Ny budget-iPad er lanceret

Apples budget-iPad er nu blevet bedre med blandt andet kraftigere processor og bedre kameraer.

iPad, 9th generation
iPad, 9th generation koster fra 2.799 kroner (Foto: Apple)

Efter hvad der føles som evigheder har Tim Cook og kompagni endelig løftet sløret for de nye produkter, deriblandt den nye iPad (9. generation). Og der er lagt i kakkelovnen til en lækker oplevelse til budgetpris.

Til at drive den nye iPad har Apple brugt A13 Bionic chippen, der gør, at den er 20 procent hurtigere end sidste års model. Og hvis man skal tro Apple, er den tre gange hurtigere end den bedst sælgende Chromebook eller seks gange hurtigere end den bedst sælgende Android-tablet.

Kameraerne har også fået en ordentlig opdatering med 12 megapixel ultra vidvinkel både for og bag, der understøtter Center Stage som vi kender fra iPad Pro. Funktionen følger brugeren rundt eller zoomer ud for at inkludere flere deltagere, for eksempel under FaceTime opkald.

Skærmen er stadig samme størrelse LCD som hidtil, men nu med en ny lyssensor der gør det muligt for første gang at opleve True Tone på den almindelige iPad. True Tone tilpasser skærmbilledet efter omgivelserne – præcis som et hvidt stykke papir gør. Det giver en bedre læseoplevelse.

Lagerpladsen får også et bump opad og starter nu på 64 GB. Er du typen der gerne vil have rigeligt med plads fås den også med 256 GB lagerplads.

Den nye iPad kan bestilles fra i dag og kommer i handlen den 24. september 2021. Priserne starter ved 2.799 kroner for 64 GB modellen eller 4.099 kroner for 256 GB.

Den leveres med iPadOS 15 og alle de nye funktioner, som for eksempel nye widgetlayouts, Livetekst og fokusfunktionen.

Alt i alt en lækker iPad til den prisbevidste og med understøttelse af Smart Keyboard og Apple Pencil er der mange muligheder til en fornuftig pris. Tastatur og pen er dog ekstraudstyr.

Apple har også præsenteret iPhone 13-serien. Læs om de nye iPhone-modeller her.

SE OGSÅ: Ny iPad – se udvalget hos Call me Sponseret link

Mere til historien

iPad har nu 11 år på bagen. Den første der blev præsenteret af Steve Jobs i 2010, kom med skærm på 9,7 tommer og var drevet af en A4 chip.

 

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Rejsekort er klar som app i 2024

Benytter du Rejsekortet og elsker apps, så kan du glæde dig til 2024, hvor Rejsekortet er klar som app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram