Dansk app-bank melder krig mod MobilePay

Lunar vil gøre det lettere for kunderne at handle på nettet.

Lunar Bank
Lunar vil prøve at tage en lille luns af MobilePays forretningsområde (Foto Lunar)

Et innovativt tiltag fra den danske app-baserede bank Lunar lanceres i løbet af efteråret.

Det nye produkt har fået navnet Lunar Checkout, og det skal gøre det lettere for selskabets 350.000 kunder at handle på nettet.

– “Vi vil både gøre noget for webbutikkerne og slutbrugerne, for konto til konto-løsningen er ikke blot billigere, men kan også føre til en højere konverteringsrate – altså flere salg. Det er hovedtanken”, siger Lunars stifter og topchef Ken Villum Klausen til Finans.

Ved brug af Lunar Checkout skal Lunars kunder kun indtaste deres telefonnummer ved onlinehandel. Således slipper de for indtastning af navn og adresse og betalingsoplysninger.

Produktet minder om Mobilepay Checkout, hvor Mobilepay-kunder kan slippe for at oplyse forsendelsesoplysninger ved handel online.

Lunar har ellers satset på, at være porten til en vifte af finansprodukter ud fra tanken om, at den moderne forbruger ikke ønsker at samle sin økonomi ét sted.

Troen på, at Lunar er en spiller man skal regne med giver sig udslag i, at selskabet siden først på året har fået tilført 3,6 milliarder kroner i ny kapital. Blandt andre har den kinesiske tech-gigant Tencent investeret i den danske bank.

LÆS OGSÅ: MobilePay fusionerer med norsk tjeneste


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Lunar blev stiftet i 2015 og er en 100 procent mobilbaseret bank-app, som tilbydes både private og erhvervskunder. 

MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
MobilePay forandres markant

Nyt design og vigtige nye funktioner rammer tirsdag MobilePay. Få overblikket her.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram