OnePlus på vej med nyt medlem i OnePlus 9-serien

0

RYGTE: Det forlyder netop nu, at OnePlus vil lancere et nyt medlem til deres OnePlus 9-serie i midten af oktober. 

OnePlus 9 RT (Kilde: GSMArena.com)
OnePlus 9 RT (Kilde: GSMArena.com)

Der har svirret rygter om, at OnePlus arbejdede på et nyt medlem af OnePlus 9-serien, der måske vil få navnet OnePlus 9 RT. Kodenavnet på telefonen skulle angiveligt være ”Martini”. Det skriver GSMArena.

Det ventes, at den vil blive afsløret i midten af oktober. OnLeaks forventer, at den vil blive præsenteret den 15. oktober 2021. 

OnePlus har ikke meldt noget ud om en ny model og ej heller hverken be- eller afkræftet rygterne omkring OnePlus 9 RT på nuværende tidspunkt.

Tidligere lækkede oplysninger går på, at den kommer med Snapdragon 870 processoren fra Qualcomm, 120 Hz AMOLED-skærm, 4.500 mAh batteri og understøtte 65 watts opladning.

Kameraet skulle eftersigende være 50 megapixels og sensoren være Sony IMX766. 

OnePlus 9 RT kan blive den første model fra OnePlus, som kommer med Android 12 fra salgsæsken. 

ANMELDELSE: OnePlus 9 Pro | den bedste til dato

Inden vi glæder os for tidligt herhjemme, så tyder det dog på, at OnePlus 9 RT er begrænset til det indiske og kinesiske marked – og altså desværre umiddelbart ikke en global lancering.

Mere til historien

Foruden OnePlus 9 RT så forventes det også, at OnePlus vil annoncere en ”lite version” af Buds Air Pro med ANC. Det er uvist om der også kommer en anden generation af Buds Z eller det er samme headset, der florerer rygter om.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer