Sony på vej med ny Xperia-telefon

Sony har sendt invitationerne ud til et nyt event, hvor det ventes de vil afsløre en ny smartphone.

Sony Xperia 5 III
Sony Xperia 5 III er en virkelig fed telefon fra Sony (Foto: MereMobil.dk)

Der har været stilhed fra Sonys mobilafdeling siden de lancerede Xperia 1 III sommer og Xperia 5 III, der landende i butikkerne for kort tid siden

Sony gør noget for musikken på Xperia 1 IIIUvist hvad der sker

På det japanske marked har Sony afsløret en Xperia 10 III Lite i stilhed, men nu ser det ud til, at vi snart kan forvente noget mere generelt nyt fra Sony.

Sony har nemlig afsløret invitationen for et nyt event, der afholdes den 26. oktober 2021.

Invitationen afslører, at der er tale om Xperia og et nyt produkt, men derudover er det uvist, hvad vi skal forvente. Det skriver GSMArena.

Vi går ikke ud fra, at det vil være nye ”mark IV”-telefoner. Disse kommer formentlig først i 2022. Og mark III-serien er først lige kommet på markedet.

Derfor spekuleres der i, om det kan være en ”midrange”-model, som Sony vil afsløre. Det kunne også være en annoncering af Xperia 10 III Lite, men det ville nok være for meget med et stort anlagt event for det.

ANMELDELSE: Sony Xperia 5 III | du vil elske den!

Rygtebørsen har ikke opsnappet nogle rygter om en kommende telefon. Det er altså helt uvist, hvad vi skal forvente.

Eventen finder som sagt sted tirsdag den 26. oktober 2021.

Det kan også være, at der igen er tale om produkter, som ikke finder vej til vores markedsområde? 

MereMobil.dk holder dig opdateret, hvis Sony præsenterer noget, som er relevant for danske mobilkøbere. Imellemtiden håber vi på, at det er noget, som vi danskere også kan glæde os til.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Se testen af Xperia 5 III

Mere til historien

Sony har pt. stor succes med deres PlayStation 5, hvor efterspørgslen er enorm, mens udbuddet er nærmest ikke eksisterende.

Sony opgraderer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er den nyeste model i serien af hovedtelefoner med støjreduktion. Den nye model kommer med flere opgraderinger.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV rækker ud til de kreative

Det er den kreative elite inden for video og lyd, der skal finde Sony Xperia 1 IV interessant. Den nye topmodel er netop offenligggjort.

(mere…)
Sony Xperia 10 IV er et bud i mellemklassen

Prisen er steget 500 kroner, men telefonen har ikke ændret sig nævneværdigt. Sonys nye bud i mellemklassen er Xperia 10 IV.

(mere…)
Sony har fortsat leveringsproblemer med PS5

Salget af PlayStation 5 er et stykke fra, hvordan forgængeren PlayStation 4 solgte. Sony giver leveringsproblemerne skylden.

(mere…)
Sony forbedrer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er på vej, forlyder det. Bedre reduktion af støj og en opdatering af lyden, det er noget af det, som WH-1000XM5, skulle byde på.

(mere…)
PlayStation 5 Pro rygtes på vej i 2023

PlayStation 5 har siden lanceringen været svær at skaffe. Nu rygtes det, at en pro-model er på vej - måske næste år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram