Eesy klar med 5G – men ikke til alle

Mobilselskabet Eesy har åbnet for adgang til 5G til udvalgte kunder.

Eesy-lavprisselskab-logo
Eesy åbner op for 5G-adgangen til deres kunder, men kun hvis de har "fri-data"-abonnement (Foto: Eesy)

Vi skrev tidligere på måneden, at mobilselskabet Eesy var på vej med 5G til deres kunder. Nu er de så klar med 5G-adgangen. Dog er den, i hvert fald i første omgang, begrænset til de mest datahungrende kunder.

Det er kun de Eesy-kunder, som har fri data i deres abonnement, som får adgang til 5G-netværket.

5G på vej til lavpris-kunder i YouSee-familien

-”Med udbredelsen af 5G på Danmarks bedste mobilnetværk og i takt med, at flere og flere danskere får 5G-understøttende mobiltelefoner, er det naturligt, at vi i Eesy følger med markedets udvikling. 5G bliver i første omgang tilgængeligt for de kunder, der har valgt abonnementet med fri data. Det vil også være her, at man som kunde oplever en stor forskel, når man bruger meget data via 5G,” siger Anders Kjær-Jensen, direktør i Eesy, i forbindelse med lanceringen af 5G.

Eesy har siden de kom på markedet for et års tid siden forsøgt at ”slå sig op på”, at være et mobilselskab, der gør det så let, som muligt, at være kunde. 

-”Det er vigtigt for os, at vores kunder synes, det er nemt og enkelt at være kunde hos eesy. Derfor bliver 5G automatisk inkluderet i abonnementet med fri data fra den 23. september og prisen forbliver den samme. Så behøver vores kunder ikke tænke på andet end hvad de ønsker at bruge deres nye 5G-adgang til,” siger Anders Kjær-Jensen.  

5G-telefonerne har overtaget

Eesy har netop nu tilbud på deres ”Fri data”-abonnement, så det faktisk er det billigste at tegne til 89,50 kroner om måneden. Dette gælder dog kun de første tre måneder. Derefter er prisen 179 kroner om måneden.

Mere til historien

Eeay benytter sig af TDC NET, hvilket i flere år har været kåret til Danmarks bedste mobilnetværk. 

Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram