Skal Toyota producere Apple Car?

RYGTE : Repræsentanter fra Apple skulle angiveligt være i Asien og snakke med Toyota om produktionen af den måske kommende Apple Car. 

Apple logo
(Foto: MereMobil.dk)

Vi skrev i går, at rygterne svirrer om at Apple Car vil komme i produktion i 2024. Disse rygter får nu ”nyt liv”. Det forlyder nemlig, at repræsentanter fra Apple er på besøg i Asien, hvor angiveligt taler med Toyota om produktionen af den kommende Apple-bil. Det skriver MacRumors.

Apple starter produktion af Apple Car i 2024

Der har ellers tidligere været rygter om, at Hyundai og Apple overvejede et samarbejde. Ligesom de også skulle have mødtes og talt med Sydkoreas SK Group og LG Electronic i sidste måned. Men nu tyder det altså på, at Apple forsøger at indgå en aftale med Toyota. 

Der er endnu ikke detaljer omkring et eventuelt kommende samarbejde, men Toyota er et kendt og etableret bilmærke, så det vil bestemt ikke være et dumt samarbejde for Apple.

Reuters har tidligere skrevet, at Apple arbejder på udviklingen af et batteri, som har potentiale til at reducere omkostningerne ved elbilsbatteirer + øge køretøjets rækkevidde. Der er fortsat mange, som synes elbilernes rækkevidde er for kort, hvilket afholder dem fra at overveje, at investerer i elbiler endnu.

Kommer Apple med et sådant batteri, så kan det blive en kæmpe nyhed, da det kan ændre hele elbils-markedet. Selvom der kommer flere og flere ladestandere rundt omkring, er det stadigvæk et problem for mange, at man skal holde ind på en tur fra den ene ende af landet til den anden. 

Reuters talte med en, som beskrev Apples ”monocle”-batteri som ”next level” og noget der kan komme på niveau med ”første iPhone”. 

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Apple har angiveligt arbejdet på et ”bil-relateret”-projekt siden 2014, men det har i perioder tydet mere på, at de arbejdede på software. Nu tyder det altså på, at de også arbejder på produktionen af en egentlig bil.

Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram