Pokémon Unite er landet til både Android og iPhone

0

Endelig! Pokémons første strategiske holdkampsspil er langt om længe klar til smartphones. Du kan downloade Pokémon Unite til Android og iPhones.

Screenshots fra Google Play Store af Pokémon Unite (Kilde: Google Play Store)
Screenshots fra Google Play Store af Pokémon Unite (Kilde: Google Play Store)

Fornyelig landede Pokémon Unite langt om længe i Google Play Store og Apples App Store.

Pokémon Unite er et 5-mod-5 strategispil.

Spillet er det samme gratis spil med de samme kort og monstre, som der også blev lanceret til Nintendo Switch i juli måned, dog er der her fuld understøttelse af crossplatform-spil og mulighed for at linke på en konto på tværs af mobile enheder og Nintendo Switch. 

En anden ny ting, som er klar samtidig med lanceringen af mobilspillet er ”United Squads”, hvilket skulle give Trainers muligheden for at slå sig sammen med holdkammerater.

Selvom spillet altså er klar arbejdes der fortsat på tilføjelser i form af nye muligheder og funktioner. Blandt andet også en mulighed for at gøre spillet ”mere lige”, så spillere, der ikke bruger penge i spillet, stadigvæk har chancen for at vinde over dem, som køber en masse forskellige items. 

Du kan downloade spillet gratis i Apples App Store og Google Play Store og efterfølgende lave in-app køb, hvis du ønsker dette. 

Der er allerede mere end 5 millioner download alene i Google Play Store siden spillet blev frigivet den 17. september 2021. 

Mere til historien

Generelt virker brugerne glade for det nye spil, som allerede er anmeldt af over 150.000 personer i Google Play Store og har en samlet karakter på 4,6 i skrivende stund. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer