Samsung Galaxy Z Fold-serien og Galaxy Watch 4 er klar i butikkerne

Er du til foldbare telefoner, skal du måske slå til nu. Se priserne på de nye Galaxy-telefoner og Galaxy Watch4 her.

Samsung er klar med Galaxy Buds4, Galaxy Watch4, Galaxy Watch4 Classic, Galaxy Z Flip3 og Galaxy Z Fold3 (Foto: Samsung)
Samsung er klar med Galaxy Buds4, Galaxy Watch4, Galaxy Watch4 Classic, Galaxy Z Flip3 og Galaxy Z Fold3 (Foto: Samsung)

Samsung præsenterede tidligere på måneden deres nyeste produkter, som består af de foldbare telefoner Galaxy Z Fold3, og Galaxy Z Flip3 samt Galaxy Watch4 og Galaxy Buds2. 

Vi har været rigtigt glade for Galaxy Z Fold3 i vores anmeldelse, der er det første af de nye produkter, som vi har haft fornøjelsen af at have ”under luppen”. 

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Z Fold3 | fremskridtet folder sig ud

Generelt er forventningerne til de nye Samsung-produkter høje.

Der ventes også meget af det nye smartwatch Galaxy Watch4, der kommer i to varianter – nemlig også en Classic-model.

Det nye Galaxy Watch4 er desuden første ur med den nye software fra Google, som er blevet til i samarbejde med Samsung, kaldet Wear OS. Den vejledende salgspris på Galaxy Watch4 varierer efter hvilken model, men starter fra 1.999 kroner.

Galaxy Buds2 ser også dagens lys. Det er anden generation af Samsungs trådløse hovedtelefoner og de kommer med aktiv støjreduktion og en lavere vægt end tidligere. Prisen på disse er 1.199 kroner.

-”Vi ser frem til endelig at få vores nye produkter i butikkerne. Og vi er glade for, at vi allerede på forhånd har oplevet en stor interesse for både vores nye foldetelefoner, Galaxy Z Flip3 og Galaxy Z Fold3, og også vores nye ure,” siger Claus Holm, IM Director & Country Manager Danmark i en pressemeddelelse.

Det tredje forsøg

Med de nye foldbare telefoner er Samsung klar med tredje generation af foldbare telefoner.

Galaxy Fold3 5G og Galaxy Z Flip3 5G er også en forbedring af tidligere modeller. De er langt mere holdbare, hvilket blandt andet ses ved de er bygget i Armour aluminium og så er de IPX8-certificeret.

Galaxy Z Fold3 har en skærm på 6,2 tommer af typen AMOLED, mens skærmen bliver på 7,6 tommer, når telefonen åbnes. Galaxy Z Fold3 er desuden den første foldbare telefon, som understøtter Samsung S Pen. Prisen for telefonen er 14.199 kroner.

Det mest interessante er måske næsten, at de nu fås til en lavere pris end tidligere generationer. Prisen på Galaxy Z Flip3 er rigtig interessant. Sidste års model kostede over 12.000 kroner, men dette års Flip-model har altså fået reduceret prisen markant. Samsung Galaxy Z Flip3 starter nu ved blot 8.199 kroner for versionen med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads. Den største konfiguration er 8 GB RAM og 256 GB lagerplads. Her er prisen 8.699 kroner.

LÆS OGSÅ: Ny Galaxy Z Flip3 har en meget lav pris

Se anmeldelsen af Galaxy Z Fold3

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Hængslerne er lukket bedre inde og telefonen er mere stabilt konstrueret i årets modeller. Samsung har brugt metalhængsler på Fold3 og en kraftig alu-ramme. Det giver en samlet god kvalitetsfølelse, er vores vurdering.

Samsung-chef bekræfter: Galaxy S23 Unpacked event i februar

En Samsung-chef har udtalt, at de vil afholde Unpacked event i februar, hvor det ventes, at Galaxy S23-serien bliver afsløret.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
31 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram