Vi ønsker dig et godt nytår - nu er vi i gang

Velkommen til 2022 og godt nytår. Verden er ikke som den plejer, men de første lanceringer er alligvel tæt på.

Godt nytår og velkommen til 2022 (Foto: MereMobil.dk)
Godt nytår og velkommen til 2022 (Foto: MereMobil.dk)

Coronapandemien har haft stor betydning for mange ting – og den har også været en indirekte årsag til, at vi i år ikke nåede de traditionelle jule- og nytårshilsner, som vi plejer at skrive.

Tiden var knap – og skolebørnene hjemme endnu engang. Og vores planlægning åbenbart ikke god nok, men du skal ikke snydes.

Vi håber, at du (og de andre læsere) alle har haft en dejlig jul og et godt nytår. 

Vi håber, at 2022 bliver et roligere år på corona-fronten, som også måske vil betyde, at chip-manglen knapt vil være så stor.

Vi glæder os til at dække en masse lanceringer og nyheder generelt i året, der kommer. Og ja – fordi hilsenen i år først kommer ”i det nye år” – ja så er den første lancering endnu tættere på.

Spændende nyheder på vej

Rygterne svirrer om, at vi allerede i morgen vil få afsløret Samsung Galaxy S21 FE for offentligheden. Mens også OnePlus 10-serien og Samsung Galaxy S22-serien skulle være nærtforestående. 

CES-messen og Mobile World Congress vil i år også bære præg af coronapandemien. CES-messen løber af staben i dagene 5. til 8. januar 2022, mens Mobile World Congress afholdes fra den 28. februar 2022 til 3. marts 2022. 

Det er planen, at vi dækker de nyheder, som er henvendt til det danske marked – præcis som vi plejer, ligesom vi også glæder os til, at anmelde de kommende produkter.

Vi er også spændte på, hvad der sker indenfor de foldbare skærme i år. Samsung viste spændende takter i den retning sidste år.

Rigtig glædelig jul og godt nytår ønskes du af

John G. og resten af teamet på og bag MereMobil.dk

Mere til historien

Har du ikke allerede set, hvilken telefon, som løb med sejren i afstemningen om "Årets Mobil 2021", så kan du se vinderen her.

De mest læste guides i 2022

OVERBLIK: Her er de mest læste guides i 2022.

(mere…)
De 10 mest læste tips i 2022

OVERBLIK: Mange er glade for et godt tip i ny og næ. Se her hvilke af vores tip-artikler, der blev de mest læste i 2022.

(mere…)
Det læste du i 2022

TOP-10: Vi ser tilbage på 2022, der bød på mange spændende nyheder. Du kan her se, hvilke nyhedsartikler, som blev læst mest.

(mere…)
Godt nytår! – tak for 2022 ❣️

Velkommen til 2023 og rigtigt godt nytår. Vi håber, at du er kommet godt ind i det nye år og klar til en masse technyheder.

(mere…)
Afstemning: Hvilken var din favorit i 2022?

Årets Mobil 2022.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram