Den bedste Samsung Galaxy S21 er amerikansk

16

Samsung udgiver deres telefoner med 2 forskellige processorer, men er der forskel og hvis ja, hvad er forskellen.

Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21 (Foto: MereMobil.dk)

Når Samsung sælger en S21 Ultra i USA, sidder der en Snapdragon 888 i. Køber du derimod samme model i Europa, får du en telefon drevet af Samsungs egen Exynos 2100.

Men er det et problem? Det har PhoneArena kigget nærmere på og udfaldet ser ikke godt ud for Exynos telefonerne.

Exynos processorerne har gennem tiden fået skyld for blandt andet at have færre kræfter, blive for varme og have dårligere batteritid. Men med Exynos 2100 processoren er det store problem videooptagelser. Især når lyset ikke er ideelt.

Ved at se nærmere på en video optaget i dårlig belysning af youtuberen Golden Reviewer, kan vi se at S21eren med Snapdragon optager brugbar video med tydelige detaljer. Der er dog en del støj.

Kigger vi i stedet på Exynos udgaven, forsvinder detaljerne og skarpheden. Det er værst på vidvinkelkameraet, men problemet er tilstede på alle kameraerne.

Det kunne se ud til at Exynos udgaven kompenserer for manglende evner i lavt lys, ved at fjerne detaljerne og ender med resultat der mere minder om et maleri i stedet for en video.

Og med snart 9 måneder på bagen, ser det ikke ud til at Samsung kan eller vil fikse problemet.

Er det i orden at Samsung sælger en teknisk dårligere udgave af deres telefoner i Europa eller kunne det få dig til at til at styre udenom den kommende Samsung S22, som vi forventer vil komme med en Exynos 2200 i Europa.

Vil du læse, hvad John G synes om Samsung S21 Ultras kamera, kan du læse mere her.

Mere til historien

Samsung har store forventninger til deres kommende Exynos 2200 processor, der efter sigende vil have en GPU der er 30 procent hurtigere end sidste års model og muliggøre ray tracing som vi kender fra PlayStation 5 og Xbox Series X.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer