Nyt Apple event den 18. oktober

Apple har udsendt invitationer til endnu et efterårsevent, hvor vi denne gang håber at se nye MacBooks, en ny Mac Mini og AirPods.

Apple Unleashed event (Foto: MereMobil.dk / Apple)
Den 18. oktober 2021 klokken 19.00 holder Apple deres næste event (Foto: MereMobil.dk / Apple)

Vi er knapt kommet os over det sidste Apple event, hvor vi så nye iPhones, iPads og Apple Watch - og nu kan vi allerede begynde at glæde os til flere nyheder fra Apple.

Intet er hugget i sten, men der er bred forventning om, at Apple denne gang vil lancere nye MacBooks, en frisk Mac Mini med forbedret indmad og muligvis et sæt nye AirPods.

Der har længe floreret rygter om, at Apple er tæt på at udsende nye 14- og 16-tommer MacBook Pro modeller. Denne gang med nye ARM-baserede M1X processorer, der skulle give mange flere kræfter end sidste års M1 processor.

Ifølge Bloombergs Mark Gurman har den nye M1X 10 kerner, hvor M1 kun har otte. Oven i kommer også en ny grafikprocessor der i denne omgang har 16 eller 32 kerner, mod sidste års maskiner der måtte nøjes med 7 eller 8 kerner.

Andre forventede funktioner er en HDMI-port, en SD-kort læser og at MacSafe-opladeren vender tilbage.

Mini-LED på vej i MacBook?

Tager man detektivbrillerne på og kigger lidt nærmere på den video Apples marketingdirektør Greg Joswiak tweetede tidligere, vil man se at datoen er skrevet i en font lavet af små prikker. Det kunne lede en til at tro, at vi måske også får mini-LED skærme i de nye MacBooks.

Rygterne vil også at en redesignet Mac Mini ser dagens lys, med en M1X processor i maven og flere porte end sidste års M1-model. Mere specifikt to Thunderbolt / USB 4 Type-C porte og to USB Type-A porte.

Og sidst men ikke mindst håber vi på et par friske AirPods. Denne gang i et design med kraftig inspiration fra AirPods Pro, med kortere stilke.

Vil du se med løber eventet af stablen mandag den 18. oktober klokken 19.00 og kan ses på Apple.com.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag? Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Se vores test af MacBook med M1-processor

SE OGSÅ: Tilmeld dig Apple nyheder hos Call me %%%%

Mere til historien

Apple er gode til at holde deres telefoner opdaterede længe, men disse opdateringer er ikke fejlfrie. Kun halvanden uge efter vi så opdateringen til iOS 15.0.1 skal du opdatere til iOS 15.0.2, der retter flere fejl. Blandt andet problemer i CarPlay og Beskeder.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

(mere…)
Analytiker: Apples MR-headset er måske på vej i 2023

Rygterne svirrer om, at Apple er på vej med et Mixed Reality (MR) headset. Får analytikeren Ming-Chi Kuo ret, kommer det næste år.

(mere…)
Udgår Apple Watch Series 3?

Apple har fremvist smugkig på kommende softwareopdateringer – og Apple Watch Series 3 understøtter ikke watchOS 9. Derfor spekuleres der i om Series 3 udgår.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram