Nyt Apple event den 18. oktober

1

Apple har udsendt invitationer til endnu et efterårsevent, hvor vi denne gang håber at se nye MacBooks, en ny Mac Mini og AirPods.

Apple Unleashed event (Foto: MereMobil.dk / Apple)
Den 18. oktober 2021 klokken 19.00 holder Apple deres næste event (Foto: MereMobil.dk / Apple)

Vi er knapt kommet os over det sidste Apple event, hvor vi så nye iPhones, iPads og Apple Watch – og nu kan vi allerede begynde at glæde os til flere nyheder fra Apple.

Intet er hugget i sten, men der er bred forventning om, at Apple denne gang vil lancere nye MacBooks, en frisk Mac Mini med forbedret indmad og muligvis et sæt nye AirPods.

Der har længe floreret rygter om, at Apple er tæt på at udsende nye 14- og 16-tommer MacBook Pro modeller. Denne gang med nye ARM-baserede M1X processorer, der skulle give mange flere kræfter end sidste års M1 processor.

Ifølge Bloombergs Mark Gurman har den nye M1X 10 kerner, hvor M1 kun har otte. Oven i kommer også en ny grafikprocessor der i denne omgang har 16 eller 32 kerner, mod sidste års maskiner der måtte nøjes med 7 eller 8 kerner.

Andre forventede funktioner er en HDMI-port, en SD-kort læser og at MacSafe-opladeren vender tilbage.

Mini-LED på vej i MacBook?

Tager man detektivbrillerne på og kigger lidt nærmere på den video Apples marketingdirektør Greg Joswiak tweetede tidligere, vil man se at datoen er skrevet i en font lavet af små prikker. Det kunne lede en til at tro, at vi måske også får mini-LED skærme i de nye MacBooks.

Rygterne vil også at en redesignet Mac Mini ser dagens lys, med en M1X processor i maven og flere porte end sidste års M1-model. Mere specifikt to Thunderbolt / USB 4 Type-C porte og to USB Type-A porte.

Og sidst men ikke mindst håber vi på et par friske AirPods. Denne gang i et design med kraftig inspiration fra AirPods Pro, med kortere stilke.

Vil du se med løber eventet af stablen mandag den 18. oktober klokken 19.00 og kan ses på Apple.com.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i indbakken hver onsdag og lørdag? Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Se vores test af MacBook med M1-processor

Mere til historien

Apple er gode til at holde deres telefoner opdaterede længe, men disse opdateringer er ikke fejlfrie. Kun halvanden uge efter vi så opdateringen til iOS 15.0.1 skal du opdatere til iOS 15.0.2, der retter flere fejl. Blandt andet problemer i CarPlay og Beskeder.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer