Google Foto ser tilbage ”Best of 2021”

KORT NYT: Inden længe skriver vi 2022. Derfor kan du mange steder se "Best of 2021". Google Fotos er også på vej med et mindeværdigt tilbageblik.

Best of 2021 I Google Fotos (Kilde: 9to5Google.com)

Året lakker så småt mod enden. December er i gang og det betyder også, at mange forskellige tjenester begynder at se tilbage på året der gik.

Spotify er klar med deres opgørelse over det, som man har hørt mest og ja – Google Fotos - er også klar bud på et tilbageblik.

Sådan overfører du dine billeder fra iCloud til Google Fotos 

Google Fotos har nemlig klar en ny feature, som tager dig gennem de bedste minder fra 2021. Featuren hedder ”Best of 2021”. Det skriver 9to5Google

Ligesom navnet antyder, så vil du se en række billeder af nogle af de bedste fotos, som du har uploaded til Google Fotos i løbet af de seneste 12 måneder. 

Du vil finde den nye ”Best of 2021”, der hvor du normalt finder dine ”Google Fotos minder”. 

Google Fotos kan vise fotominder som baggrund

Billederne er ikke nødvendigvis i kronologisk rækkefølge eller med et bestemt ”mønster”. De er udvalgt ved hjælp af AI-teknologi.

Den nye funktion er i gang med at blive udrullet og det er derfor uvist, hvornår den er klar til alle. I skrivende stund tyder det dog på, at det er få brugere, som har fået adgang til ”Best of 2021”. 

Mere til historien

Google lukkede for et år siden ned for gratisdelen, hvor man ellers tidligere kunne have en masse billeder liggende gratis, der blev i stedet tilføjet en række betalingsfunktioner.

Patentkrigen mellem Google og Sonos fortsætter

Funktionaliteten af ​​Sonos netop lancerede "Sonos Voice Control" er på spil i ny retssag mellem de to tidligere samarbejdspartnere Google og Sonos.

(mere…)
Opgrader dit gamle TV - Apple TV vs. Chromecast

GUIDE: Smart-TV-platformen på din fladskærm er langsom og ikke tidssvarende. Skal du købe Apple TV eller Chromecast?

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Google Maps giver elbiler den strømeffektive rute

Med en opdatering af Google Maps bliver det nemmere, at optimere brændstof eller strøm på sine ture.

(mere…)
Efter Chromebook-forbud: Ønske om klare regler

Både Kommunernes Landsforening og Dansk Industri er bekymrede efter Datatilsynets afgørelse om brug af Chromebooks og Google Workspace.

(mere…)
Google arbejder muligvis på en ny Chromecast Audio

Tilbage i 2015 lancerede Google den første Chromecast. Desværre var den kun på butikshylderne fire år før den blev taget af markedet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram