Android 12 Go Edition gør billige smartphones hurtigere

0

Næste år byder på nye enheder med det nye styresystem, Android 12 Go Edition, fra Google.

Google er klar med Android 12 Go Edition i 2022 (Foto: Google)
Google er klar med Android 12 Go Edition i 2022 (Foto: Google)

Google har annonceret Android 12 Go Edition. Dermed er Android 12 på vej til endnu flere enheder. Det skriver Google i et indlæg på deres blog

Android 12 Go Edition kommer til enheder i 2022 og styresystemet til low-end modellerne gør enhederne op til 30 procent hurtigere.

Her er de nye funktioner i Android 11 Go Edition

Da Google sendte Android 11 Go Edition på markedet, der forlød det, at den var 20 procent bedre end den tidligere version. Og nu gør Android 12 Go Edition det altså endnu bedre. 

En feature i Android 12 Go Edition gør det muligt, at spare på både batteriet og hukommelsen ved, at apps der ikke bruges ofte går i dvale. Hvilket resulterer i generelt længere batteritid. 

En anden smart mulighed er, at hvis du har nogen, som skal låne din enhed, så kan du åbne en midlertidig gæstkonto direkte fra låseskærmen.

Med dagens offentliggørelse har Google også oplyst at mere end 200 millioner personer på verdensplan benytter Android Go Edition enheder. Dette er ganske flot, da Go Edition først kom på markedet i 2017.

Stem på Årets Mobil 2021

➤ Afstemningen er slut. Se vinderen her.

Mere til historien

Android Go Edition er udviklet til smartphones med 2 GB RAM eller mindre, hvilket også betyder, at det er low-end telefoner, som i Danmark måske har Go Edition. Go Edition er særlig udbredt på Android enheder i lande uden for Danmark.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer