Den bedste Samsung Galaxy S21 er amerikansk

Samsung udgiver deres telefoner med 2 forskellige processorer, men er der forskel og hvis ja, hvad er forskellen.

Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21 (Foto: MereMobil.dk)

Når Samsung sælger en S21 Ultra i USA, sidder der en Snapdragon 888 i. Køber du derimod samme model i Europa, får du en telefon drevet af Samsungs egen Exynos 2100.

Men er det et problem? Det har PhoneArena kigget nærmere på og udfaldet ser ikke godt ud for Exynos telefonerne.

Exynos processorerne har gennem tiden fået skyld for blandt andet at have færre kræfter, blive for varme og have dårligere batteritid. Men med Exynos 2100 processoren er det store problem videooptagelser. Især når lyset ikke er ideelt.

Ved at se nærmere på en video optaget i dårlig belysning af youtuberen Golden Reviewer, kan vi se at S21eren med Snapdragon optager brugbar video med tydelige detaljer. Der er dog en del støj.

Kigger vi i stedet på Exynos udgaven, forsvinder detaljerne og skarpheden. Det er værst på vidvinkelkameraet, men problemet er tilstede på alle kameraerne.

Det kunne se ud til at Exynos udgaven kompenserer for manglende evner i lavt lys, ved at fjerne detaljerne og ender med resultat der mere minder om et maleri i stedet for en video.

Og med snart 9 måneder på bagen, ser det ikke ud til at Samsung kan eller vil fikse problemet.

Er det i orden at Samsung sælger en teknisk dårligere udgave af deres telefoner i Europa eller kunne det få dig til at til at styre udenom den kommende Samsung S22, som vi forventer vil komme med en Exynos 2200 i Europa.

Vil du læse, hvad John G synes om Samsung S21 Ultras kamera, kan du læse mere her.

Mere til historien

Samsung har store forventninger til deres kommende Exynos 2200 processor, der efter sigende vil have en GPU der er 30 procent hurtigere end sidste års model og muliggøre ray tracing som vi kender fra PlayStation 5 og Xbox Series X.

Samsung Galaxy S23 FE kommer til Danmark nu

Lavprisudgaven af Galaxy S23, der hedder Galaxy S23 FE, rammer nu endelig Danmark. Se priserne her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE snart klar i Europa

KORT NYT: Samsung ventes, at lancere Galaxy S23 FE på det europæiske marked senere denne uge.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 – billeder og specifikationer lækket

Vi forventer, at Samsung allerede i næste måned vil løfte sløret for Galaxy S24-serien. Allerede nu er der lækket billeder og specifikationer.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram