iPhone 13 Pro er den første iPhone med 120 Hz

Nu kan iPhone brugere opleve glæderne ved 120 Hz skærmopdatering. Noget Android brugere har haft fornøjelsen af i flere år.

iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro og Pro Max har adaptiv 120 Hz (Foto: Apple)

Onde tunger vil sige at Apple har hængt i bremsen ved stædigt at have holdt fast i en skærmopdateringshastighed på 60 Hz, når man længe har kunnet få højere opdateringshastigheder på Android-telefoner – men også på Apples egen iPad Pro.

Men det er slut nu. Apple har på deres nye iPhone 13 Pro inkluderet ProMotion, der er en adaptiv opdateringsfrekvens, der går fra 10 til 120 Hz.

Højere opdateringsfrekvens bruger selvsagt mere strøm og her er Apples ProMotion rigtig smart. Du får nemlig kun den høje frekvens, når der er brug for det i for eksempel spil eller når du ser film. Når behovet ikke er der, så drosles den ned.

På den måde kan du både få den lækre flydende oplevelse og spare på batteriet. Faktisk lover Apple, at iPhone 13 Pro skulle køre op til halvanden time længere end sidste års model og iPhone 13 Pro Max op til to en halv time længere.

Kan de højere skærmopdateringshastigheder få dig til at skifte til en af de nye modeller eller du fint tilfreds med de 60 Hz?

Podcast: Lyt med og få overblikket på under 13 minutter

Mere til historien

Razer Phone 1 var den første telefon vi så med 120 Hz skærmopdatering. Den udkom i 2017. Der siden kommet mange flere til og flere er nu helt oppe på 144 Hz. Blandt andet den nye Motorola Edge 20.

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
53 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram