Så mange har downloadet iOS 15

På mindre end tre måneder har 6 ud af 10 iPhones fået den nyeste iOS-opdatering. 

iOS 15
(Grafik: Apple / MereMobil.dk)

Det er ikke mange måneder siden, at Apple frigav deres seneste store iOS 15 opdatering. Nu viser nye tal, hvor stor udbredelse versionen har.

Ifølge tredjeparts analysefirmaet Mixpanel er der nu 60 procent af alle aktive iOS-enheder, som har iOS 15 installeret. De 60 procent er nået på 80 dage. Det skriver Wccftech.

GUIDE: Sådan opretter du en gendannelseskontakt i iOS 15

Selvom det lyder rigtig flot, så er det stadigvæk lidt langsommere end ved udbredelsen af iOS 14. iOS 14 var også en større opdatering, hvis vi kigger på nyheder og features. Derfor var den formentlig også mere hypet.

Så mange har iOS 14

Ifølge opgørelsen fra Mixpanel er der stadigvæk omkring 36 procent af de aktive iOS-enheder, som har iOS 14 installeret.

Det var med frigivelsen af iOS 15 første gang, at Apple gjorde det muligt, at beholde den gamle iOS-version, men fortsat modtage sikkerhedsopdateringer.

Men der er altså ikke mange, der har ældre iOS-versioner end iOS 14 og iOS 15 installeret på deres enhed. Der er ingen tal på, hvilke “underversioner”, som brugerne har installeret. Om det er f.eks. iOS 14.1, iOS 15 eller iOS 15.1.

TIP: Sådan beholder du iOS 14 – men modtager sikkerhedsopdateringer

Apple har endnu ikke delt de officielle tal. Sidst de delte de officielle tal, var ved WWDC konferencen i starten af juni måned.

Inden længe kommer Apple med en iOS 15.2 opdatering. Den er netop ude i den sidste betaversion. Derfor vil den måske blive frigivet på denne side af jul.

Mere til historien

Har du downloadet iOS 15, har du måske oplevet, at adresselinjen er flyttet ned i bunden i Safari-browseren. Har du ikke rettet det og stadigvæk er træt af det, så kan du tjekke vores tip ud og få den retur, hvor den tidligere var.

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram