Vi ønsker dig et godt nytår - nu er vi i gang

Velkommen til 2022 og godt nytår. Verden er ikke som den plejer, men de første lanceringer er alligvel tæt på.

Godt nytår og velkommen til 2022 (Foto: MereMobil.dk)
Godt nytår og velkommen til 2022 (Foto: MereMobil.dk)

Coronapandemien har haft stor betydning for mange ting – og den har også været en indirekte årsag til, at vi i år ikke nåede de traditionelle jule- og nytårshilsner, som vi plejer at skrive.

Tiden var knap – og skolebørnene hjemme endnu engang. Og vores planlægning åbenbart ikke god nok, men du skal ikke snydes.

Vi håber, at du (og de andre læsere) alle har haft en dejlig jul og et godt nytår. 

Vi håber, at 2022 bliver et roligere år på corona-fronten, som også måske vil betyde, at chip-manglen knapt vil være så stor.

Vi glæder os til at dække en masse lanceringer og nyheder generelt i året, der kommer. Og ja – fordi hilsenen i år først kommer ”i det nye år” – ja så er den første lancering endnu tættere på.

Spændende nyheder på vej

Rygterne svirrer om, at vi allerede i morgen vil få afsløret Samsung Galaxy S21 FE for offentligheden. Mens også OnePlus 10-serien og Samsung Galaxy S22-serien skulle være nærtforestående. 

CES-messen og Mobile World Congress vil i år også bære præg af coronapandemien. CES-messen løber af staben i dagene 5. til 8. januar 2022, mens Mobile World Congress afholdes fra den 28. februar 2022 til 3. marts 2022. 

Det er planen, at vi dækker de nyheder, som er henvendt til det danske marked – præcis som vi plejer, ligesom vi også glæder os til, at anmelde de kommende produkter.

Vi er også spændte på, hvad der sker indenfor de foldbare skærme i år. Samsung viste spændende takter i den retning sidste år.

Rigtig glædelig jul og godt nytår ønskes du af

John G. og resten af teamet på og bag MereMobil.dk

Mere til historien

Har du ikke allerede set, hvilken telefon, som løb med sejren i afstemningen om "Årets Mobil 2021", så kan du se vinderen her.

Top-10: Apple og Samsung ejede hele 2021

HITLISTE 2021: På teleselskabernes hitlister for 2021 sad Samsung og Apple på alle pladserne.

(mere…)
Disse apps var de mest downloadede i 2021

LISTE: Vi har her set nærmere på, hvilke apps som blev downloadet mest i 2021.

(mere…)
Min mening om 'Årets Mobil' - og min favorit

EP104: Jeg ser tilbage på 2021, vurderer Årets Mobil og kommer med min favorit og svarer på kritik.

(mere…)
De mest læste anmeldelser i 2021

MereMobil.dk er mere end mobiler, hvilket også ses på de produkter, som vi anmelder hvert år. Se her hvilke anmeldelser, som blev de mest læste i 2021.

(mere…)
De mest læste nyheder - det læste du i 2021

TOP-10: Vi ser lige tilbage på 2021, som bød på en masse spændende nyheder. Se top 10-listen over de mest læste nyheder i 2021. 

(mere…)
Her er Årets Mobil 2021

Vinderen af den årlige læserafstemning er fundet. Det er dog, efter min opfattelse, ikke den rigtige vinder, men klart den med flest stemmer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram