Dansk app-bank melder krig mod MobilePay

0

Lunar vil gøre det lettere for kunderne at handle på nettet.

Lunar Bank
Lunar vil prøve at tage en lille luns af MobilePays forretningsområde (Foto Lunar)

Et innovativt tiltag fra den danske app-baserede bank Lunar lanceres i løbet af efteråret.

Det nye produkt har fået navnet Lunar Checkout, og det skal gøre det lettere for selskabets 350.000 kunder at handle på nettet.

– “Vi vil både gøre noget for webbutikkerne og slutbrugerne, for konto til konto-løsningen er ikke blot billigere, men kan også føre til en højere konverteringsrate – altså flere salg. Det er hovedtanken”, siger Lunars stifter og topchef Ken Villum Klausen til Finans.

Ved brug af Lunar Checkout skal Lunars kunder kun indtaste deres telefonnummer ved onlinehandel. Således slipper de for indtastning af navn og adresse og betalingsoplysninger.

Produktet minder om Mobilepay Checkout, hvor Mobilepay-kunder kan slippe for at oplyse forsendelsesoplysninger ved handel online.

Lunar har ellers satset på, at være porten til en vifte af finansprodukter ud fra tanken om, at den moderne forbruger ikke ønsker at samle sin økonomi ét sted.

Troen på, at Lunar er en spiller man skal regne med giver sig udslag i, at selskabet siden først på året har fået tilført 3,6 milliarder kroner i ny kapital. Blandt andre har den kinesiske tech-gigant Tencent investeret i den danske bank.

LÆS OGSÅ: MobilePay fusionerer med norsk tjeneste

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Lunar blev stiftet i 2015 og er en 100 procent mobilbaseret bank-app, som tilbydes både private og erhvervskunder. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer