Googles Pixel 6 – nye rygter

1

Lige i hælene på afsløringen af at Pixel 6 kommer med Googles egen Tensor-chip, er der nye rygter. Denne gang om kameraet.

Pixel 5
Tensor heder den chip fra Google, som sidder i Pixels 5. Den nuværende Pixel-telefon er Pixel 5 (billedet) køer på Qualcomm® Snapdragon 765G (Foto: Google)

Det ser ud til, at Google og Samsung ikke bare nøjes med at samarbejde om chipsets og Wear OS. Nu melder XDA-Developers ud, at der er fundet kode i den seneste Android 12 beta, der siger ”gn1_wide_p21”. Det kan henvise til at Samsungs GN1 kamera sensor, der vil være at finde i den kommende Pixel telefon fra Google.

Det var ikke meget Google selv meldte ud, da de teasede for de nye Pixel og Pixel Pro telefoner, udover at der ville være to kameramoduler på den almindelige udgave og tre på Pro udgaven.

De nævnte også, at de ville kunne tage 150 procent mere lys ind, men nu indikerer rygter så også, at de og vil få mindst en 50 megapixels vidvinkelsensor.

Samsungs GN1 blev annonceret sidste år og er en 50 megapixels sensor, der er i stand til at lave pixel-binning op til 12,5 megapixels billeder. Det er gode nyheder i forhold til det efterhånden lidt bedagede 12,2 megapixels Sony-kamera vi har set i hidtidige Pixel telefoner.

Det ser altså ud til, at der kommer en del Samsung komponenter i de nye Pixels.

Der har blandt andet også været lidt snak om at modemmet vil være fra Samsung. Og selvom der ikke er noget ude om skærmen, kunne man måske også forestille sig, at den også kom fra Samsungs displaydivision.

Lanceringen af de nye Pixel telefoner forventes at komme senere på efteråret, hvor de skal kæmpe om kundernes gunst mod alle de andre topmodeller. Også Samsungs helt egne.

LÆS OGSÅ: Pixel 6 kommer med Googles egen processorchip

Mere til historien

Typisk vil man gerne have pixels på et kamera til at være store, fordi en større pixel kan opfange mere lys. Men sensorerne på en smartphone er typisk små for at passe i de tyndere og tyndere smartphones, derfor får man små pixels. Med pixel-binning tager man oplysningerne fra 4 pixels og kombinerer oplysningerne for så at få samme effekt som en stor pixel. Det giver et billede med lavere opløsning, men som er bedre i f.eks. mørke omgivelser.   

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer