Ny lavpristablet – Samsung Galaxy Tab A8

Samsung har netop annonceret en ny tablet, der er den mest kraftfulde indtil videre i deres A-serie. Vi ser nærmere på Galaxy Tab A8 her. 

Samsung Galaxy Tab A8
Samsung Galaxy Tab A8 koster fra 2.000 kroner (Foto: Samsung)

Samsung har præsenteret deres nyeste tablet, der har fået navnet Galaxy Tab A8. Det er den mest kraftfulde tablet indtil videre i A-serien, lyder meldingen fra Samsung.

Galaxy Tab A8 kommer i de danske butikker fra starten af januar i farverne Grey, Silver & Pink Gold. Priserne starter fra 2.000 kroner.

Skærmen er på 10,5 tommer og billedeformatet er 16:10. Derudover kommer Galaxy Tab A8 med fire højttalere, der er Dolby Atmos certificeret.

-”I en verden, hvor fjernarbejde og læring er blevet normen, er tablets blevet en vigtig enhed for mange. De er et perfekt værktøj både derhjemme og på farten. Vi ser, at flere og flere bruger tablets til videoopkald, onlinekurser, spil og streaming, så vi har skabt Galaxy Tab A8 ud fra disse forhold, så den passer til hele familiens behov,” siger Claus Holm, IM Director & Landechef i Samsung Danmark, i en pressemeddelelse i forbindelse med annonceringen af Galaxy Tab A8.

Ifølge Samsung, så yder Galaxy Tab A8 10 procent bedre end forgængeren. Ligesom den også findes i flere forskellige hukommelsesvarianter, der starter med 32 GB intern hukommelse. Men den understøtter også microSD-kort op til 1 TB. 

Galaxy Tab A8 kommer med enten 3 GB RAM eller 4 GB RAM, samt har et batteri på 7.040 mAh, der understøtter 15 watts hurtigopladning. 

Hvis du søger efter en Android-tablet til en lav pris, så tag også et kig på Nokia T20.

Specifikationer: Galaxy Tab A8

 • Skærm: 10,5 tommer (1920 x 1200 pixels), WUXGA, TFTStyresystem: Android 11
 • Fysiske mål: 246,8 × 161,9 × 6,9 mm
 • Vægt: 508g
 • Kamera: 8 megapixels
 • Frontkamera: 5 megapixels
 • RAM: 3 GB RAM / 4 GB RAM
 • Hukommelse: 32 GB / 64 GB intern hukommelse (understøtter microSD-kort op til 1 TB)
 • Batteri: 7.040 mAh (15 watts hurtigopladning)
 • Processor: octa-cort 2 GHz
 • Farve: Grå, Silver, Rosa Guld
 • Sensor: Accelerometer, Kompas, Gyro, Lys, Hall Sensor, GPS, GPS+GLONASS, Beidou, Galileo
 • Andet: LTE, Wi-Fi 5 (802.11 a/b/g/n/ac), Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.0, 3.5 mm jackstik, USB-C 2.0

Kommer med børnefunktion

Med Samsung Kids-funktionen er der interaktivt og pædagogisk indhold med forældrekontrol, hvilket betyder børnene kan få en sikker oplevelse på tablets.

Det er muligt at tilpasse startskærmen med legende ikoner og farvesammensætninger og samtidig låse muligheden for, at dine børn kan foretage køb inde i apps uden din godkendelse.

Galaxy Tab A8 understøtter også muligheden for at køre to apps side om side, samt benytte Multi-Active Windows, hvor du kan tilføje et pop-up vindue med et andet program. Så har man eksempelvis onlineundervisning, er det muligt at chatte med klassekammeraterne og se en præsentation samtidig. 

SE OGSÅ: Samsung tablet. Se udvalg og priser hos Telia Sponseret link

Mere til historien

Galaxy Tab A8 er også understøttet af Samsung Knox sikkerhedsplatformen.

Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram