Se eller gense iPhone 13 og Apple Watch Series 7 event

KORT NYT: Gårsdagens iPhone 13-event bød helt som forventet på fire nye iPhone 13-modeller og et Apple Watch Series 7. Mere overraskende var der også nye iPads. Se eller gense eventet.

Apple afholdt i går deres store iPhone-event, hvor de helt som forventet præsenterede fire nye iPhone-modeller, den nye iPhone 13-serie, og et nyt Apple Watch Series 7. Det var bestemt også iPhone 13-serien, som var aftenens ”stjerne”

Eventen i år var også en online-only event. Og startede med en kort gennemgang af Apple TV+ og hvilke programmer, som får premiere i dette efterår. Eksempelvis har Morning Show, Invasion, Swagger og Finch premiere. 

Mere overraskende var det faktisk, at Apple også præsenterede en ny iPad og iPad mini.

Derudover offentliggjorde de også datoen for frigivelsen af de endelige versioner af iOS 15, iPadOS 15, tvOS 15 og watchOS 8.

Så du ikke eventen eller har du lyst til at gense det, så kan du gøre det på Apples hjemmeside. Hvis du kun vil se specifikke ting, så kan du nede på tidslinjen se, hvornår i eventen, at de forskellige ting indgik. Ønsker du at se det hele, så tager eventen 1 time og 16 minutter. 

Foruden på Apples officielle hjemmeside, så kan det også ses i nedenstående YouTube-video.

VIDEO: Apple Event - "California Streaming"

Mere til historien

Apple afslørede også, at de frigiver den endelige version af iOS 15 mandag den 20. september 2021, hvilket altså gælder ældre understøttede enheder. Foruden iOS 15 er Apple også klar med iPadOS 15, tvOS 15 og watchOS 8.

Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram