, at Google er på vej med deres eget bud på et smartwatch. Holder rygterne stik vil det blive præsenteret til Google I/O.

Der har igennem årene været flere rygter om, at Google var klar med et smartwatch. Det tyder måske på, at der denne gang er noget om det.

Sidste måned forlød det, at Google ville komme med et smartwatch i løbet af 2022. Og nu er der lidt nyt fra rygtebørsen om det længe ventede Google-smartwatch.

Kommer i maj

Twitter-brugeren Jon Prosser mener nemlig at kende datoen for præsentationen af det kommende smartwatch fra Google. Jon Prosser nævner datoen 26. maj 2022.

Dette kan passe med, at det præsenteres i forbindelse med Google I/O, der ofte afholdes i maj. Det skriver Engadget.

Rund skærm og farvede remme

I sin post på Twitter viser Jon Prosser også et billede af det, som altså ventes at være Googles kommende smartwatch. Holder disse billeder stik, så er der tale om et ur med forskellig farvede remme og en rund skærm.

Google har tidligere købt Fitbit og det tyder også på, at de vil gøre brug af nogle af de features, som kendes fra de forskellige Fitbit-enheder.

Forventningen er, at Googles smartwatch skal vise, hvad Wear OS kan og forsøge at være en konkurrent til Apple Watch, der fortsat er markedsleder på markedet for smartwatches. 

Salgsstarten, specifikationerne, pris og andre oplysninger er endnu ukendte. Det er navnet på uret også, men tidligere har der været rygter om Pixel Watch.

Googles Pixel 6 – nye rygter

MereMobil.dk holder dig opdateret, selvom det måske ikke er aktuelt for vores markedsområde, da Googles Pixel-produkter normalt ikke lanceres officielt herhjemme.

Mere til historien

Der svirrer også rygter om en ny smartphone fra Google, der måske får navnet Pixel 6a. Denne vil formentlig få samme Tensor-processor, som Pixel 6 har.

Læs også:
Google er klar med testversion af Android til større skærme

Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 og Xiaomi 15 Pro er lækket

KORT NYT: Der er flere måneder til lanceringen, men allerede nu er specifikationerne på Xiaomi 15 og 15 Pro ude.

(mere…)
Samsung Galaxy Buds 3 afsløret inden lancering

Video afslører de kommende Samsung Galaxy Buds 3. Se videoen her.

(mere…)
Smartere Siri kommer først i 2025

RYGTE: Hvis du venter spændt på en smartere Siri, skal du nok vente noget tid endnu.

(mere…)
Xiaomis næste foldbare kommer måske globalt

RYGTE: Den kommende Xiaomi Mix Fold 4 rammer globalt, og vil være verdens tyndeste foldbare telefon.

(mere…)
Nyt Apple Watch i plastik? 

RYGTE: Apple Watch SE i plastik er måske på vej. Der tales også om større skærm på det kommende Apple Watch Series 10.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram