Så meget lys giver en LED-ring til selfievideoer

VIDEO: LED-lys i flere toner, lysdæmper, stativ og taske – billigt. Men hvor godt virker LED-ringen? Se med her.

LED-ringe som videolys til selfievideoer ses overalt på nettet, men hvor meget lys giver en LED-ring?

Det er naturligvis forskelligt, hvor meget ekstra lys en LED-ring giver på dine videooptagelser, men jeg har prøvet et billigt produkt, som jeg virkelig ikke forventede meget af - og blev positivt overrasket.

Jeg håber, at denne video kan give dig en fornemmelse.

Produktet jeg har testet, hedder noget så usmart som 4Smarts Loomipod XL & Mini Selfie Tripod. Normalt ville jeg alene ud fra navngivningen havde fravalgt det, hvis det da ikke var fordi Mobilcovers.dk opfordrede mig til at prøve det.

Flere toninger af lys samt regulering af lysstyrke

Denne LED-ring har tre forudindstillinger til toningen af lyset; varm gul, varm hvid og klar hvid. Derudover kan lysstyrken justeres trinløst på et kablet betjeningspanel.

Der er ingen strømforsyning med i salgspakken, men du får to stativer (tripods) og en mobilholder med. Jeg klarede strømmen via en powerbank.

Konstruktionen er temmelig spinkel og plastikken omkring LED-ringen føles billig, men i forhold til prisen, der også inkluderer en opbevaringstaske, er det okay.

Perfekt gaveidé til YouTube aspiranten

Hvis du kender en, som leger lidt med mobilvideoer, er denne LED-ring med tripod en perfekt gaveidé. Særligt fordi LED-ringen kun koster 399 kroner.

LED-ringen er en god start, fremfor at købe sig fattig i dyrere (og større) LED-paneler.

I videoen ovenover kan du få en fornemmelse af, hvor meget lys denne ring giver.

Husk også at der skal være styr på lyden, når du optager mobilvideoer. Læs her min test af to mikrofoner fra Sennheiser.

Mere til historien

Rigtigt mange Instagrammer eller influencers benytter en LED-ring, da det lige giver noget ekstra til deres videoer - uanset om det er mere "reklamefilm", tryouts eller lignende.

Tæt på videokameraet i Sony Xperia 1 IV

VIDEO: Hvordan klarer videokameraet i Xperia 1 IV sig mod et DSL-kamera til over 30.000 kroner? Se med her.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Sennheiser vs. Boya – test af klipsmikrofoner med god lyd

VIDEO: God mikrofon og god lyd. Det får du med klipsmikrofoner fra Sennheiser og Boya. Valget er: Trådløs klipsmikrofon eller en kablet. Lyt med her.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus Nord 2T

VIDEO: Kom tæt på OnePlus Nord 2T og alt det du skal vide, hvis du overvejer at købe den nye OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
BeoPlay EX headset test | lyder enestående

VIDEO: Ingen kan slå lydkvaliteten fra BeoPlay EX, men headsettet er svine-dyrt. Jeg prøver at drukne det i vand og sand.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram