iPhone 13 Pro er den første iPhone med 120 Hz

Nu kan iPhone brugere opleve glæderne ved 120 Hz skærmopdatering. Noget Android brugere har haft fornøjelsen af i flere år.

iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro og Pro Max har adaptiv 120 Hz (Foto: Apple)

Onde tunger vil sige at Apple har hængt i bremsen ved stædigt at have holdt fast i en skærmopdateringshastighed på 60 Hz, når man længe har kunnet få højere opdateringshastigheder på Android-telefoner - men også på Apples egen iPad Pro.

Men det er slut nu. Apple har på deres nye iPhone 13 Pro inkluderet ProMotion, der er en adaptiv opdateringsfrekvens, der går fra 10 til 120 Hz.

Højere opdateringsfrekvens bruger selvsagt mere strøm og her er Apples ProMotion rigtig smart. Du får nemlig kun den høje frekvens, når der er brug for det i for eksempel spil eller når du ser film. Når behovet ikke er der, så drosles den ned.

På den måde kan du både få den lækre flydende oplevelse og spare på batteriet. Faktisk lover Apple, at iPhone 13 Pro skulle køre op til halvanden time længere end sidste års model og iPhone 13 Pro Max op til to en halv time længere.

Kan de højere skærmopdateringshastigheder få dig til at skifte til en af de nye modeller eller du fint tilfreds med de 60 Hz?

Podcast: Lyt med og få overblikket på under 13 minutter

Mere til historien

Razer Phone 1 var den første telefon vi så med 120 Hz skærmopdatering. Den udkom i 2017. Der siden kommet mange flere til og flere er nu helt oppe på 144 Hz. Blandt andet den nye Motorola Edge 20.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

(mere…)
Analytiker: Apples MR-headset er måske på vej i 2023

Rygterne svirrer om, at Apple er på vej med et Mixed Reality (MR) headset. Får analytikeren Ming-Chi Kuo ret, kommer det næste år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
57 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram