Årets online butik 2022 – hvem skal vinde?

Vi har først lige taget hul på året 2022, men konkurrencen er allerede godt i gang om, hvem der bliver årets ”E-handler” i 2022.

e-handel online
(Foto: Nataliya Vaitkevich)

Prissammenligningssiden Pricerunner har siden 2019 kåret Årets E-handler hvert år i maj måned – og 2022 er ingen undtagelse.

Når det kommer til e-handel, så kan det være svært at vide, hvilke butikker man kan stole på og hvor der er god og hjælpsom kundeservice. 

Sådan handlede danskerne online: Købte du mad, Playstation eller sexlegetøj?

Pricerunner hylder onlinebutikker i 20 kategorier. Og danskerne kan være med til at bestemme, hvem vinderen er. Du kan i første runde af konkurrencen give butikker anmeldelser og stemmer her

De tre butikker fra hver kategori, som har fået flest anmeldelser og stemmer, går i anden grunde videre til Mystery Shopping. Her besøger en ekstern virksomhed, der har specialiseret sig i købsoplevelser finalisternes webshops og vurderer så oplevelsen. Dette gøres ud fra faktorer som kundeservice, levering og bæredygtighed.

-”Danskerne har mulighed for at påvirke konkurrencen med deres anmeldelser og stemmer, og Mystery Shopping giver finalisterne en professionel vurdering, hvor bæredygtighed er i fokus. Vi ønsker at bidrage til gennemtænkte og langtidsholdbare køb, og det er fantastisk at fejre de butikker, som deler samme vision,” siger kommunikationsansvarlig hos PriceRunner, Katrine Barslev i en pressemeddelelse.

I år er der også en særlig pris – nemlig ”Årets bæredygtige butik”. Denne pris gives til en onlinebutik, der aktivt arbejder med bæredygtighed og forsøger at gøre en forskel for klima og miljø. Hovedprisen som ”Årets Butik” gives til den butik, der overordnet set giver det bedste indtryk under Mystery Shopping.

Vinderen i 2021 var Eventyrsport og de fortæller, at prisen har givet dem et kæmpe energiboost.

-”Vi opfatter ikke os selv som en stor spiller, så det var fedt at kunne konkurrere på lige fod med nogle af branchens sværvægtere. Prisen blev bemærket af vores samarbejdspartnere og leverandører,” siger Lars Sørensen, direktør for Eventyrsport.

Pricerunner fortæller, at konkurrencen er åben frem til den 27. februar 2022 og prisen uddeles i maj 2022. 

Mere til historien

Generelt har webshops vundet frem under coronapandemien, da de fysiske butikker i perioder har været nedlukket.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram