Google Foto ser tilbage ”Best of 2021”

0

KORT NYT: Inden længe skriver vi 2022. Derfor kan du mange steder se “Best of 2021”. Google Fotos er også på vej med et mindeværdigt tilbageblik.

Best of 2021 I Google Fotos (Kilde: 9to5Google.com)

Året lakker så småt mod enden. December er i gang og det betyder også, at mange forskellige tjenester begynder at se tilbage på året der gik.

Spotify er klar med deres opgørelse over det, som man har hørt mest og ja – Google Fotos – er også klar bud på et tilbageblik.

Sådan overfører du dine billeder fra iCloud til Google Fotos 

Google Fotos har nemlig klar en ny feature, som tager dig gennem de bedste minder fra 2021. Featuren hedder ”Best of 2021”. Det skriver 9to5Google

Ligesom navnet antyder, så vil du se en række billeder af nogle af de bedste fotos, som du har uploaded til Google Fotos i løbet af de seneste 12 måneder. 

Du vil finde den nye ”Best of 2021”, der hvor du normalt finder dine ”Google Fotos minder”. 

Google Fotos kan vise fotominder som baggrund

Billederne er ikke nødvendigvis i kronologisk rækkefølge eller med et bestemt ”mønster”. De er udvalgt ved hjælp af AI-teknologi.

Den nye funktion er i gang med at blive udrullet og det er derfor uvist, hvornår den er klar til alle. I skrivende stund tyder det dog på, at det er få brugere, som har fået adgang til ”Best of 2021”. 

Mere til historien

Google lukkede for et år siden ned for gratisdelen, hvor man ellers tidligere kunne have en masse billeder liggende gratis, der blev i stedet tilføjet en række betalingsfunktioner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer