Sony på vej med ny Xperia-telefon

Sony har sendt invitationerne ud til et nyt event, hvor det ventes de vil afsløre en ny smartphone.

Sony Xperia 5 III
Sony Xperia 5 III er en virkelig fed telefon fra Sony (Foto: MereMobil.dk)

Der har været stilhed fra Sonys mobilafdeling siden de lancerede Xperia 1 III sommer og Xperia 5 III, der landende i butikkerne for kort tid siden

Sony gør noget for musikken på Xperia 1 IIIUvist hvad der sker

På det japanske marked har Sony afsløret en Xperia 10 III Lite i stilhed, men nu ser det ud til, at vi snart kan forvente noget mere generelt nyt fra Sony.

Sony har nemlig afsløret invitationen for et nyt event, der afholdes den 26. oktober 2021.

Invitationen afslører, at der er tale om Xperia og et nyt produkt, men derudover er det uvist, hvad vi skal forvente. Det skriver GSMArena.

Vi går ikke ud fra, at det vil være nye ”mark IV”-telefoner. Disse kommer formentlig først i 2022. Og mark III-serien er først lige kommet på markedet.

Derfor spekuleres der i, om det kan være en ”midrange”-model, som Sony vil afsløre. Det kunne også være en annoncering af Xperia 10 III Lite, men det ville nok være for meget med et stort anlagt event for det.

ANMELDELSE: Sony Xperia 5 III | du vil elske den!

Rygtebørsen har ikke opsnappet nogle rygter om en kommende telefon. Det er altså helt uvist, hvad vi skal forvente.

Eventen finder som sagt sted tirsdag den 26. oktober 2021.

Det kan også være, at der igen er tale om produkter, som ikke finder vej til vores markedsområde? 

MereMobil.dk holder dig opdateret, hvis Sony præsenterer noget, som er relevant for danske mobilkøbere. Imellemtiden håber vi på, at det er noget, som vi danskere også kan glæde os til.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Se testen af Xperia 5 III

SE OGSÅ: Se de aktuelle priser på Sony Xperia hos Telia %%%%

Mere til historien

Sony har pt. stor succes med deres PlayStation 5, hvor efterspørgslen er enorm, mens udbuddet er nærmest ikke eksisterende.

Tekken 8 kommer til PlayStation 5

Sony har netop afholdt PlayStation State of Play, hvor de fremviste kommende store spiltitler, der kommer til PlayStation. Tekken 8 er en af dem.

(mere…)
Her er den nye kompakte Sony Xperia 5 IV

Er du den kreative type og sværger til video, billeder og lyd i topkvalitet? Sony Xperia 5 IV er en kompakt flagskibstelefon.

(mere…)
Sony på vej med afdeling for mobilspil

En ny afdeling er på vej hos Sony, da de har købt Savage Game Studios. Dermed vil de starte afdelingen PlayStation Studios Mobile Division.

(mere…)
Sony hæver prisen og klar med ”ny” PlayStation 5

Prisen på PlayStation 5 er hævet på en række markeder - også i Danmark. En ny opdateret model er på vej.

(mere…)
Er Sony på vej med en ny ”compact”?

Sony har annonceret, at de afholder event den 1. september. Det tyder på, at en ”compact”-enhed, ser dages lys. Få detaljerne her.

(mere…)
Sådan lyder Sonys 10-spors mobilstudie

VIDEO: Music Pro er et mikro-lydstudie i Sony Xperia 1 IV. Vi har testet mulighederne med Music Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram