Her er Samsungs forventninger til 2022

Samsung vil være mere aggressive i det kommede år, forlyder det.

Samsung butik Danmark
Samsung vil sætte hårdt ind på at sælge rigtigt mange telefoner det kommende år (Foto: MereMobil.dk)

Ifølge det sydkoreanske medie, The Elec, så har Samsung store forventninger til 2022 og går efter 21,9 procent af det samlede globale smartphone-marked. Det skriver GSMArena.

Samsung mener, at den langvarige pandemi formentlig vil give sig til kende ved, at der kommer et øget salg af smartphones på verdensplan – og her vil de have en større bid af kagen.

Det ventes, at der vil blive solgt omkring 1,52 milliarder smartphones i 2022 – og 392 af disse skal der være et Samsung-logo på, hvis Samsung skal nå 21,9 procent af markedet.

33 millioner Galaxy S22'ere

Samsungs forventning er, Galaxy S22-serien skal sælge i 33 millioner eksemplarer.

Salget af Galaxy S22’erne skal fordeles på 14 millioner af Galaxy S22-modellen, mens Galaxy S22+ og Galaxy S22 Ultra skal stå for henholdsvis 8 og 11 millioner solgte enheder.

A er den største serie

Endnu større forventninger er der til Galaxy A-serien, som skal stå for størstedelen af Samsungs salg.

Særligt Galaxy A23 og Galaxy A33 er der høje forventninger til, mens der også er høje forventninger til Galaxy A53 og Galaxy A73.

Hvis oplysningerne fra The Elec holder stik, så skal salget af Galaxy A-modellerne fordeles som nedenstående.

  • Galaxy A23 + Galaxy A33: 267 millioner eksemplarer
  • Galaxy A53 + Galaxy A73: 92 millioner eksemplarer

Det vil dog kræve en del af Samsung, som ventes at blive langt mere aggressive i deres markedsføring.

Samsung vil formentlig gå lidt efter markedsandele i Kina, hvor Huaweis dominans er stærkt aftagende. 

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Rygter i markedet peger på, at Samsung dropper Note-serien. Måske vil der medfølge en S Pen til Samsung Galaxy S22 Ultralyd.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Samsung klar med nye foldbare smartphones til august

Skal man tro de seneste rygter fra tipster Jon Prosser, så vil Samsung afholde en Unpacked event i august, hvor de vil afsløre nye foldbare telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram