Google Foto ser tilbage ”Best of 2021”

KORT NYT: Inden længe skriver vi 2022. Derfor kan du mange steder se “Best of 2021”. Google Fotos er også på vej med et mindeværdigt tilbageblik.

Best of 2021 I Google Fotos (Kilde: 9to5Google.com)

Året lakker så småt mod enden. December er i gang og det betyder også, at mange forskellige tjenester begynder at se tilbage på året der gik.

Spotify er klar med deres opgørelse over det, som man har hørt mest og ja – Google Fotos – er også klar bud på et tilbageblik.

Sådan overfører du dine billeder fra iCloud til Google Fotos 

Google Fotos har nemlig klar en ny feature, som tager dig gennem de bedste minder fra 2021. Featuren hedder ”Best of 2021”. Det skriver 9to5Google

Ligesom navnet antyder, så vil du se en række billeder af nogle af de bedste fotos, som du har uploaded til Google Fotos i løbet af de seneste 12 måneder. 

Du vil finde den nye ”Best of 2021”, der hvor du normalt finder dine ”Google Fotos minder”. 

Google Fotos kan vise fotominder som baggrund

Billederne er ikke nødvendigvis i kronologisk rækkefølge eller med et bestemt ”mønster”. De er udvalgt ved hjælp af AI-teknologi.

Den nye funktion er i gang med at blive udrullet og det er derfor uvist, hvornår den er klar til alle. I skrivende stund tyder det dog på, at det er få brugere, som har fået adgang til ”Best of 2021”. 

Mere til historien

Google lukkede for et år siden ned for gratisdelen, hvor man ellers tidligere kunne have en masse billeder liggende gratis, der blev i stedet tilføjet en række betalingsfunktioner.

Gemini er landet på dansk jord

Google erkender at Gemini kan fejle. Gemini kan tilgås både som app til Android og via en browser.

(mere…)
Skal du købe Pixel 8a? …måske!

VIDEO: Se med her hvis du vil vide, om Google Pixel 8a er værd at købe.

(mere…)
Google Maps får nyt design på Android

Google har ændret designet på Google Maps til Android. Her er ændringerne.

(mere…)
Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Søg i Google Fotos med AI

Google Fotos får en rigtig stor og praktisk opgradering med AI-søgning, som giver nye muligheder.

(mere…)
Google går all-in på AI

Google annoncerede forbindelse med Google I/O 2024 deres store satsning på kunstig intelligens. Få overblikket her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram