Skal Toyota producere Apple Car?

RYGTE : Repræsentanter fra Apple skulle angiveligt være i Asien og snakke med Toyota om produktionen af den måske kommende Apple Car. 

Apple logo
(Foto: MereMobil.dk)

Vi skrev i går, at rygterne svirrer om at Apple Car vil komme i produktion i 2024. Disse rygter får nu ”nyt liv”. Det forlyder nemlig, at repræsentanter fra Apple er på besøg i Asien, hvor angiveligt taler med Toyota om produktionen af den kommende Apple-bil. Det skriver MacRumors.

Apple starter produktion af Apple Car i 2024

Der har ellers tidligere været rygter om, at Hyundai og Apple overvejede et samarbejde. Ligesom de også skulle have mødtes og talt med Sydkoreas SK Group og LG Electronic i sidste måned. Men nu tyder det altså på, at Apple forsøger at indgå en aftale med Toyota. 

Der er endnu ikke detaljer omkring et eventuelt kommende samarbejde, men Toyota er et kendt og etableret bilmærke, så det vil bestemt ikke være et dumt samarbejde for Apple.

Reuters har tidligere skrevet, at Apple arbejder på udviklingen af et batteri, som har potentiale til at reducere omkostningerne ved elbilsbatteirer + øge køretøjets rækkevidde. Der er fortsat mange, som synes elbilernes rækkevidde er for kort, hvilket afholder dem fra at overveje, at investerer i elbiler endnu.

Kommer Apple med et sådant batteri, så kan det blive en kæmpe nyhed, da det kan ændre hele elbils-markedet. Selvom der kommer flere og flere ladestandere rundt omkring, er det stadigvæk et problem for mange, at man skal holde ind på en tur fra den ene ende af landet til den anden. 

Reuters talte med en, som beskrev Apples ”monocle”-batteri som ”next level” og noget der kan komme på niveau med ”første iPhone”. 

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Apple har angiveligt arbejdet på et ”bil-relateret”-projekt siden 2014, men det har i perioder tydet mere på, at de arbejdede på software. Nu tyder det altså på, at de også arbejder på produktionen af en egentlig bil.

Apple Watch Series 8 får måske ikke nyt design – men nye farver

Nye rygter forventer ikke nyt design på Apple Watch Series 8, men kun nye farvevarianter af de forskellige modeller.

(mere…)
Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Apple tager førertrøjen takket være 5G iPhone SE

Apple har haft en større fest i andet kvartal end forventet, men nu er festen slut, vurderer analytiker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram