Se eller gense iPhone 13 og Apple Watch Series 7 event

KORT NYT: Gårsdagens iPhone 13-event bød helt som forventet på fire nye iPhone 13-modeller og et Apple Watch Series 7. Mere overraskende var der også nye iPads. Se eller gense eventet.

Apple afholdt i går deres store iPhone-event, hvor de helt som forventet præsenterede fire nye iPhone-modeller, den nye iPhone 13-serie, og et nyt Apple Watch Series 7. Det var bestemt også iPhone 13-serien, som var aftenens ”stjerne”

Eventen i år var også en online-only event. Og startede med en kort gennemgang af Apple TV+ og hvilke programmer, som får premiere i dette efterår. Eksempelvis har Morning Show, Invasion, Swagger og Finch premiere. 

Mere overraskende var det faktisk, at Apple også præsenterede en ny iPad og iPad mini.

Derudover offentliggjorde de også datoen for frigivelsen af de endelige versioner af iOS 15, iPadOS 15, tvOS 15 og watchOS 8.

Så du ikke eventen eller har du lyst til at gense det, så kan du gøre det på Apples hjemmeside. Hvis du kun vil se specifikke ting, så kan du nede på tidslinjen se, hvornår i eventen, at de forskellige ting indgik. Ønsker du at se det hele, så tager eventen 1 time og 16 minutter. 

Foruden på Apples officielle hjemmeside, så kan det også ses i nedenstående YouTube-video.

VIDEO: Apple Event – “California Streaming”

Mere til historien

Apple afslørede også, at de frigiver den endelige version af iOS 15 mandag den 20. september 2021, hvilket altså gælder ældre understøttede enheder. Foruden iOS 15 er Apple også klar med iPadOS 15, tvOS 15 og watchOS 8.

Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Bliv klar til EM og få livescore på din iPhone-låseskærm

TIP: Det er ved og være tid til EM i fodbold. Med Live Activity kan du få livescoren direkte på låseskærmen.

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Snart får Apple ID nyt navn

Apple ID udgår som udtryk i efteråret, når de næste store softwareopdateringer rammer slutbrugerne.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram