Nyt billigere Apple Music abonnement

13

Apple har lanceret et nyt abonnement kaldet Apple Music Voice. Få forklaringen på det billige musikabonnement her.

Apple Music Voice Plan
Apple Music Voice Plan koster 5 dollars om måneden. Voice Plan er ikke tilgængelig i Danmark (Foto: Apple / MereMobil.dk)

Apple præsenterede mere end hardware ved deres Unleashed event i denne uge. De fortalte også om deres nye Apple Music Voice, med en abonnementspris på kun fem dollars om måneden.

Udmeldingen om det nye abonnement gav grobund for en del forvirring, men der er mening med galskaben og her er forklaringen.

Apple Music Voice er i bund og grund et helt almindeligt Apple Music abonnement med adgang til alle 90 millioner sange. Du har adgang til alle albums, individuelle sange, playlister og så videre. Du kan afspille alt, men du skal gøre det med stemmen.

Du kan altså ikke bare åbne din Apple Music app og søge efter en sang eller musiker. Du skal i stedet bede Siri spille det nummer, at du gerne vil høre.

Der er heller ikke mulighed for lave dine egne playlister, downloade numre til din telefon eller streame via andre højtalere end Apples HomePods eller gennem AirPlay.

Så Apple Music Voice er nok til den mere afslappede lytter, der ikke bruger timevis på at lave specifikke playlister og bare ønsker en billig måde at høre reklamefri musik fra Apples katalog.

Man kan tilmelde sig Apple Music Voice gennem Apple Music appen, eller du kan ganske simpelt sige “Hey Siri, start my Apple Music Voice trial” og så er du i gang.

Eller det vil sige, det kan du når eller hvis det kommer til Danmark. For vi er ikke blandt de lande der får Apple Music Voice i første omgang.

Pengene man sparer på det billigere Voice-abonnement kunne man jo bruge på et sæt af de nye AirPods vi har skrevet om her.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i indbakken hver onsdag og lørdag? Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

I juli opdaterede Apple hele deres musik katalog fra AAC til ALAC. ALAC eller Apple Lossless Audio Codec er Apples eget lossless lydformat. Du får med Apple Music high-res lydkvalitet uden det koster ekstra.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer