Ny lavpristablet – Samsung Galaxy Tab A8

Samsung har netop annonceret en ny tablet, der er den mest kraftfulde indtil videre i deres A-serie. Vi ser nærmere på Galaxy Tab A8 her. 

Samsung Galaxy Tab A8
Samsung Galaxy Tab A8 koster fra 2.000 kroner (Foto: Samsung)

Samsung har præsenteret deres nyeste tablet, der har fået navnet Galaxy Tab A8. Det er den mest kraftfulde tablet indtil videre i A-serien, lyder meldingen fra Samsung.

Galaxy Tab A8 kommer i de danske butikker fra starten af januar i farverne Grey, Silver & Pink Gold. Priserne starter fra 2.000 kroner.

Skærmen er på 10,5 tommer og billedeformatet er 16:10. Derudover kommer Galaxy Tab A8 med fire højttalere, der er Dolby Atmos certificeret.

-”I en verden, hvor fjernarbejde og læring er blevet normen, er tablets blevet en vigtig enhed for mange. De er et perfekt værktøj både derhjemme og på farten. Vi ser, at flere og flere bruger tablets til videoopkald, onlinekurser, spil og streaming, så vi har skabt Galaxy Tab A8 ud fra disse forhold, så den passer til hele familiens behov,” siger Claus Holm, IM Director & Landechef i Samsung Danmark, i en pressemeddelelse i forbindelse med annonceringen af Galaxy Tab A8.

Ifølge Samsung, så yder Galaxy Tab A8 10 procent bedre end forgængeren. Ligesom den også findes i flere forskellige hukommelsesvarianter, der starter med 32 GB intern hukommelse. Men den understøtter også microSD-kort op til 1 TB. 

Galaxy Tab A8 kommer med enten 3 GB RAM eller 4 GB RAM, samt har et batteri på 7.040 mAh, der understøtter 15 watts hurtigopladning. 

Hvis du søger efter en Android-tablet til en lav pris, så tag også et kig på Nokia T20.

Specifikationer: Galaxy Tab A8

 • Skærm: 10,5 tommer (1920 x 1200 pixels), WUXGA, TFTStyresystem: Android 11
 • Fysiske mål: 246,8 × 161,9 × 6,9 mm
 • Vægt: 508g
 • Kamera: 8 megapixels
 • Frontkamera: 5 megapixels
 • RAM: 3 GB RAM / 4 GB RAM
 • Hukommelse: 32 GB / 64 GB intern hukommelse (understøtter microSD-kort op til 1 TB)
 • Batteri: 7.040 mAh (15 watts hurtigopladning)
 • Processor: octa-cort 2 GHz
 • Farve: Grå, Silver, Rosa Guld
 • Sensor: Accelerometer, Kompas, Gyro, Lys, Hall Sensor, GPS, GPS+GLONASS, Beidou, Galileo
 • Andet: LTE, Wi-Fi 5 (802.11 a/b/g/n/ac), Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.0, 3.5 mm jackstik, USB-C 2.0

Kommer med børnefunktion

Med Samsung Kids-funktionen er der interaktivt og pædagogisk indhold med forældrekontrol, hvilket betyder børnene kan få en sikker oplevelse på tablets.

Det er muligt at tilpasse startskærmen med legende ikoner og farvesammensætninger og samtidig låse muligheden for, at dine børn kan foretage køb inde i apps uden din godkendelse.

Galaxy Tab A8 understøtter også muligheden for at køre to apps side om side, samt benytte Multi-Active Windows, hvor du kan tilføje et pop-up vindue med et andet program. Så har man eksempelvis onlineundervisning, er det muligt at chatte med klassekammeraterne og se en præsentation samtidig. 

SE OGSÅ: Samsung tablet. Se udvalg og priser hos Telia Sponseret link

Mere til historien

Galaxy Tab A8 er også understøttet af Samsung Knox sikkerhedsplatformen.

OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram