Skal Toyota producere Apple Car?

2

RYGTE : Repræsentanter fra Apple skulle angiveligt være i Asien og snakke med Toyota om produktionen af den måske kommende Apple Car. 

Apple logo
(Foto: MereMobil.dk)

Vi skrev i går, at rygterne svirrer om at Apple Car vil komme i produktion i 2024. Disse rygter får nu ”nyt liv”. Det forlyder nemlig, at repræsentanter fra Apple er på besøg i Asien, hvor angiveligt taler med Toyota om produktionen af den kommende Apple-bil. Det skriver MacRumors.

Apple starter produktion af Apple Car i 2024

Der har ellers tidligere været rygter om, at Hyundai og Apple overvejede et samarbejde. Ligesom de også skulle have mødtes og talt med Sydkoreas SK Group og LG Electronic i sidste måned. Men nu tyder det altså på, at Apple forsøger at indgå en aftale med Toyota. 

Der er endnu ikke detaljer omkring et eventuelt kommende samarbejde, men Toyota er et kendt og etableret bilmærke, så det vil bestemt ikke være et dumt samarbejde for Apple.

Reuters har tidligere skrevet, at Apple arbejder på udviklingen af et batteri, som har potentiale til at reducere omkostningerne ved elbilsbatteirer + øge køretøjets rækkevidde. Der er fortsat mange, som synes elbilernes rækkevidde er for kort, hvilket afholder dem fra at overveje, at investerer i elbiler endnu.

Kommer Apple med et sådant batteri, så kan det blive en kæmpe nyhed, da det kan ændre hele elbils-markedet. Selvom der kommer flere og flere ladestandere rundt omkring, er det stadigvæk et problem for mange, at man skal holde ind på en tur fra den ene ende af landet til den anden. 

Reuters talte med en, som beskrev Apples ”monocle”-batteri som ”next level” og noget der kan komme på niveau med ”første iPhone”. 

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Apple har angiveligt arbejdet på et ”bil-relateret”-projekt siden 2014, men det har i perioder tydet mere på, at de arbejdede på software. Nu tyder det altså på, at de også arbejder på produktionen af en egentlig bil.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer