Samsung erkender problem med Galaxy S22 Ultras skærm

Nye ejere af Samsungs seneste flagskib har fået sig en kedelig overraskelse i form af en flimrende skærm. Det forlyder dog at Samsung er på vej med en løsning.

Samsung Galaxy S22 Ultra
Samsung Galaxy S22 Ultra har en skærm, der flimrer. Det oplever nogle brugere. Samsung har erkendt problemet og er på vej med en løsning (Foto: MereMobil.dk)

Samsung lancerede deres nye Galaxy S22 Ultra den 9. februar med løftet om levering fra den 25. februar 2022. Nogle købere har været heldige og modtage deres enhed tidligere. Glæden var dog kort, skriver GSMArena.

Problemet består i at skærmen på nogle S22 Ultra modeller begynder at flimre, under bestemte omstændigheder. Problemet opstår når skærmen indstilles til en WQHD opløsning og farvprofilen sættes til Naturlig. Sættes farveprofilen til Vivid, forsvinder problemet igen.

Samsung er på vej med en løsning

Det lyder altså til, at der findes en let løsning, men det burde ikke være nødvendigt på en telefon i den prisklasse. Samsung har da også erkendt problemet, lyder det fra en forummoderator på Reddit.

Han har modtaget en officiel udtalelse fra Samsung, hvor det Sydkoreanske firma forklarer, at de er klar over at der et problem og at de arbejder på en patch, der vil løse det.

Indtil da anbefaler de at man enten sætter skærmopløsningen til Full HD+ eller ændrer sin farveprofil til Vivid. Problemet vil sandsynligvis blive løst med næste softwareopdatering til Galaxy S22 Ultra.

Galaxy S22 Ultra er en fremragende telefon

John G har haft fingrene i et eksemplar af Galaxy S22 Ultra. Et eksemplar uden skærmproblemer vel at mærke. Det er der kommet denne meget positive anmeldelse ud af.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Det ser altså ud til at skærmproblemet på S22 Ultra bliver løst ved med næste softwareopdatering. Og opdateringer kommer der nok af. Samsung går forrest som et godt eksempel og lover hele fire store opdateringer samt fem års sikkerhedsopdateringer.

Samsung gør SmartThings klar til Matter

Den kommende standard for smarthome-teknologi, Matter, er på trapperne. Nu tester Samsung enheder med Matter på deres SmartThings-platform.

(mere…)
Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Samsung bekræfter at nye foldbare er på vej

Samsung officielt bekræftet, at de er på vej med flere foldbare smartphones i andet halvår af 2022.

(mere…)
Særlig Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition revnet væk

KORT NYT: Få minutter tog det for Samsung at få udsolgt af den nye særlige Pokémon Edition af Galaxy Z Flip 3.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 4 får nye hængsler

Rygterne svirrer om den kommende foldbare Galaxy Z Fold 4 fra Samsung. Det ventes, at den kommer med bedre kamera og redesignede hængsler.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
44 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram