iPhone 13 kommer i færre hukommelsesvarianter

RYGTE: iPhone 13-modellerne vil komme med færre hukommelsesvarianter og nye farver. I hvert fald hvis man skal tro de nyeste rygter.

Ukrainsk forhandler afslører nye farver på iPhone 13-modellerne, samt nye hukommelsesvarianter (Kilde: KTC)
Ukrainsk forhandler afslører nye farver på iPhone 13-modellerne, samt nye hukommelsesvarianter (Kilde: KTC)

Det tyder på, at iPhone 13-modellerne vil tilbyde nye farvevarianter og færre hukommelsesvarianter.

De nye farvevarianter vil være Pink, Black og Bronze, mens hukommelsesvarianterne vil være som på iPhone 12 – dog uden 256 GB hukommelsesvarianten for standardmodellerne. Sådan forlyder det ifølge den ukrainske website KTC. Det skriver 91mobiles.

Ligesom sidste år tyder det på, at der kommer en iPhone 13 Mini og iPhone 13, der vil blive tilgængelig i seks forskellige farver nemlig: Black, Blue, Pink, Purple, White og Product(RED). Dermed vil den grønne iPhone 12/iPhone 12 Mini blive erstattet af den pink.

iPhone 13 bliver måske dyrere

iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max vil komme i fire farver.

Farvne skulle være: Black, Silver, Gold og Bronze. Dermed vil Black erstatte Graphite, som har været med i iPhone 12 Pro-sortimentet og Bronze erstatter Pacific Blue.

Tidligere i år florerede der også rygter om, at iPhone 13 Pro ville komme i en mat sort og en bronze. Og nu får de altså nyt liv. 

iPhone 13-modellerne:

  • iPhone 13 mini: 64 GB og 128 GB
  • iPhone 13: 64 GB og 128 GB
  • iPhone 13 Pro: 128 GB, 256 GB og 512 GB
  • iPhone 13 Pro Max: 128 GB, 256 GB og 512 GB

Det er dog uvist om disse oplysninger holder stik.

En anden ukrainsk forhandler mener, at 64 GB hukommelsen udgår på iPhone 13 Mini, mens der i stedet tilføjes en 512 GB variant. Der er også nogle steder, hvor det rygtes de vil få hele 1 TB hukommelse.

Der er tale om rygter og spekulationer. Det varer dog ikke længe før, at Apple melder noget officielt ud, da de har inviteret til event tirsdag den 14. september 2021. 

iPhone-13 event – datoen

Mere til historien

Allerede inden iPhone 13-modellerne er offentliggjort, så er der bud ude på, hvordan iPhone 14 vil se ud designmæssigt.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram