Pokémon Unite er landet til både Android og iPhone

Endelig! Pokémons første strategiske holdkampsspil er langt om længe klar til smartphones. Du kan downloade Pokémon Unite til Android og iPhones.

Screenshots fra Google Play Store af Pokémon Unite (Kilde: Google Play Store)
Screenshots fra Google Play Store af Pokémon Unite (Kilde: Google Play Store)

Fornyelig landede Pokémon Unite langt om længe i Google Play Store og Apples App Store.

Pokémon Unite er et 5-mod-5 strategispil.

Spillet er det samme gratis spil med de samme kort og monstre, som der også blev lanceret til Nintendo Switch i juli måned, dog er der her fuld understøttelse af crossplatform-spil og mulighed for at linke på en konto på tværs af mobile enheder og Nintendo Switch. 

En anden ny ting, som er klar samtidig med lanceringen af mobilspillet er ”United Squads”, hvilket skulle give Trainers muligheden for at slå sig sammen med holdkammerater.

Selvom spillet altså er klar arbejdes der fortsat på tilføjelser i form af nye muligheder og funktioner. Blandt andet også en mulighed for at gøre spillet ”mere lige”, så spillere, der ikke bruger penge i spillet, stadigvæk har chancen for at vinde over dem, som køber en masse forskellige items. 

Du kan downloade spillet gratis i Apples App Store og Google Play Store og efterfølgende lave in-app køb, hvis du ønsker dette. 

Der er allerede mere end 5 millioner download alene i Google Play Store siden spillet blev frigivet den 17. september 2021. 

Mere til historien

Generelt virker brugerne glade for det nye spil, som allerede er anmeldt af over 150.000 personer i Google Play Store og har en samlet karakter på 4,6 i skrivende stund. 

Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Nintendo Switch sælger fortsat godt

Det er verdens tredje mest solgte konsol, men salgstallene stiger fortsat. Måske den vil gå helt til tops inden længe?

(mere…)
Nintendo Switch 2 ventes lanceret i 2024

Rygterne har længe svirret om den kommende Nintendo Switch 2, der ventes lanceret senere på året. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
E3 spilmessen er nu lukket og slukket

Efter coronapandemien lykkedes det aldrig spilmessen E3 at komme tilbage. Nu er det helt slut.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram