Bekræftet: Ny OnePlus-telefon får Snapdragon 8 Gen 1

0

Den nye processor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 kommer i en ny smartphone fra OnePlus. Det bekræfter OnePlus.

Billeder lækket af @ZoutonUS og @OnLeaks af det, som ventes at være OnePlus 10 Pro (Kilde: OnLeaks og Zouton)
Billeder lækket af @ZoutonUS og @OnLeaks af det, som ventes at være OnePlus 10 Pro (Kilde: OnLeaks og Zouton)

OnePlus er en af de producenter, som benytter Qualcomms processorer i deres flagskibstelefoner og det bliver ikke umiddelbart anderledes i 2022. 

OnePlus har bekræftet, at de vil benytte den netop annoncerede Snapdragon 8 Gen 1 processor i deres smartphones i 2022. Det skriver Mspoweruser.

Det er ikke bekræftet, om det er den kommende OnePlus 10-serie, der vil komme med Snapdragon 8 Gen 1, men det ventes det at være.

OnePlus 10-serien er lækket

Kommer i 10-serien

Rygtebørsen er dog ikke i tvivl. De forventer, at Snapdragon 8 vil komme i OnePlus 10-serien. Som foruden Snapdragon 8 Gen 1 processoren også vil have en 6,67 tommer Fluid AMOLED-skærm med en skærmopløsning på 1440 x 3216 pixels.

Skærmen vil understøtte 120 Hz opdateringshastighed og 20:9 format.

Batteriet skulle være på 5.000 mAh og understøtte 125 watts hurtigopladning. Forventningen er, at de kan lade fra 0-100 procent på 20 minutter.

Telefonen ventes at komme i en variant med 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse, det er uvist om den også kommer i flere varianter.

OnePlus 10 Pro – specifikationerne på den kommende topmodel

OnePlus har netop været i fokus, fordi deres mellempristelefon OnePlus Nord 2, benytter en sikkerhedsramt MediaTek-processor. Læs mere om den sag her.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Den første smartphone med den nye Snapdragon 8 Gen 1 processor skulle angiveligt blive Xiaomi 12, der måske bliver annonceret her i december.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer