Bloomberg: iPhone 14-serien bliver med helt nyt design

Skal man tro Bloomberg, så vil Apples næste iPhone, altså iPhone 14-serien, få et komplet nyt design.

Jon Prosser er klar med et bud på, hvordan den kommende iPhone 14-serie kan se ud (Kilde: Jon Prosser)
Jon Prosser er klar med et bud på, hvordan den kommende iPhone 14-serie kan se ud (Kilde: Jon Prosser)

Apple har netop sendt den nye iPhone 13-serie på markedet, men alligevel er der nu masser af rygter om den næste generation.

Det er derfor også blot rygter og spekulationer, da Apple normalt ikke hverken oplyser om sådan noget eller kommenterer på rygter. Derfor skal nedenstående også tages med et gran salt. Faktisk var Jon Prosser også allerede ude med bud på billeder af iPhone 14 inden iPhone 13-lanceringen.

OVERBLIK: iPhone 13 – nye telefoner, iPads og Apple Watch i kort form

Apple vil angiveligt skifte væk fra FaceID og gå til fingeraftrykslæser, der ifølge rygterne altså vil være placeret på siden og ikke ”i skærmen”. Sådan lyder det fra Bloomberg

Kameraet på bagsiden skulle også komme til at flugte med bagsiden, hvilket det ikke har gjort siden iPhone 5S. Kameraet skulle også blive opgraderet fra 12 megapixels til 48 megapixels, det mener analytikeren Ming-Chi Kuo i hvert fald.

Alle de kommende iPhone 14-modeller skulle eftersigende også komme med 120 Hz LTPO OLED-skærme.

At Apple arbejder på et totalt redesign er dog bestemt heller ikke utænkeligt, da de har for vane at ændre på designet med jævne mellemrum. Og forskellene på iPhone 12-modellerne og iPhone 13-modellerne er begrænset. Dette er blandt andet placeringen 

Der har generelt været mange rygter om, at iPhone mini-modellen ville udgå, da salget har været skuffende. Og det forventes der også i forhold til Bloombergs rygter. 

Mark Gurman fra Bloomberg fortæller også, at Apple arbejder på en ny entry-level telefon, hvilket altså kunne være en ny generation af iPhone SE. Den forventes at understøtte 5G, mens det udover dette er uvist, hvor mange ændringer der vil være på denne. 

iPhone 13 Pro er den første iPhone med 120 Hz

iPhone 14-serien ventes at komme til at bestå af to modeller, men fire varianter. Nemlig 6,1 tommer og 6,7 tommer og så iPhone 14 og iPhone 14 Max, samt iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. 

Der er dog længe til Apple ventes at lancere iPhone 14, så meget kan ske. Hvad håber du, at Apple vil præsentere i den næste generation af iPhone?

Mere til historien

MereMobil.dk er netop nu ved at teste iPhone 13-modellerne og du kan glæde dig til fyldestgørende tests i nær fremtid. 

Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram