Ny lavpristablet – Samsung Galaxy Tab A8

2

Samsung har netop annonceret en ny tablet, der er den mest kraftfulde indtil videre i deres A-serie. Vi ser nærmere på Galaxy Tab A8 her. 

Samsung Galaxy Tab A8
Samsung Galaxy Tab A8 koster fra 2.000 kroner (Foto: Samsung)

Samsung har præsenteret deres nyeste tablet, der har fået navnet Galaxy Tab A8. Det er den mest kraftfulde tablet indtil videre i A-serien, lyder meldingen fra Samsung.

Galaxy Tab A8 kommer i de danske butikker fra starten af januar i farverne Grey, Silver & Pink Gold. Priserne starter fra 2.000 kroner.

Skærmen er på 10,5 tommer og billedeformatet er 16:10. Derudover kommer Galaxy Tab A8 med fire højttalere, der er Dolby Atmos certificeret.

-”I en verden, hvor fjernarbejde og læring er blevet normen, er tablets blevet en vigtig enhed for mange. De er et perfekt værktøj både derhjemme og på farten. Vi ser, at flere og flere bruger tablets til videoopkald, onlinekurser, spil og streaming, så vi har skabt Galaxy Tab A8 ud fra disse forhold, så den passer til hele familiens behov,” siger Claus Holm, IM Director & Landechef i Samsung Danmark, i en pressemeddelelse i forbindelse med annonceringen af Galaxy Tab A8.

Ifølge Samsung, så yder Galaxy Tab A8 10 procent bedre end forgængeren. Ligesom den også findes i flere forskellige hukommelsesvarianter, der starter med 32 GB intern hukommelse. Men den understøtter også microSD-kort op til 1 TB. 

Galaxy Tab A8 kommer med enten 3 GB RAM eller 4 GB RAM, samt har et batteri på 7.040 mAh, der understøtter 15 watts hurtigopladning. 

Hvis du søger efter en Android-tablet til en lav pris, så tag også et kig på Nokia T20.

Specifikationer: Galaxy Tab A8

 • Skærm: 10,5 tommer (1920 x 1200 pixels), WUXGA, TFTStyresystem: Android 11
 • Fysiske mål: 246,8 × 161,9 × 6,9 mm
 • Vægt: 508g
 • Kamera: 8 megapixels
 • Frontkamera: 5 megapixels
 • RAM: 3 GB RAM / 4 GB RAM
 • Hukommelse: 32 GB / 64 GB intern hukommelse (understøtter microSD-kort op til 1 TB)
 • Batteri: 7.040 mAh (15 watts hurtigopladning)
 • Processor: octa-cort 2 GHz
 • Farve: Grå, Silver, Rosa Guld
 • Sensor: Accelerometer, Kompas, Gyro, Lys, Hall Sensor, GPS, GPS+GLONASS, Beidou, Galileo
 • Andet: LTE, Wi-Fi 5 (802.11 a/b/g/n/ac), Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.0, 3.5 mm jackstik, USB-C 2.0

Kommer med børnefunktion

Med Samsung Kids-funktionen er der interaktivt og pædagogisk indhold med forældrekontrol, hvilket betyder børnene kan få en sikker oplevelse på tablets.

Det er muligt at tilpasse startskærmen med legende ikoner og farvesammensætninger og samtidig låse muligheden for, at dine børn kan foretage køb inde i apps uden din godkendelse.

Galaxy Tab A8 understøtter også muligheden for at køre to apps side om side, samt benytte Multi-Active Windows, hvor du kan tilføje et pop-up vindue med et andet program. Så har man eksempelvis onlineundervisning, er det muligt at chatte med klassekammeraterne og se en præsentation samtidig. 

Mere til historien

Galaxy Tab A8 er også understøttet af Samsung Knox sikkerhedsplatformen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer