Sådan aktiverer du videresending i Gmail

GUIDE: Har du flere Gmails, er det besværligt og tidskrævende at tjekke mail. Læs med her og se hvordan du videresender alt til én mail.

Gmail - samlet indbakke
Du kan samle alle dine mailkonti i én konto. Læs her hvordan du automatisk vidersender mails i Gmail

Det er slet ikke unormalt at have mere end én Gmail-konto. For eksempel en personlig mail, en til arbejde og måske en til nyhedsbreve. Mulighederne er mange. Men sikkert er det, at det kan være et større arbejde at få tjekket og læst alt, hvis du har tilpas mange indbakker at holde øje med.

Derfor kan det være praktisk at opsætte videresending i Gmail, så du kun skal tjekke et sted. Læs her hvordan du automatisk sender mails videre i Gmail.

Sådan opsættes e-mail videresending i Gmail

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at opsætte videresending af mails i iOS og Androids respektive Gmail-apps. Du skal derfor have computeren frem og gøre det via en browser.

 • Først skal du åbne den Gmail konto du vil videresende fra.
 • Tryk på tandhjulet i øverste højre hjørne, for at komme til indstillinger.
 • Tryk Videresendelse og POP/IMAP.
 • Tryk Tilføj en adresse til videresendelse og en boks dukker op, så du kan skrive den adresse du vil videresende til.
 • Du bliver nu bedt om at bekræfte at du vil videresende til denne mail. Tryk Forsæt.
 • Der bliver nu sendt en bekræftelseskode til den mail du videresender til.
 • Log på den mail du vil videresende til og find bekræftelseskoden i den nye mail fra Gmail.
 • Gå tilbage til den mail du videresender fra og indtast koden. Tryk derefter Gem ændringer og din Gmail vil genindlæse.
 • Nu skal du tilbage til Videresendelse og POP/IMAP, hvor der nu vil stå adressen du videresender til. Tryk Videresend kopi af indkomne mails til for at sætte videresendelse i gang.
 • Til sidst skal du vælge hvad der skal ske med den oprindelig mail, når den er blevet videresendt. Det smarteste er at vælge Slet kopi i Gmail.
 • Nu trykker du Gem ændringer og Gmail vil genindlæse igen og videresendelse opsat.

Har du fulgt guiden og videresendt alle dine mails til én Gmail konto, har du nu meget mere tid til at læse med her på siden. Du kunne blandt andet kaste dig over historien om den gang Gmail og andre Android-apps lukkede ned eller læs om hvordan du sletter søgehistorikken i Gmail.

TIP: Papirkurven i Gmail stjæler din plads

Mere til historien

Gmail så første gang dagens lys den 1. april 2004 i en betaversion og tilbød 1 GB lagerplads. Denne lagerplads er siden vokset til 15 GB og Gmail har i dag 1,8 milliarder aktive brugere.

Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

GUIDE: PlayStation 5 kommer med 825 GB lagerplads, der hurtigt bliver fyldt. I denne guide viser vi, hvordan du kan udvide lagerpladsen på PS5.

(mere…)
Google lancerer Chromecast med fjernbetjening i Danmark

Chromecast med Google TV og fjernbetjening sælges i Danmark, men også snart officielt fra Googles egen butik.

(mere…)
Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Disse fede Google produkter går vi (nok) glip af i Danmark

Google I/O 2022: Google har fremvist en række interessante produkter bl.a. Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel 7 og meget mere, som nok aldrig kommer i Danmark.

(mere…)
De bedste ”tech-gaver” til konfirmanden 2022

KØBSGUIDE: Skal konfirmanden have en smartphone i gave eller købe mobil for nogle pengegaverne? Vi kommer med tips til tech-gaven.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram