Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

Nokia G21 (Foto: HMD Global)
Nokia G21 (Foto: HMD Global)

HMD Global, producerer telefoner under Nokia-brandet, er klar med to nye prisvenlige smartphones.

Med de to nye telefoner loves dobbelt så mange sikkerhedsopdateringer som konkurrenterne. Så mangler du en telefon i prisklassen mellem 1.000 til 1.500 kroner, kan en af de nye modeller være løsningen.

Vi ser her nærmere på Nokia G11 og Nokia G21. 

Klar til Android 12

Ligesom de øvrige nyere Nokia-telefoner, så er det Android, der er styresystemet. På de to nye modeller, er det fra start af Android 11, men de er klar til Android 12-opdateringen. 

Nokia-producent er topscorer i bæredygtighed

Nokia G11 og G21 har en ny Super Battery Saver-tilstand, som gør det muligt, at forlænge batteriets levetid yderligere. Det er muligt, at vælge hvor man ønsker, at der skal spares på batteriet. Batterierne er også i sig selv nogle, der holder længe. Både Nokia G11 og Nokia G21 har batterier på 5.050 mAh.

Skærmene har 90 Hz opdateringshastighed, hvilket er første gang Nokia har det i G-serien. Skærmene er desuden på 6,5 tommer på begge modeller.

Kameraet på Nokia G11 er et triple-kamera med en 13 megapixels hovedsensor, 2 megapixels makrosensor og 2 megapixels dybdesensor. Nokia G21 har et triplekamera med en hovedsensor på 50 megapixels og en 2 megapixels makrosensor og 2 megepixels dybdesensor. Frontkameraet på begge modeller er på 8 megapixels.

Nokia-telefoner er topscorer på sikkerhed og holdbarhed

-"Vi fortsætter med at rykke grænserne i mellemklassen og leverer prisbillig, sikker og konkurrencedygtig teknologi til alle. Holdbarhed og god batterilevetid kombineret med den bedste Android-software og flere sikkerhedsopdateringer end konkurrenterne i denne prisklasse styrker vores vision for 2022 og fremover - hvor vi fortsætter med at bygge telefoner, der holder længere,” sådan lyder det fra Florian Seiche, CEO i HMD Global i en pressemeddelelse.

HMD Global oplyser til MereMobil.dk, at Nokia G11 og Nokia G21 vil modtage to store Android-opdateringer i produkternes levetid og sikkerhedsopdateringer hver måned i tre år. Der er langt op til Samsungs nyeste opdateringsløfte, der giver fire Android-opdateringer på de nyeste modeller. Den historie kan du læse her.

Blandt produkter i samme prisklasse, er nogle telefoner dog helt nede på én opdatering i produktets levetid.

Billeder af Nokia G11 og Nokia G21.

Pris og tilgængelighed på Nokia G11 og Nokia G21

Telefonerne er designet i polykarbonat (plastik).

Nokia G21 kommer med 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse og har en vejledende pris på 1.499 kroner uden abonnement.

Nokia G11 har 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse, samt har en vejledende pris på 1.299 kroner.

Nokia G11 bliver tilgængelig i farverne Charcoal (mørkegrå/sort) og Ice (hvid/blå). Mens Nokia G21 kommer i farverne Nordic Blue (marineblå) og Dusk (mørkegrå/brun).

Begge telefoner har salgsstart i den 14. februar 2022 hos udvalgte forhandlere.

Mere til historien

Vælger du at købe en af de nye modeller på Nokia.com, vil du i gave få muligheden for at plante 10 træer via Ecologi. 

HMD Global vil lancere telefoner i eget navn

Det er HMD Global, som står bag Nokia-telefoner, men de vil også lancere telefoner i eget navn.

(mere…)
Nokia G42 5G klar i ny farve

Den reparationsvenlige smartphone, Nokia G42 5G, er kommet i en ny smart farve. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Skift batteri, skærm og ladeport selv på Nokia G42 5G

HMD Global har lanceret den meget reparationsvenlige smartphone Nokia G42 5G er nu klar på hylderne hos de danske mobilforhandlere. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Nokia klar med nye farver af deres Flip-telefon

Der findes en del foldbare smartphones – enten flip- eller fold-modeller, men Nokia 2660 Flip er meget anderledes end de fleste andre konkurrenter.

(mere…)
Nokia XR21 – en smartphone du ikke kan 'slå ihjel'

Nokia XR21 skrives som en smartphone-version af Nokia 3310.

(mere…)
Nostalgisk logo får nyt design

Hvis fødselsattesten gør, at du er tæt på 40 år i dag eller ældre, så husker du helt sikkert Nokia-logoet. Nu er det (næsten) slut.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram