Så mange har downloadet iOS 15

På mindre end tre måneder har 6 ud af 10 iPhones fået den nyeste iOS-opdatering. 

iOS 15
(Grafik: Apple / MereMobil.dk)

Det er ikke mange måneder siden, at Apple frigav deres seneste store iOS 15 opdatering. Nu viser nye tal, hvor stor udbredelse versionen har.

Ifølge tredjeparts analysefirmaet Mixpanel er der nu 60 procent af alle aktive iOS-enheder, som har iOS 15 installeret. De 60 procent er nået på 80 dage. Det skriver Wccftech.

GUIDE: Sådan opretter du en gendannelseskontakt i iOS 15

Selvom det lyder rigtig flot, så er det stadigvæk lidt langsommere end ved udbredelsen af iOS 14. iOS 14 var også en større opdatering, hvis vi kigger på nyheder og features. Derfor var den formentlig også mere hypet.

Så mange har iOS 14

Ifølge opgørelsen fra Mixpanel er der stadigvæk omkring 36 procent af de aktive iOS-enheder, som har iOS 14 installeret.

Det var med frigivelsen af iOS 15 første gang, at Apple gjorde det muligt, at beholde den gamle iOS-version, men fortsat modtage sikkerhedsopdateringer.

Men der er altså ikke mange, der har ældre iOS-versioner end iOS 14 og iOS 15 installeret på deres enhed. Der er ingen tal på, hvilke "underversioner", som brugerne har installeret. Om det er f.eks. iOS 14.1, iOS 15 eller iOS 15.1.

TIP: Sådan beholder du iOS 14 – men modtager sikkerhedsopdateringer

Apple har endnu ikke delt de officielle tal. Sidst de delte de officielle tal, var ved WWDC konferencen i starten af juni måned.

Inden længe kommer Apple med en iOS 15.2 opdatering. Den er netop ude i den sidste betaversion. Derfor vil den måske blive frigivet på denne side af jul.

Mere til historien

Har du downloadet iOS 15, har du måske oplevet, at adresselinjen er flyttet ned i bunden i Safari-browseren. Har du ikke rettet det og stadigvæk er træt af det, så kan du tjekke vores tip ud og få den retur, hvor den tidligere var.

Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram