Dansk app-bank melder krig mod MobilePay

Lunar vil gøre det lettere for kunderne at handle på nettet.

Lunar Bank
Lunar vil prøve at tage en lille luns af MobilePays forretningsområde (Foto Lunar)

Et innovativt tiltag fra den danske app-baserede bank Lunar lanceres i løbet af efteråret.

Det nye produkt har fået navnet Lunar Checkout, og det skal gøre det lettere for selskabets 350.000 kunder at handle på nettet.

- "Vi vil både gøre noget for webbutikkerne og slutbrugerne, for konto til konto-løsningen er ikke blot billigere, men kan også føre til en højere konverteringsrate - altså flere salg. Det er hovedtanken", siger Lunars stifter og topchef Ken Villum Klausen til Finans.

Ved brug af Lunar Checkout skal Lunars kunder kun indtaste deres telefonnummer ved onlinehandel. Således slipper de for indtastning af navn og adresse og betalingsoplysninger.

Produktet minder om Mobilepay Checkout, hvor Mobilepay-kunder kan slippe for at oplyse forsendelsesoplysninger ved handel online.

Lunar har ellers satset på, at være porten til en vifte af finansprodukter ud fra tanken om, at den moderne forbruger ikke ønsker at samle sin økonomi ét sted.

Troen på, at Lunar er en spiller man skal regne med giver sig udslag i, at selskabet siden først på året har fået tilført 3,6 milliarder kroner i ny kapital. Blandt andre har den kinesiske tech-gigant Tencent investeret i den danske bank.

LÆS OGSÅ: MobilePay fusionerer med norsk tjeneste

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Lunar blev stiftet i 2015 og er en 100 procent mobilbaseret bank-app, som tilbydes både private og erhvervskunder. 

Dansk e-handel oplever tilbagefald for første gang

Danskerne vogter over deres penge netop nu. I takt med alt stiger, så bruger danskerne færre penge, hvilket ses på e-handelen.

(mere…)
Dankort-appen lukker

Nets har besluttet at lukke dankort-appen.

(mere…)
Apple sagsøges på grund af Apple Pay

En dominerende markedsposition og manglende vilje til at lukke andre betalingsformer ind i deres økosystem, har ført til et søgsmål mod Apple.

(mere…)
Flest onlineshopper fra mobilen

Det er ikke en overraskende nyhed, men maj 2022 blev første måned, hvor flest shoppede online via mobilen.

(mere…)
Her er den bedste danske webshop

Vinderne er nu fundet i Årets E-handler, hvor der har været kapløb mellem nogle af Danmarks største webshops og mindre nichebutikker. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Pay er det foretrukne mobilbetalingsmiddel

Danskerne er blevet glade for mobilbetaling og Apple har førertrøjen. Hver femte betaling i butikkerne i de større danske byer sker med Apple Pay.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram