Så meget lys giver en LED-ring til selfievideoer

VIDEO: LED-lys i flere toner, lysdæmper, stativ og taske – billigt. Men hvor godt virker LED-ringen? Se med her.

LED-ringe som videolys til selfievideoer ses overalt på nettet, men hvor meget lys giver en LED-ring?

Det er naturligvis forskelligt, hvor meget ekstra lys en LED-ring giver på dine videooptagelser, men jeg har prøvet et billigt produkt, som jeg virkelig ikke forventede meget af - og blev positivt overrasket.

Jeg håber, at denne video kan give dig en fornemmelse.

Produktet jeg har testet, hedder noget så usmart som 4Smarts Loomipod XL & Mini Selfie Tripod. Normalt ville jeg alene ud fra navngivningen havde fravalgt det, hvis det da ikke var fordi Mobilcovers.dk opfordrede mig til at prøve det.

Flere toninger af lys samt regulering af lysstyrke

Denne LED-ring har tre forudindstillinger til toningen af lyset; varm gul, varm hvid og klar hvid. Derudover kan lysstyrken justeres trinløst på et kablet betjeningspanel.

Der er ingen strømforsyning med i salgspakken, men du får to stativer (tripods) og en mobilholder med. Jeg klarede strømmen via en powerbank.

Konstruktionen er temmelig spinkel og plastikken omkring LED-ringen føles billig, men i forhold til prisen, der også inkluderer en opbevaringstaske, er det okay.

Perfekt gaveidé til YouTube aspiranten

Hvis du kender en, som leger lidt med mobilvideoer, er denne LED-ring med tripod en perfekt gaveidé. Særligt fordi LED-ringen kun koster 399 kroner.

LED-ringen er en god start, fremfor at købe sig fattig i dyrere (og større) LED-paneler.

I videoen ovenover kan du få en fornemmelse af, hvor meget lys denne ring giver.

Husk også at der skal være styr på lyden, når du optager mobilvideoer. Læs her min test af to mikrofoner fra Sennheiser.

Mere til historien

Rigtigt mange Instagrammer eller influencers benytter en LED-ring, da det lige giver noget ekstra til deres videoer - uanset om det er mere "reklamefilm", tryouts eller lignende.

Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Træt af Android? Så skal du have en Pixel 7 Pro

VIDEO: Se testen af Pixel 7 Pro, som nok er den bedste Android-telefon du kan købe.

(mere…)
Giga powerbank med nødstrøm til hele huset og shelterturen

VIDEO: Forbliv online ved strømafbrydelser. Med EcoFlow Delta2 powerstation går du ikke død for strøm derhjemme eller på shelterturen.

(mere…)
Sony Xperia 5 IV rammer en ny trend

VIDEO: Mobilen skaber rammen for indholdsformater. Sony Xperia 5 IV dykker lige ned i den nye mobile video- og lydtrend.

(mere…)
Simpel og effektiv mødehøjttaler – tæt på Poly Sync 10

VIDEO: Hør hvordan Poly Sync 10 lyder og kom tæt på en billig mødehøjttaler, der virker ud af æsken med ét stik.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram