Apples fitness-tjeneste udvider

KORT NYT: Apple har oplyst, at tjenesten Fitness+ nu kommer til 15 nye lande, samt med nye typer af aktiviteter. 

Apple Fitness+ (Foto: Apple)
Apple Fitness+ er endnu ikke tilgængelig i Danmark (Foto: Apple)

Apple har tilføjet nye aktiviteter til deres Fitness+ tjeneste. De nye aktiviteter er: Pilates, vintersport og guidede meditationer.

Men det er ikke alt. For den helt store nyhed i forhold til Fitness+ er, at tjenesten udvides til 15 nye lande og seks nye sprog.

Det betyder dermed at tjenesten tager et skridt mod at blive mere global.

Danmark er ikke med

Danmark er fortsat ikke en del af Fitness+, men det rykker tættere på. I løbet af efteråret vil Fitness+ være tilgængelig i 21 lande, hvilket er 15 mere end i skrivende stund.

De nye lande er: Brasilien, Columbia, Frankrig, Tyskland, Østrig, Indonesien, Italien, Malaysia, Mexico, Portugal, Rusland, Saudi Arabien, Spanien, Schweiz og De Forenede Arabiske Emirater.

-"We are excited to be introducing new workouts that bring Fitness+ users more options to stay active and motivated, plus immersive guided Meditation experiences that are approachable for all and easy to fit into your day," lød det fra Jay Blahnik, Apple's senior director of Fitness Technologies, i en pressemeddelse der blev udsendt i forbindelse med annonceringen. 

Om Fitness+ kommer til Danmark på et senere tidspunkt, er endnu uvist.

LÆS OGSÅ: Her er Apple Watch Series 7

Mere til historien

Apple præsenterede Fitness+ tirsdag den 15. september 2020, hvilket var samtidig med annonceringen af Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

(mere…)
Analytiker: Apples MR-headset er måske på vej i 2023

Rygterne svirrer om, at Apple er på vej med et Mixed Reality (MR) headset. Får analytikeren Ming-Chi Kuo ret, kommer det næste år.

(mere…)
Udgår Apple Watch Series 3?

Apple har fremvist smugkig på kommende softwareopdateringer – og Apple Watch Series 3 understøtter ikke watchOS 9. Derfor spekuleres der i om Series 3 udgår.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram