Skal Toyota producere Apple Car?

RYGTE : Repræsentanter fra Apple skulle angiveligt være i Asien og snakke med Toyota om produktionen af den måske kommende Apple Car. 

Apple logo
(Foto: MereMobil.dk)

Vi skrev i går, at rygterne svirrer om at Apple Car vil komme i produktion i 2024. Disse rygter får nu ”nyt liv”. Det forlyder nemlig, at repræsentanter fra Apple er på besøg i Asien, hvor angiveligt taler med Toyota om produktionen af den kommende Apple-bil. Det skriver MacRumors.

Apple starter produktion af Apple Car i 2024

Der har ellers tidligere været rygter om, at Hyundai og Apple overvejede et samarbejde. Ligesom de også skulle have mødtes og talt med Sydkoreas SK Group og LG Electronic i sidste måned. Men nu tyder det altså på, at Apple forsøger at indgå en aftale med Toyota. 

Der er endnu ikke detaljer omkring et eventuelt kommende samarbejde, men Toyota er et kendt og etableret bilmærke, så det vil bestemt ikke være et dumt samarbejde for Apple.

Reuters har tidligere skrevet, at Apple arbejder på udviklingen af et batteri, som har potentiale til at reducere omkostningerne ved elbilsbatteirer + øge køretøjets rækkevidde. Der er fortsat mange, som synes elbilernes rækkevidde er for kort, hvilket afholder dem fra at overveje, at investerer i elbiler endnu.

Kommer Apple med et sådant batteri, så kan det blive en kæmpe nyhed, da det kan ændre hele elbils-markedet. Selvom der kommer flere og flere ladestandere rundt omkring, er det stadigvæk et problem for mange, at man skal holde ind på en tur fra den ene ende af landet til den anden. 

Reuters talte med en, som beskrev Apples ”monocle”-batteri som ”next level” og noget der kan komme på niveau med ”første iPhone”. 

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Apple har angiveligt arbejdet på et ”bil-relateret”-projekt siden 2014, men det har i perioder tydet mere på, at de arbejdede på software. Nu tyder det altså på, at de også arbejder på produktionen af en egentlig bil.

Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Motorcyklerne er ikke fredet

Fotovogne kan også blitze motorcyklister, som kører for stærkt.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Holder din elbil stille i længere tid? Det skal du vide

TIP: Her får du en række gode råd, hvis du planlægger, at din elbil skal holde stille i en længere periode.

(mere…)
Advarer om risiko for kamp ved ladestanderne

Der skal mere fart på, hvis ladeinfrastrukturen skal kunne følge med udviklingen i bilparken, hvor elbilerne fylder en betydelig del.

(mere…)
iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram