Bloomberg: iPhone 14-serien bliver med helt nyt design

14

Skal man tro Bloomberg, så vil Apples næste iPhone, altså iPhone 14-serien, få et komplet nyt design.

Jon Prosser er klar med et bud på, hvordan den kommende iPhone 14-serie kan se ud (Kilde: Jon Prosser)
Jon Prosser er klar med et bud på, hvordan den kommende iPhone 14-serie kan se ud (Kilde: Jon Prosser)

Apple har netop sendt den nye iPhone 13-serie på markedet, men alligevel er der nu masser af rygter om den næste generation.

Det er derfor også blot rygter og spekulationer, da Apple normalt ikke hverken oplyser om sådan noget eller kommenterer på rygter. Derfor skal nedenstående også tages med et gran salt. Faktisk var Jon Prosser også allerede ude med bud på billeder af iPhone 14 inden iPhone 13-lanceringen.

OVERBLIK: iPhone 13 – nye telefoner, iPads og Apple Watch i kort form

Apple vil angiveligt skifte væk fra FaceID og gå til fingeraftrykslæser, der ifølge rygterne altså vil være placeret på siden og ikke ”i skærmen”. Sådan lyder det fra Bloomberg

Kameraet på bagsiden skulle også komme til at flugte med bagsiden, hvilket det ikke har gjort siden iPhone 5S. Kameraet skulle også blive opgraderet fra 12 megapixels til 48 megapixels, det mener analytikeren Ming-Chi Kuo i hvert fald.

Alle de kommende iPhone 14-modeller skulle eftersigende også komme med 120 Hz LTPO OLED-skærme.

At Apple arbejder på et totalt redesign er dog bestemt heller ikke utænkeligt, da de har for vane at ændre på designet med jævne mellemrum. Og forskellene på iPhone 12-modellerne og iPhone 13-modellerne er begrænset. Dette er blandt andet placeringen 

Der har generelt været mange rygter om, at iPhone mini-modellen ville udgå, da salget har været skuffende. Og det forventes der også i forhold til Bloombergs rygter. 

Mark Gurman fra Bloomberg fortæller også, at Apple arbejder på en ny entry-level telefon, hvilket altså kunne være en ny generation af iPhone SE. Den forventes at understøtte 5G, mens det udover dette er uvist, hvor mange ændringer der vil være på denne. 

iPhone 13 Pro er den første iPhone med 120 Hz

iPhone 14-serien ventes at komme til at bestå af to modeller, men fire varianter. Nemlig 6,1 tommer og 6,7 tommer og så iPhone 14 og iPhone 14 Max, samt iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. 

Der er dog længe til Apple ventes at lancere iPhone 14, så meget kan ske. Hvad håber du, at Apple vil præsentere i den næste generation af iPhone?

Mere til historien

MereMobil.dk er netop nu ved at teste iPhone 13-modellerne og du kan glæde dig til fyldestgørende tests i nær fremtid. 

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer