Bekræftet: Ny OnePlus-telefon får Snapdragon 8 Gen 1

Den nye processor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 kommer i en ny smartphone fra OnePlus. Det bekræfter OnePlus.

Billeder lækket af @ZoutonUS og @OnLeaks af det, som ventes at være OnePlus 10 Pro (Kilde: OnLeaks og Zouton)
Billeder lækket af @ZoutonUS og @OnLeaks af det, som ventes at være OnePlus 10 Pro (Kilde: OnLeaks og Zouton)

OnePlus er en af de producenter, som benytter Qualcomms processorer i deres flagskibstelefoner og det bliver ikke umiddelbart anderledes i 2022. 

OnePlus har bekræftet, at de vil benytte den netop annoncerede Snapdragon 8 Gen 1 processor i deres smartphones i 2022. Det skriver Mspoweruser.

Det er ikke bekræftet, om det er den kommende OnePlus 10-serie, der vil komme med Snapdragon 8 Gen 1, men det ventes det at være.

OnePlus 10-serien er lækket

Kommer i 10-serien

Rygtebørsen er dog ikke i tvivl. De forventer, at Snapdragon 8 vil komme i OnePlus 10-serien. Som foruden Snapdragon 8 Gen 1 processoren også vil have en 6,67 tommer Fluid AMOLED-skærm med en skærmopløsning på 1440 x 3216 pixels.

Skærmen vil understøtte 120 Hz opdateringshastighed og 20:9 format.

Batteriet skulle være på 5.000 mAh og understøtte 125 watts hurtigopladning. Forventningen er, at de kan lade fra 0-100 procent på 20 minutter.

Telefonen ventes at komme i en variant med 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse, det er uvist om den også kommer i flere varianter.

OnePlus 10 Pro – specifikationerne på den kommende topmodel

OnePlus har netop været i fokus, fordi deres mellempristelefon OnePlus Nord 2, benytter en sikkerhedsramt MediaTek-processor. Læs mere om den sag her.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Den første smartphone med den nye Snapdragon 8 Gen 1 processor skulle angiveligt blive Xiaomi 12, der måske bliver annonceret her i december.

OnePlus-topchef driller om foldbar mobil

Er OnePlus og OPPOs udviklingssamarbejde ved at spille OnePlus ind på markedet for foldbare smartphones?

(mere…)
OnePlus 10T test | salgsargumentet mangler

TEST: Denne telefon sælger andre telefoner. Som selvstændigt produkt giver OnePlus 10T ikke mening. selvom det er en fin mobil.

(mere…)
Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
Amerikansk produktion af mikrochips får gigantisk milliardstøtte

Repræsentanternes Hus i USA har vedtaget et lovforslag, som skal støtte den hjemlige produktion af mikrochips.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram