Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

Nokia G21 (Foto: HMD Global)
Nokia G21 (Foto: HMD Global)

HMD Global, producerer telefoner under Nokia-brandet, er klar med to nye prisvenlige smartphones.

Med de to nye telefoner loves dobbelt så mange sikkerhedsopdateringer som konkurrenterne. Så mangler du en telefon i prisklassen mellem 1.000 til 1.500 kroner, kan en af de nye modeller være løsningen.

Vi ser her nærmere på Nokia G11 og Nokia G21. 

Klar til Android 12

Ligesom de øvrige nyere Nokia-telefoner, så er det Android, der er styresystemet. På de to nye modeller, er det fra start af Android 11, men de er klar til Android 12-opdateringen. 

Nokia-producent er topscorer i bæredygtighed

Nokia G11 og G21 har en ny Super Battery Saver-tilstand, som gør det muligt, at forlænge batteriets levetid yderligere. Det er muligt, at vælge hvor man ønsker, at der skal spares på batteriet. Batterierne er også i sig selv nogle, der holder længe. Både Nokia G11 og Nokia G21 har batterier på 5.050 mAh.

Skærmene har 90 Hz opdateringshastighed, hvilket er første gang Nokia har det i G-serien. Skærmene er desuden på 6,5 tommer på begge modeller.

Kameraet på Nokia G11 er et triple-kamera med en 13 megapixels hovedsensor, 2 megapixels makrosensor og 2 megapixels dybdesensor. Nokia G21 har et triplekamera med en hovedsensor på 50 megapixels og en 2 megapixels makrosensor og 2 megepixels dybdesensor. Frontkameraet på begge modeller er på 8 megapixels.

Nokia-telefoner er topscorer på sikkerhed og holdbarhed

-"Vi fortsætter med at rykke grænserne i mellemklassen og leverer prisbillig, sikker og konkurrencedygtig teknologi til alle. Holdbarhed og god batterilevetid kombineret med den bedste Android-software og flere sikkerhedsopdateringer end konkurrenterne i denne prisklasse styrker vores vision for 2022 og fremover - hvor vi fortsætter med at bygge telefoner, der holder længere,” sådan lyder det fra Florian Seiche, CEO i HMD Global i en pressemeddelelse.

HMD Global oplyser til MereMobil.dk, at Nokia G11 og Nokia G21 vil modtage to store Android-opdateringer i produkternes levetid og sikkerhedsopdateringer hver måned i tre år. Der er langt op til Samsungs nyeste opdateringsløfte, der giver fire Android-opdateringer på de nyeste modeller. Den historie kan du læse her.

Blandt produkter i samme prisklasse, er nogle telefoner dog helt nede på én opdatering i produktets levetid.

Billeder af Nokia G11 og Nokia G21.

Pris og tilgængelighed på Nokia G11 og Nokia G21

Telefonerne er designet i polykarbonat (plastik).

Nokia G21 kommer med 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse og har en vejledende pris på 1.499 kroner uden abonnement.

Nokia G11 har 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse, samt har en vejledende pris på 1.299 kroner.

Nokia G11 bliver tilgængelig i farverne Charcoal (mørkegrå/sort) og Ice (hvid/blå). Mens Nokia G21 kommer i farverne Nordic Blue (marineblå) og Dusk (mørkegrå/brun).

Begge telefoner har salgsstart i den 14. februar 2022 hos udvalgte forhandlere.

Mere til historien

Vælger du at købe en af de nye modeller på Nokia.com, vil du i gave få muligheden for at plante 10 træer via Ecologi. 

Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
Nokia X30 5G er i handlen – se pris og tilgængelighed

Salget af Nokia X30 5G er begyndt. Det er en miljøvenlig smartphone med et såkaldt PureView-kamera.

(mere…)
Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Nokias bedrift - retrokig på Nokia N95

RETRO: Vi ser tilbage på modtagelsen af Nokia N95, der var banebrydende for sin tid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram