Så meget lys giver en LED-ring til selfievideoer

0

VIDEO: LED-lys i flere toner, lysdæmper, stativ og taske – billigt. Men hvor godt virker LED-ringen? Se med her.

LED-ringe som videolys til selfievideoer ses overalt på nettet, men hvor meget lys giver en LED-ring?

Det er naturligvis forskelligt, hvor meget ekstra lys en LED-ring giver på dine videooptagelser, men jeg har prøvet et billigt produkt, som jeg virkelig ikke forventede meget af – og blev positivt overrasket.

Jeg håber, at denne video kan give dig en fornemmelse.

Produktet jeg har testet, hedder noget så usmart som 4Smarts Loomipod XL & Mini Selfie Tripod. Normalt ville jeg alene ud fra navngivningen havde fravalgt det, hvis det da ikke var fordi Mobilcovers.dk opfordrede mig til at prøve det.

Flere toninger af lys samt regulering af lysstyrke

Denne LED-ring har tre forudindstillinger til toningen af lyset; varm gul, varm hvid og klar hvid. Derudover kan lysstyrken justeres trinløst på et kablet betjeningspanel.

Der er ingen strømforsyning med i salgspakken, men du får to stativer (tripods) og en mobilholder med. Jeg klarede strømmen via en powerbank.

Konstruktionen er temmelig spinkel og plastikken omkring LED-ringen føles billig, men i forhold til prisen, der også inkluderer en opbevaringstaske, er det okay.

Perfekt gaveidé til YouTube aspiranten

Hvis du kender en, som leger lidt med mobilvideoer, er denne LED-ring med tripod en perfekt gaveidé. Særligt fordi LED-ringen kun koster 399 kroner.

LED-ringen er en god start, fremfor at købe sig fattig i dyrere (og større) LED-paneler.

I videoen ovenover kan du få en fornemmelse af, hvor meget lys denne ring giver.

Husk også at der skal være styr på lyden, når du optager mobilvideoer. Læs her min test af to mikrofoner fra Sennheiser.

Mere til historien

Rigtigt mange Instagrammer eller influencers benytter en LED-ring, da det lige giver noget ekstra til deres videoer – uanset om det er mere “reklamefilm”, tryouts eller lignende.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer