Se eller gense iPhone 13 og Apple Watch Series 7 event

0

KORT NYT: Gårsdagens iPhone 13-event bød helt som forventet på fire nye iPhone 13-modeller og et Apple Watch Series 7. Mere overraskende var der også nye iPads. Se eller gense eventet.

Apple afholdt i går deres store iPhone-event, hvor de helt som forventet præsenterede fire nye iPhone-modeller, den nye iPhone 13-serie, og et nyt Apple Watch Series 7. Det var bestemt også iPhone 13-serien, som var aftenens ”stjerne”

Eventen i år var også en online-only event. Og startede med en kort gennemgang af Apple TV+ og hvilke programmer, som får premiere i dette efterår. Eksempelvis har Morning Show, Invasion, Swagger og Finch premiere. 

Mere overraskende var det faktisk, at Apple også præsenterede en ny iPad og iPad mini.

Derudover offentliggjorde de også datoen for frigivelsen af de endelige versioner af iOS 15, iPadOS 15, tvOS 15 og watchOS 8.

Så du ikke eventen eller har du lyst til at gense det, så kan du gøre det på Apples hjemmeside. Hvis du kun vil se specifikke ting, så kan du nede på tidslinjen se, hvornår i eventen, at de forskellige ting indgik. Ønsker du at se det hele, så tager eventen 1 time og 16 minutter. 

Foruden på Apples officielle hjemmeside, så kan det også ses i nedenstående YouTube-video.

VIDEO: Apple Event – “California Streaming”

Mere til historien

Apple afslørede også, at de frigiver den endelige version af iOS 15 mandag den 20. september 2021, hvilket altså gælder ældre understøttede enheder. Foruden iOS 15 er Apple også klar med iPadOS 15, tvOS 15 og watchOS 8.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer