Samsung erkender problem med Galaxy S22 Ultras skærm

Nye ejere af Samsungs seneste flagskib har fået sig en kedelig overraskelse i form af en flimrende skærm. Det forlyder dog at Samsung er på vej med en løsning.

Samsung Galaxy S22 Ultra
Samsung Galaxy S22 Ultra har en skærm, der flimrer. Det oplever nogle brugere. Samsung har erkendt problemet og er på vej med en løsning (Foto: MereMobil.dk)

Samsung lancerede deres nye Galaxy S22 Ultra den 9. februar med løftet om levering fra den 25. februar 2022. Nogle købere har været heldige og modtage deres enhed tidligere. Glæden var dog kort, skriver GSMArena.

Problemet består i at skærmen på nogle S22 Ultra modeller begynder at flimre, under bestemte omstændigheder. Problemet opstår når skærmen indstilles til en WQHD opløsning og farvprofilen sættes til Naturlig. Sættes farveprofilen til Vivid, forsvinder problemet igen.

Samsung er på vej med en løsning

Det lyder altså til, at der findes en let løsning, men det burde ikke være nødvendigt på en telefon i den prisklasse. Samsung har da også erkendt problemet, lyder det fra en forummoderator på Reddit.

Han har modtaget en officiel udtalelse fra Samsung, hvor det Sydkoreanske firma forklarer, at de er klar over at der et problem og at de arbejder på en patch, der vil løse det.

Indtil da anbefaler de at man enten sætter skærmopløsningen til Full HD+ eller ændrer sin farveprofil til Vivid. Problemet vil sandsynligvis blive løst med næste softwareopdatering til Galaxy S22 Ultra.

Galaxy S22 Ultra er en fremragende telefon

John G har haft fingrene i et eksemplar af Galaxy S22 Ultra. Et eksemplar uden skærmproblemer vel at mærke. Det er der kommet denne meget positive anmeldelse ud af.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Det ser altså ud til at skærmproblemet på S22 Ultra bliver løst ved med næste softwareopdatering. Og opdateringer kommer der nok af. Samsung går forrest som et godt eksempel og lover hele fire store opdateringer samt fem års sikkerhedsopdateringer.

Forsker i opråb: Savner præcision i debatten om “skærmtid”

Skærme i skolen bliver ofte omtalt i generelle vendinger af politikere og debattører, mener eksperter.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
44 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram