Bekræftet: Ny OnePlus-telefon får Snapdragon 8 Gen 1

Den nye processor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 kommer i en ny smartphone fra OnePlus. Det bekræfter OnePlus.

Billeder lækket af @ZoutonUS og @OnLeaks af det, som ventes at være OnePlus 10 Pro (Kilde: OnLeaks og Zouton)
Billeder lækket af @ZoutonUS og @OnLeaks af det, som ventes at være OnePlus 10 Pro (Kilde: OnLeaks og Zouton)

OnePlus er en af de producenter, som benytter Qualcomms processorer i deres flagskibstelefoner og det bliver ikke umiddelbart anderledes i 2022. 

OnePlus har bekræftet, at de vil benytte den netop annoncerede Snapdragon 8 Gen 1 processor i deres smartphones i 2022. Det skriver Mspoweruser.

Det er ikke bekræftet, om det er den kommende OnePlus 10-serie, der vil komme med Snapdragon 8 Gen 1, men det ventes det at være.

OnePlus 10-serien er lækket

Kommer i 10-serien

Rygtebørsen er dog ikke i tvivl. De forventer, at Snapdragon 8 vil komme i OnePlus 10-serien. Som foruden Snapdragon 8 Gen 1 processoren også vil have en 6,67 tommer Fluid AMOLED-skærm med en skærmopløsning på 1440 x 3216 pixels.

Skærmen vil understøtte 120 Hz opdateringshastighed og 20:9 format.

Batteriet skulle være på 5.000 mAh og understøtte 125 watts hurtigopladning. Forventningen er, at de kan lade fra 0-100 procent på 20 minutter.

Telefonen ventes at komme i en variant med 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse, det er uvist om den også kommer i flere varianter.

OnePlus 10 Pro – specifikationerne på den kommende topmodel

OnePlus har netop været i fokus, fordi deres mellempristelefon OnePlus Nord 2, benytter en sikkerhedsramt MediaTek-processor. Læs mere om den sag her.

VIL DU OPDATERES? ⚡️ Vi vender dig tre gange om ugen de seneste technyheder i indbakken. Blandt alle tilmeldte finder vi hver måned en vinder af en powerbank fra GreyLime. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst. Læs mere om konkurrencen her.


Mere til historien

Den første smartphone med den nye Snapdragon 8 Gen 1 processor skulle angiveligt blive Xiaomi 12, der måske bliver annonceret her i december.

OnePlus Open 2 vil få kæmpe batteri med ny teknologi

RYGTE: Den næste OnePlus Open vil få et noget større batteri, grundet bedre teknologi.

(mere…)
OnePlus Nord CE 4 Lite er lidt for “lite” | Test

MINE INDTRYK: Inden sommerferien ramte præsenterede OnePlus den nye lavprismodel Nord CE 4 Lite. Er den værd at købe?

(mere…)
Her er alle sommernyhederne fra OnePlus

OVERBLIK: OnePlus har vanen tro holdt deres sommerevent. I år med lancering af både smartphone, tablet, et smartwatch og et sæt øretelefoner.

(mere…)
OnePlus Nord 4 er alt du behøver | Test

TEST: Denne budget-telefon vil de fleste blive glade for. OnePlus Nord 4 har alt du behøver og ikke ret mange problemer.

(mere…)
Her er detaljerne om OnePlus Nord 4

OnePlus Nord 4 bliver en interessant telefon for dig, som har et begrænset budget til en ny smartphone.

(mere…)
OnePlus Nord 4 – mine første indtryk

FØRSTE INDTRYK: OnePlus Nord 4 kommer snart i butikkerne. Jeg har nu telefonen i hænderne, så her er mine første indtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram