Vi ønsker dig et godt nytår – nu er vi i gang

Velkommen til 2022 og godt nytår. Verden er ikke som den plejer, men de første lanceringer er alligvel tæt på.

Godt nytår og velkommen til 2022 (Foto: MereMobil.dk)
Godt nytår og velkommen til 2022 (Foto: MereMobil.dk)

Coronapandemien har haft stor betydning for mange ting – og den har også været en indirekte årsag til, at vi i år ikke nåede de traditionelle jule- og nytårshilsner, som vi plejer at skrive.

Tiden var knap – og skolebørnene hjemme endnu engang. Og vores planlægning åbenbart ikke god nok, men du skal ikke snydes.

Vi håber, at du (og de andre læsere) alle har haft en dejlig jul og et godt nytår. 

Vi håber, at 2022 bliver et roligere år på corona-fronten, som også måske vil betyde, at chip-manglen knapt vil være så stor.

Vi glæder os til at dække en masse lanceringer og nyheder generelt i året, der kommer. Og ja – fordi hilsenen i år først kommer ”i det nye år” – ja så er den første lancering endnu tættere på.

Spændende nyheder på vej

Rygterne svirrer om, at vi allerede i morgen vil få afsløret Samsung Galaxy S21 FE for offentligheden. Mens også OnePlus 10-serien og Samsung Galaxy S22-serien skulle være nærtforestående. 

CES-messen og Mobile World Congress vil i år også bære præg af coronapandemien. CES-messen løber af staben i dagene 5. til 8. januar 2022, mens Mobile World Congress afholdes fra den 28. februar 2022 til 3. marts 2022. 

Det er planen, at vi dækker de nyheder, som er henvendt til det danske marked – præcis som vi plejer, ligesom vi også glæder os til, at anmelde de kommende produkter.

Vi er også spændte på, hvad der sker indenfor de foldbare skærme i år. Samsung viste spændende takter i den retning sidste år.

Rigtig glædelig jul og godt nytår ønskes du af

John G. og resten af teamet på og bag MereMobil.dk

Mere til historien

Har du ikke allerede set, hvilken telefon, som løb med sejren i afstemningen om “Årets Mobil 2021”, så kan du se vinderen her.

De mest solgte telefoner i 2023

HITLISTE 2023: Her kan du se, hvilke telefoner der solgte bedst i 2023 hos teleselskaberne.

(mere…)
Er Årets Mobil 2023 alt det?

PODCAST: Bliv klogere på Årets Mobil 2023. Lyt med og hør mine første tanker om tech i 2024.

(mere…)
De mest læste anmeldelser i 2023

Vi elsker smartphones og andre ”smarte” produkter, som vi bruger meget tid på er at anmelde. Du kan her se, de mest læste anmeldelser i 2023.

(mere…)
Her er Årets Mobil 2023

Vinderen af læserafstemningen ”Årets Mobil” er fundet. En sikker sejr. Velfortjent, synes jeg. Hvad tænker du?

(mere…)
Godt nytår! Og tak for 2023

Rigtigt godt nytår og velkommen til 2024. Vi håber, at du er kommet godt ind i det nye år og klar til mange flere tech-nyheder.

(mere…)
Jonas Vingegaard og “Friends”-dødsfald trak dataforbruget til nye højder

Danskerne satte igen rekord i dataforbrug. Især én dato stikker ud, skriver teleselskabet Telenor.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram