Apple starter produktion af Apple Car i 2024

KORT NYT: Skal man tro de seneste rygter, går Apple efter en masseproduktion af deres Apple Car om få år.

Apple logo

Apple Car-projektet har efterhånden fået en del omtale på rygtebørsen uden der egentlig er kommet noget officielt fra Apple.

Nu er Digitimes klar med nyt. Digitimes mener at Apples mål er, at få startet masseproduktionen af Apple Car i 2024.

Det er dog ikke sikkert, at vi helt skal regne med Digitimes. Ifølge 9to5mac så mener de, at 2024 måske er lige lidt for ambitiøst at forvente.

Apple har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring et ”Apple Car-projekt”.

Er der mon noget om snakken? Eller er det bare noget som ”lever” på rygtebørsen. Apple har indtil videre bidraget med Apple CarPlay og Apple CarKey, men om en reel bil også er planen, det må tiden vise.

Mere til historien

I december 2020 var Reuters ude med indikationerne om, at Apple ville komme i produktion i 2024, samt have en banebrydende batteriteknologi.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

(mere…)
Analytiker: Apples MR-headset er måske på vej i 2023

Rygterne svirrer om, at Apple er på vej med et Mixed Reality (MR) headset. Får analytikeren Ming-Chi Kuo ret, kommer det næste år.

(mere…)
Udgår Apple Watch Series 3?

Apple har fremvist smugkig på kommende softwareopdateringer – og Apple Watch Series 3 understøtter ikke watchOS 9. Derfor spekuleres der i om Series 3 udgår.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram