Eesy klar med 5G – men ikke til alle

7

Mobilselskabet Eesy har åbnet for adgang til 5G til udvalgte kunder.

Eesy-lavprisselskab-logo
Eesy åbner op for 5G-adgangen til deres kunder, men kun hvis de har “fri-data”-abonnement (Foto: Eesy)

Vi skrev tidligere på måneden, at mobilselskabet Eesy var på vej med 5G til deres kunder. Nu er de så klar med 5G-adgangen. Dog er den, i hvert fald i første omgang, begrænset til de mest datahungrende kunder.

Det er kun de Eesy-kunder, som har fri data i deres abonnement, som får adgang til 5G-netværket.

5G på vej til lavpris-kunder i YouSee-familien

-”Med udbredelsen af 5G på Danmarks bedste mobilnetværk og i takt med, at flere og flere danskere får 5G-understøttende mobiltelefoner, er det naturligt, at vi i Eesy følger med markedets udvikling. 5G bliver i første omgang tilgængeligt for de kunder, der har valgt abonnementet med fri data. Det vil også være her, at man som kunde oplever en stor forskel, når man bruger meget data via 5G,” siger Anders Kjær-Jensen, direktør i Eesy, i forbindelse med lanceringen af 5G.

Eesy har siden de kom på markedet for et års tid siden forsøgt at ”slå sig op på”, at være et mobilselskab, der gør det så let, som muligt, at være kunde. 

-”Det er vigtigt for os, at vores kunder synes, det er nemt og enkelt at være kunde hos eesy. Derfor bliver 5G automatisk inkluderet i abonnementet med fri data fra den 23. september og prisen forbliver den samme. Så behøver vores kunder ikke tænke på andet end hvad de ønsker at bruge deres nye 5G-adgang til,” siger Anders Kjær-Jensen.  

5G-telefonerne har overtaget

Eesy har netop nu tilbud på deres ”Fri data”-abonnement, så det faktisk er det billigste at tegne til 89,50 kroner om måneden. Dette gælder dog kun de første tre måneder. Derefter er prisen 179 kroner om måneden.

Du kan tjekke dagspriserne hos Eesy her ####

Mere til historien

Eeay benytter sig af TDC NET, hvilket i flere år har været kåret til Danmarks bedste mobilnetværk. 

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer