iPhone 13 Pro er den første iPhone med 120 Hz

57

Nu kan iPhone brugere opleve glæderne ved 120 Hz skærmopdatering. Noget Android brugere har haft fornøjelsen af i flere år.

iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro og Pro Max har adaptiv 120 Hz (Foto: Apple)

Onde tunger vil sige at Apple har hængt i bremsen ved stædigt at have holdt fast i en skærmopdateringshastighed på 60 Hz, når man længe har kunnet få højere opdateringshastigheder på Android-telefoner – men også på Apples egen iPad Pro.

Men det er slut nu. Apple har på deres nye iPhone 13 Pro inkluderet ProMotion, der er en adaptiv opdateringsfrekvens, der går fra 10 til 120 Hz.

Højere opdateringsfrekvens bruger selvsagt mere strøm og her er Apples ProMotion rigtig smart. Du får nemlig kun den høje frekvens, når der er brug for det i for eksempel spil eller når du ser film. Når behovet ikke er der, så drosles den ned.

På den måde kan du både få den lækre flydende oplevelse og spare på batteriet. Faktisk lover Apple, at iPhone 13 Pro skulle køre op til halvanden time længere end sidste års model og iPhone 13 Pro Max op til to en halv time længere.

Kan de højere skærmopdateringshastigheder få dig til at skifte til en af de nye modeller eller du fint tilfreds med de 60 Hz?

Podcast: Lyt med og få overblikket på under 13 minutter

Mere til historien

Razer Phone 1 var den første telefon vi så med 120 Hz skærmopdatering. Den udkom i 2017. Der siden kommet mange flere til og flere er nu helt oppe på 144 Hz. Blandt andet den nye Motorola Edge 20.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
57 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer