Vi ønsker dig et godt nytår – nu er vi i gang

1

Velkommen til 2022 og godt nytår. Verden er ikke som den plejer, men de første lanceringer er alligvel tæt på.

Godt nytår og velkommen til 2022 (Foto: MereMobil.dk)
Godt nytår og velkommen til 2022 (Foto: MereMobil.dk)

Coronapandemien har haft stor betydning for mange ting – og den har også været en indirekte årsag til, at vi i år ikke nåede de traditionelle jule- og nytårshilsner, som vi plejer at skrive.

Tiden var knap – og skolebørnene hjemme endnu engang. Og vores planlægning åbenbart ikke god nok, men du skal ikke snydes.

Vi håber, at du (og de andre læsere) alle har haft en dejlig jul og et godt nytår. 

Vi håber, at 2022 bliver et roligere år på corona-fronten, som også måske vil betyde, at chip-manglen knapt vil være så stor.

Vi glæder os til at dække en masse lanceringer og nyheder generelt i året, der kommer. Og ja – fordi hilsenen i år først kommer ”i det nye år” – ja så er den første lancering endnu tættere på.

Spændende nyheder på vej

Rygterne svirrer om, at vi allerede i morgen vil få afsløret Samsung Galaxy S21 FE for offentligheden. Mens også OnePlus 10-serien og Samsung Galaxy S22-serien skulle være nærtforestående. 

CES-messen og Mobile World Congress vil i år også bære præg af coronapandemien. CES-messen løber af staben i dagene 5. til 8. januar 2022, mens Mobile World Congress afholdes fra den 28. februar 2022 til 3. marts 2022. 

Det er planen, at vi dækker de nyheder, som er henvendt til det danske marked – præcis som vi plejer, ligesom vi også glæder os til, at anmelde de kommende produkter.

Vi er også spændte på, hvad der sker indenfor de foldbare skærme i år. Samsung viste spændende takter i den retning sidste år.

Rigtig glædelig jul og godt nytår ønskes du af

John G. og resten af teamet på og bag MereMobil.dk

Mere til historien

Har du ikke allerede set, hvilken telefon, som løb med sejren i afstemningen om “Årets Mobil 2021”, så kan du se vinderen her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer