Android 12 Go Edition gør billige smartphones hurtigere

Næste år byder på nye enheder med det nye styresystem, Android 12 Go Edition, fra Google.

Google er klar med Android 12 Go Edition i 2022 (Foto: Google)
Google er klar med Android 12 Go Edition i 2022 (Foto: Google)

Google har annonceret Android 12 Go Edition. Dermed er Android 12 på vej til endnu flere enheder. Det skriver Google i et indlæg på deres blog

Android 12 Go Edition kommer til enheder i 2022 og styresystemet til low-end modellerne gør enhederne op til 30 procent hurtigere.

Her er de nye funktioner i Android 11 Go Edition

Da Google sendte Android 11 Go Edition på markedet, der forlød det, at den var 20 procent bedre end den tidligere version. Og nu gør Android 12 Go Edition det altså endnu bedre. 

En feature i Android 12 Go Edition gør det muligt, at spare på både batteriet og hukommelsen ved, at apps der ikke bruges ofte går i dvale. Hvilket resulterer i generelt længere batteritid. 

En anden smart mulighed er, at hvis du har nogen, som skal låne din enhed, så kan du åbne en midlertidig gæstkonto direkte fra låseskærmen.

Med dagens offentliggørelse har Google også oplyst at mere end 200 millioner personer på verdensplan benytter Android Go Edition enheder. Dette er ganske flot, da Go Edition først kom på markedet i 2017.

Stem på Årets Mobil 2021

➤ Afstemningen er slut. Se vinderen her.

Mere til historien

Android Go Edition er udviklet til smartphones med 2 GB RAM eller mindre, hvilket også betyder, at det er low-end telefoner, som i Danmark måske har Go Edition. Go Edition er særlig udbredt på Android enheder i lande uden for Danmark.

Patentkrigen mellem Google og Sonos fortsætter

Funktionaliteten af ​​Sonos netop lancerede "Sonos Voice Control" er på spil i ny retssag mellem de to tidligere samarbejdspartnere Google og Sonos.

(mere…)
Opgrader dit gamle TV - Apple TV vs. Chromecast

GUIDE: Smart-TV-platformen på din fladskærm er langsom og ikke tidssvarende. Skal du købe Apple TV eller Chromecast?

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Google Maps giver elbiler den strømeffektive rute

Med en opdatering af Google Maps bliver det nemmere, at optimere brændstof eller strøm på sine ture.

(mere…)
Efter Chromebook-forbud: Ønske om klare regler

Både Kommunernes Landsforening og Dansk Industri er bekymrede efter Datatilsynets afgørelse om brug af Chromebooks og Google Workspace.

(mere…)
Google arbejder muligvis på en ny Chromecast Audio

Tilbage i 2015 lancerede Google den første Chromecast. Desværre var den kun på butikshylderne fire år før den blev taget af markedet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram