Samsung erkender problem med Galaxy S22 Ultras skærm

Nye ejere af Samsungs seneste flagskib har fået sig en kedelig overraskelse i form af en flimrende skærm. Det forlyder dog at Samsung er på vej med en løsning.

Samsung Galaxy S22 Ultra
Samsung Galaxy S22 Ultra har en skærm, der flimrer. Det oplever nogle brugere. Samsung har erkendt problemet og er på vej med en løsning (Foto: MereMobil.dk)

Samsung lancerede deres nye Galaxy S22 Ultra den 9. februar med løftet om levering fra den 25. februar 2022. Nogle købere har været heldige og modtage deres enhed tidligere. Glæden var dog kort, skriver GSMArena.

Problemet består i at skærmen på nogle S22 Ultra modeller begynder at flimre, under bestemte omstændigheder. Problemet opstår når skærmen indstilles til en WQHD opløsning og farvprofilen sættes til Naturlig. Sættes farveprofilen til Vivid, forsvinder problemet igen.

Samsung er på vej med en løsning

Det lyder altså til, at der findes en let løsning, men det burde ikke være nødvendigt på en telefon i den prisklasse. Samsung har da også erkendt problemet, lyder det fra en forummoderator på Reddit.

Han har modtaget en officiel udtalelse fra Samsung, hvor det Sydkoreanske firma forklarer, at de er klar over at der et problem og at de arbejder på en patch, der vil løse det.

Indtil da anbefaler de at man enten sætter skærmopløsningen til Full HD+ eller ændrer sin farveprofil til Vivid. Problemet vil sandsynligvis blive løst med næste softwareopdatering til Galaxy S22 Ultra.

Galaxy S22 Ultra er en fremragende telefon

John G har haft fingrene i et eksemplar af Galaxy S22 Ultra. Et eksemplar uden skærmproblemer vel at mærke. Det er der kommet denne meget positive anmeldelse ud af.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Det ser altså ud til at skærmproblemet på S22 Ultra bliver løst ved med næste softwareopdatering. Og opdateringer kommer der nok af. Samsung går forrest som et godt eksempel og lover hele fire store opdateringer samt fem års sikkerhedsopdateringer.

Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Android 13 på vej til Galaxy Z Flip4 og Galaxy Z Fold4

Ejere af flere Samsung-telefoner kan glæde sig, da Android 13-opdateringen nu vil blive udrullet til Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4 og Galaxy A52.

(mere…)
Samsung klar med Android 13 til Galaxy S21-serien

Ejere af Galaxy S21-serien kan se frem til, at Android 13 opdateringen er på vej til deres enheder. Udrulningen er i gang.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
44 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram